14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#4439 Nekem most 1 sima quarelin kene, mert jol +fadult a fejem!!
Ennek oromere en is lelepek filmet nezni!!!! -
#4438 Persze Maci...!Részleteket megbszéljük...:)) -
marcedli #4437 bruce itt vagy?
-
marcedli #4436 tévedsz -
#4435 Segithetek Ken????
Semmi penzert nem hagynam ki!!! -
#4434 Ne mar, lecci!!!!
Menj fel 1 HUBra, ott segitenek!!!
-
#4433 Akinek elvették a csörgőjét az keressen másikat:o) -
#4432 Marcedil te egy gyogyszerész vagy:o) -
#4431 zzz én benne vagyok....!Ha gondolod keress meg...aztán egyeztetünk elképzelést...:)) -
#4427 Fufuka ha normális hangnemet váltasz akkor biztos én sem vagyok ellenségeskedő...mint ahogy ma sem lettem volna az,De te is kicsit szálj magadba..ne hidd,hogy te vagy a megsértett...
te is csak egy állapot áldozata lettél..
én mindig is belenyugodtam és lekötöttem magam.
De mondom nem foglalkoztam volna a dologgal ha nem lettél volna negatív.. szvsz ennyi:)))) -
marcedli #4426 egyesekre nootropil jobban ráférne... -
#4425 hehe, szep kis verengzes lenne:)) -
#4424 Beveheti mindenki akis andaxinját aztán egy meleg kakaoval üljetek le tévét nézni a faszom kivnmááá:o) -
#4423 Fufu, most ezzel te is futod a tuzet??
Es sajnos senkinel nincs viz?
Esetleg a regi tabortuzes modszer? -
#4422 erre már gondoltam én is csak avval a különbséggel, hogy legyen mindenki op. nem semmi pszichológiai kísérlet lenne -
marcedli #4421 nem fogod fel, hogy ez itt nem kívánságműsor?????? olvasd már el, mi a topic
fejléce.... -
#4418 Probalok fuggetlen maradni, de ez sok esetben nem jon ossze:)))
[email protected] Ide varok mindent:)
-
Geri_mezeiuser #4416 A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek -
#4415 CSinálok egy supergamez hubot opok nélkül, és ott mehet onlineban a vérengzés majd...!:)Lenne rá kereslet??? -
#4413 Kire gondolsz...??? -
#4412 nekem is van pár logom MaciLaci
azt is kapod és majd összerakosgatod
:)))) -
#4411 Gyorsan még egykis fát a tűzre had égjen! Aztán nehogy magad alatt vágd azt a tűzelőre valot:o) -
marcedli #4409 ezt döntse el, aki mindkettőnket ismer.... -
#4408 Apropo aki nem tartozik ide ilyen "ellenségeskedő" OP egy másik HUB-rol az tegye már magát hüvösre, és főleg ne merüljön el más HUb-ok müködésének rejtelmeibe! Köszönöm a tapsot virágot az öltözőmbe!
-
#4407 De ki itt a sas?????? -
#4406 ez nem görcs...mintahogy hosszú ideig nem írtam ide be...de amit művelsz az már kicsit SOKK
te lázítasz...és főként a közösbe...volt szerencsém látni...viseld már el,hogy megbuktál
ez a sors...én is elviselem...régota nem foglalkozok a dologgal,van más dolgom bőven...
de te ugrasztod ki elég régota a nyulat a bokorból aminek véget kéne vetned és ott probálj meg szabályok között maradni ahol van (még) mozgástered:)))) -
marcedli #4405 mit is mondjak...aquila non captat muscas.....ha már mesterednek tekintesz, ezt jegyezd meg:-))) -
#4404 En foglalkozok wolkowwal!!!
Pl!
Es meg 1 csomo ember!!!!!
Es itt 1 par dolog wolkow nelkul volt mokas az iment....... -
#4403 Figyelj mester?
Akkor nem lehetek a tanitvanyod?
Pedig en uuuugggggggyyyyyyyy szeretnek az lenni!!
Hogy ki vagyok?
Igen toled kivagyok!!!!!! -
#4400 ehhe szia de ha jobban utánanézel a dolgoknak
és az igazságot kapod akkor jogtalan volt...
Korruptság amit lefüleltem..és persze nem az utolso eset volt az a szindroma.... -
#4399 Fufuka én még most is banolva vagyok a kolin...holott nem érdekel...te megszüntél a matrixon és úgy gondoltátok visszateszitek a bant jó elmélet Azért én még ott is jelen vagyok...tudás hatalom:))) -
marcedli #4398 nini....egy wolkow, akit annak idején bőszen banoltak a mátrixon:-9....szia...
-
#4397 Valaki megszüntetné ezt a topic-ot? és nyisson egyet , mint rugdalózó, mert ez utóbbi 100 hozzászólásból max 5 szólt technikai kérdésekről -
#4396 Neo szívemből beszéltél...nálad az igazság
Pompás....sőt remekmű volt...
engem is
kidobott pont ilyenért...és most neki áll még feljebb??Oriási....
-
marcedli #4395 asszem neked halvány fogalmad nincs arról, hogy mit is csinál hollo......majd egyszer, ha bejutsz a kolira, meg a tejszínre, nézd meg, melyik az az op, aki még hajnal 3-4 körül is ott van......igen.....ne is tippelgess...hollo szokott legtovább ott lenni......egyáltalán ki vagy te? -
#4393 NEO!!!
HELP PLEASE!!!!
XEROXal beszelj lecci!!!!! -
#4392 Én meg rendetlenül csinálom, és fikáznak is érte. :) Mást nemnagyon tudnak, szal ez van.
Remélem az az 1000 párszáz USER , aki bejut, annak örömet szerez az ,hogy minnél több dolgot "le-chat"-elhessena HUBon! Akinek pedig nemtetszik a Matrix morál ,annak a jobb felső sarokban a pici X-et javallom! Semmi sem kötelező!
-
#4391 Hollo, hogy is volt az...???Te jöttél oda, hogy op legyél, de mióta speedy van nem sok mindent tettél le az asztalra...!Arról ne is beszéljünk, hogy azt nem tudod megmondani mikor fagy ki a HUB...!!! -
#4389 Akkor ezt vége le is zártuk, és a továbbiakban nem is pazarlok erre betüt! Merül az elem a bill.ben. :)
Ha valakinek kérdése van az megtalál ,ha akar!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config -
#4388 Hat Hollo, asszem en sem tekintem eletcelomnak a DCt, de ha mar csinalom, akkor rendesen csinalom!!!
Bar ezt meg NEKED kar magyarazni!!!