14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Nomád #6040 Szia, Klón! :-) Próbáld meg a http://dcinfo.sytes.net címet, hátha az menni fog neked! -
K.András #6039 Te hát gondolkozz már, "möködik a dsl banoltatása" mert náluk ezért a pénzért fix-ip-kapnak!!!Ezt benézted eléggé :DDD
Egyébként pedig ha nem vetted volna észre,ott nem repkednek csak ugy az userek ahogyan mifelénk... -
#6037 de egy jó tanács pont az ilyen TA HOk nak fejlesztették ki a no-name solusseket és a kazaa filecserélőket talán ott jobban tudnál dühöngeni
pá The hair ist exit down -
#6036 szakadj le rolam de marha gyorsan nem vagyok jo vita partner.
hidd el van rá lehetőségem hogy eltüntesselek akár a hubomrol is hiába is van dinamikus ip-d tanulj egy kis számitás technikát /rád fér/
kulturárol meg nem is beszélek mert azokon az orákon te nem voltál jelen egyébb pa rasztságra hivatkozva -
K.András #6034 Inkább huzd meg magad, mert itt még csirke vagy nagyon... -
K.András #6033 Látjuk a normális elintézési modot!
Egyébként pedig egy dinamikus ip-t ne akarjál már banolni mert ki fognak röhögni...Látszik jo régen dc-zel...
Meg talán én nem rakok be ezer szmájlit mint a gyerekek, hanem te... -
K.András #6032 Szia!
Ha kedvet kaptál az iráshoz, akkor légyszi az olvasást se hanyagold:)
Itt már régen nem arrol van szo hogy szekálnánk egymást.Legalábbis én nem gondolom hogy amit irok az sértö esetleg bánto lenne,egy kivételel és az rendörbácsi :)))
Igazábol nem értem miért irod ezt:"Szerintem, mielőtt valaki anyázna, próbáljon meg priviben elcsevegni a másikkal, és ott dűlőre jutni, mert annak nincs semmi értelme, hogy napokon keresztül itt másról sem olvashatunk, csak arról, hogy két emberke ovis módjára piszkálja a másikat."
Szo nincsen anyázásrol, de várom hogy rámutas arra az üzenetemre amiben ezt teszem.Ha a piszkálást arra érted, hogy rávilágitok arra ami szerintem nem jo akkor igazad van piszkálás, bár ezt egy értelmes embernek el kell viselje aztán vagy egyetért vagy nem ,de igazábol a kérdéseimre választ nem kaptam, lehet azért mert nincs meg rá a kellö szellemi kapacitás bionyos op-ok részéröl.
Ha én ezt a mondatot oda tudtam rakni az üzenetem végére hogy: #5996 "Az ilyen op-nak én azt merem mondani a többiek nevében is hogy köszönjük!!!"
Akkor talán elvárhatom hogy ne arrol beszélj hogy én piszkálok valakit, hanem olvasd el mit irtam elötte és talán még gondolkozhatsz is rajta.
Puszi:
K.András -
#6031 Hát apukám erre egy kicsit ráfaragtál de ezentul nem tartlak arra sem érdemesnek hogy szobaálljak veled.
jah *****kellemes bannoltatást minden hubrol a stilusod miatt******
nincsen értelme semminek amit csinálsz remélem azért az életben kicsit több a sikered mint a SEMMI
további kellemes Ugatást
Mint többen láthatták én csak normálisan el akartam rendezni valamit de akinek FELTÜNÉSI VISZKETEKSÉGE VAN az ellen csak egy moderátor léphet fel.............. -
K.András #6030 "De a te drágalátos feliarataiddal éppen a dcben eléggé jártas és ismert személyiségeket támadsz."
Kik azok az ismert személyiségek???Azok az op-ok akik ide irtak vagy 20-30-szor???
Olvasd el ezt #5996 és akkor válaszolj, mi a bajod ezzel az irással(hangneme vagymi)?Veletek van a baj nem velem,igazábol nem is lenne baj veled ,ha nem vetted volna magadra a dolgot!Meg gondolkozzál már el töki, nem a hubon vagy(ott lehet számit mit mondasz itt nemsokat) én az sg-re egyedül többet irtam mint ti itt együttvéve összesen!!!Neked is van vagy 63 üzeneted és te akarsz itt kioktatni?A hubon ezzel lehet nyerö vagy de itt nem!!!Menjél oda vissza ha nem tetszik a rendszer!
"igazán ez amit itt művelsz az kriminális találjunk már valami normális megoldási lehetőséget itt ezen a forumon nem fogsz semmi ilyet tallálni csak téped a szád és eléred hogy minden hubrol a stilusod miatt ki fognak tiltani."
Kit fogsz te honnan kitiltani, meg ki fog már kitiltani dc-röl???
Én már akkor dc-tem amikor még azt sem tudtad mi az a net!!!Asszem normális hangnemben beszéltem veletek idáig!Hát te itt nem vagy op azért mert odairtad a neved elé hogy op... -
#6029 Figyelem !
Technikai probléma miatt a Balinko Hub tartalék címmel üzemel.
Elérhető a következő címen: balinko.freeftp.org
Mindenkit várunk szeretettel ! -
Dark UBi #6028 Ahoj!
Új HUB!
fallenangel.dynip.com -
[LADY]piglet #6027 Halihó!
Tartalék-wishmaster-hub: 193.6.165.203:6666
Várunk mindenkit újra szeretettel!
Pigi -
Hatos #6026 már müxik -
#6025 T. K András !!!!
Nem azért hogy bármelyik operátort is védjem
De a te drágalátos feliarataiddal éppen a dcben eléggé jártas és ismert személyiségeket támadsz.
igazán elbeszélgetnék veled én is egy hub vezetője vagyok és igazán ez amit itt művelsz az kriminális találjunk már valami normális megoldási lehetőséget itt ezen a forumon nem fogsz semmi ilyet tallálni csak téped a szád és eléred hogy minden hubrol a stilusod miatt ki fognak tiltani.
látogass meg a hubomon hairceg.no-ip.org
vagy ICQ 196650087
Hiába van ma a névnapom de már nem tudom és nem is vagyok hajlando ezt ilyen modon és formában elviselni -
Hatos #6024 Sziasztok mgtudja mondani valaki, hogy a Whismaster miért nem müxik?
-
[LADY]piglet #6023 Szia!
Bár még nem ismerjük egymást és én még nem is írtam ide a fórumba, de most már kedvet kaptam hozzá.
Köszönöm, hogy "biztos infobol tudom hogy vannak nálad fent normális op-ok pl Pigi" ezt írtad rólam, de hidd el, hogy nem attól függ a szigor, hogy lány vagy, vagy fiú. Engem is ki tud akasztani pár emberke, aki pl. hol lebuziz (talán nem ismeri a leszbikus szót), hol elküld a jó k@... anyukámba. És bár az ember lánya megpróbál értelmesen, priviben beszélni velük, egy idő után már csak a ban marad.
Az op-ság nem hatalom. Az op-ság felelősség. A magad és a többiek tetteiért a hub-on. Van, hogy egy op-nak is becsúszik egy-két hiba, de ugyan kinek nem? Emberek vagyunk, esendőek.
Az, hogy ki mennyi időt tud tölteni a gép előtt, mennyire van energiája még a munka, a gyerekek és egyéb hajtás miatt koncentrálni, főleg ha még agyilag a hub-on is kikészítik, változó.
MiZo-ra rátérve: az is biztos, hogy nem minden op születik op-nak. Bele kell tanulni. És hidd el, hogy minden op megfizeti a tanulópénzt (lásd. szidás, anyázás, különböző helyekre való küldés és ezek még a finomabb dolgok).
Én is csináltam marhaságokat, de egy bocsi-cédulával, vagyis bocsi-privivel nem mindenkit lehet megbékíteni.
Szerintem, mielőtt valaki anyázna, próbáljon meg priviben elcsevegni a másikkal, és ott dűlőre jutni, mert annak nincs semmi értelme, hogy napokon keresztül itt másról sem olvashatunk, csak arról, hogy két emberke ovis módjára piszkálja a másikat. Keresd meg Macit, beszéld meg vele, ez most már (több nap után) szerintem éppen időszerű lenne. És akkor itt is lehetne más témát is találni.
Csak ennyit szerettem volna mondani!
Puszi:
Pigi -
K.András #6022 Régi motoros vagy a 18 üzeneteddel. -
[LADY]piglet #6021 Bocsi, kihagytam, hogyha bármi változás lesz, azonnal jelzem.
Köszi!
Pigi
-
[LADY]piglet #6020 Szia mindenkinek!
Sajnos a Wishmaster este 10-11-ig nem lesz elérhető technikai okok miatt. Kérem mindenki megértését és türelmét.
Köszöntettel: Pigi -
#6019 Hubreklám: goldenblue Team2 goldenblue2.no-ip.org vagy bakerman1.no-ip.com userenként a limit 1 giga illetve 1 slot, 1000 usert képes fogadni a hub, ugyhogy lehet jönni....ugyanugy szivesen várunk továbbra is a Goldenblue Team 1-es hubjára amely cime goldenblue.no-ip.org, userenkén a limitje 1giga illetve 3 slot. A szokásos szabályok, amelyeket alkalmaznak a letöbb hub-on ( fake, temp, illetve telepitett programok tiltva) itt is érvényben vannak... -
#6018 "Nehogy már te mondjad meg ..." - idézet tőled. -
#6017 Csak a bejelentkezési gombig kellett eltalálnom (tudod: lustaság fél egészség !)
Remélem most már jobban érted magad !
Na minden jót neked (is) ! -
K.András #6016 Oké, látom vetted az adást... -
#6014 Bocsánat mindenkinek!Kissebb technikai problem volt! A hiba kijavítva!Mindenkit várunk újra a régi kapacitással!:))
speedy.dyndns.info:1666 -
K.András #6013 Egyenlöre találj el a regisztrácios gombig, utána magyarázzál... -
K.András #6012 Nehogy már te mondjad meg ki jár ide és ki nem ha nem tetszik hogy ideirok akkor nem kell idejönni!!!
Oszt szevasz! -
K.András #6010 Technikai kérdésekröl beszélünk, ha nem vetted volna észre... -
K.András #6005 "Fufu sokminden, de nincs felsőbbrendűségi tudata."
Tudsz olvasni?Kezdem azt hinni hogy nem, ha tudsz akkor olvasd el #5996 ugyanis leirtam amit gondolok, ehez képest küldesz egy ilyen üzit hogy magamban keressem a hibát.Egyenlöre tisztelj meg azzal hogy elolvasod amit irok, utána lehet csak megbeszélni valamit, ha elolvastad akkor gondolkozz el rajta...Azzal hogy egy olyan üzit irsz hogy magamban keressem a hibát azzal lesöpörtél rengeteg kérdést, mondjuk igen elhiszem hogy könnyebb valamivel nem foglalkozni mint tiszteségesen válaszolni, netán a véleményedet kifejteni...Az igazság az hogy én sem vagyok tökéletes, de ha akarod akkor berakok neked még fufukátol egy két irást, asszem neked lesz cink ha elkezdem, mert olyanokat irt ami alátámasztja #5996-ot.Te sikra szálltál Mizo mellet is közben meg gusztustalan modon visszaélt, fufuka itt irja hogy ö a törvény öre a rendörbácsi...Komolyan mondom vicc!De akkor mondok neked valamit, amit talán meg kéne tanulnod a külföldi huboktol...
Op-nak nincsenek plusz jogai inkább plusz kötelezetségei vannak!!!Ha nem tetszik nem kell elvállalni!!!Idö kell mire nem a balkáni gondolkodás lesz jellemzö ugy látom(bár hála istennek olvastam most ezen az oldalon vagy három -négy op-ot aki érti miröl beszélek).#5997 Erre sem voltál hajlando válaszolni...Egyböl arra gondolsz hogy a csunya userek szidják az op-okat, ha annyi ember mondja ezt, akkor el kéne gondolkozni nincs e benne valami nem gondolod???
Irc is utálják az ilyen op-okat, csak ott joval ritkább ezen a vita mert oda beszélgetni mennek föként, és ott nagyon hamar lejön valakiröl hogyan is gondolja tevékenykedését...
Egyébként nem tudom hogy itt miért ne lehetne letárgyalni vagy kitárgyalni ezt a témát(szerintem a forum erre tökéletes), itt legalább többen kifejthetik a véleményüket(többen mint egy hubon), ami nem utolso szempont ha már dc-s közösségröl beszélünk, és ez nem feltétlen a wish gondja félre ne értsd, és biztos infobol tudom hogy vannak nálad fent normális op-ok pl Pigi, bár a lányokat annyira nem hatja meg egy ilyen titulus, hogy mindjárt rendörnek meg a törvény örének képzelnék magukat... -
MeMs #6003 és hol? -
MeMs #6000 irigy mirigy számai hol van fent a neten -
K.András #5998 "A masik, hogy Fufu asszem tok normalisan reagalt, nem qrva anyazott semmi!"
Asszem az értelmezésel vannak bajok, olvassál már vissza te is egy kicsit, olyan hangvételben beszél itt ami egyértelmüen a felsöbbrendüséget sugározza...Abban viszont igazad van hogy nem mindenkinek lehet fénysebességü vonala... -
K.András #5997 "Csak sajna a user nagyon soxor csak a szemet allatot latja az OPban" Én nem az userekben keresném a hibát, ennek valami oka van nem gondolod???!!!Olvasd el az elöbbi irásom nem akarom ismételni magam. -
K.András #5996 Egész ügyesen érveltél, van benne rácio.Aki csinálja a hubot annál elfogadhato hogy semmit nem oszt meg.De a többieknél nincsen kivétel(semmiben), és természetesen az is racionális érv hogy ne keljen a gépnél ülnie valakinek mert op.Itt volna az ideje hogy igazábol rendet rakjatok ,és most nem az userek hanem az op-ok között,mert mondhatjátok hogy nincsen baj ,de beleolvasva a topicba mindenki látja ez pusztán önámitás!Igenis visszaélnek azzal amivel nem szabadna(a legtöbb vitát milyen érdekes az op-ok egy része generálja), és ez feszültségeket és igazságtalanságokat eredményez csak vissza kell olvasni a topicban.Le kell vedleni azt az arroganciát amit az op-ok egy része ma már nyiltan is magáénak tudhat, elég elolvasni #5979 amiben a srác egyenesen rendörbácsihoz hasonlitja magát,meg olyanokat ir hogy az op a hubon a törvény(ebben nagyon érezni azt amiröl beszéltem itt elég sokat mostmár,) és azt irja hogy a normális userek miatt kellenek ezek az álltala törvény öreinek titulált op-ok.Ugy gondolom nem törvényre van szükség hanem feltételekre(nem rendörbácsikra van szükség, hanem segitökész emberekre,egyenlö és igazságos feltételekre),ahoz hogy ezt belásuk lehet már intelligencia is kell,akkor müködik jol ez a dolog ha az op-ok nem dimenzionálják tul a szerepüket,és nem a törvény örének tekintik magukat, hanem egy közösség tagjának!Az ilyen op-nak én azt merem mondani a többiek nevében is hogy köszönjük!!! -
#5995 Teljesen igazad van!
En is ilyesmirol dumalok:))
Csak sajna a user nagyon soxor csak a szemet allatot latja az OPban, nem azt a faszt, aki a sebhoki helyett felugyeli a rendet, irogatja a scriptet, veszi a vasat a HUB ala, hogy ne sirjon az ici pici user, hogy lagol a dragalatos HUB!
Ha ezt valaha felfogna a user, tok jo kis kozosseg lenne!
Asszem (foleg a nagyobb HUBokon) eleg jo kis OPkozosseg van, nem lamak:)) De senki nem tokeletes!
Es amikor latom, hogy xy_work 0 bytetal, elismeresem!
A melohelyen kockaztat, es feljon, hogy tudja tartani a rendet!
Szoval probaljatok mar 1 picit ilyen oldalrol is nezni ezt az egeszet!
Asszem ennyi, megyek demalgont kapkodni! -
#5994 En meg nem tok fel kezzel irni:((
Elrepedt a bal csuklom:( -
#5993 Azert 1 picit stop!
Fufunak igen szep a megosztasa!
Arrol, hogy szar dsl je van, nem tehet!
Ha te veszel neki berelt vonalat szvsz nyitni fog 100 slotot!
De 1 adsl re tobbnek nincs ertelme!
A masik, hogy Fufu asszem tok normalisan reagalt, nem qrva anyazott semmi!
A 3., hogy nem birod ki, ha nem szolsz bele, ugye? Mert a neved nem mered felvallalni, mint fufu, ezzel szemben szidni tudod!
Te vagy a tipiskus posztkommunista magyar!
Nagyon sajnallak!
-
#5992 Az, h 1 OPnak nem kell centire teljesíteni a megosztást ... kicsit erős ! Minden OP teljesítse sztem a minimumot a "saját" HUBon, elvégre ez a belépő a HUBra, nem a kulcs a nick előtti ikonnál .
Azt viszont el kell fogadni, h minden HUBon van 1 (!!!) OP akitől az egész dolog fut, neki legyen elég ennyi is ... 1 HUBot futtatni sokkal több, mint GB-okat megosztani . Természetesen ez az OP azt is vállalja az esetenkénti 0 megosztásával, h ki se mozdul máshova .
Valahol szülessen már meg ez a dolog, h az OP nem mindenható, és ne csak az userek felé, hanem saját magukkal szembe is . Teljesítse a szabályokat, aztán követeljen . Viszont ezt az 1 indoklást a megosztással kapcsolatba el kell fogadni ! Örüljünk, h HUB van a seggünk alatt !
Viszont az userek is elfogadhatnák már végre, h nem ülünk mi se egész nap - egész éjjszaka a gépünk előtt . Ha gondjuk van előbb utóbb megoldjuk (ha tudjuk) ... amint gépközelbe keveredünk a szokásos napi dolgok végeztével .
Az, h csak az az OP legyen OPként bejelentkezve, aki gépnél is van ... egy ideig működne (1 - 2 nap) Az "átjelentkezéshez" kell a DCnek az újraindítás, amivel ugye megszakad a töltése másoknak, és ha éppen 1 film utolsó 2%át húzza valaki akkor ez elég kellemetlen, főleg ha a következő (OPként) bejelentkezéskor nem jut szabad slothoz ... szal ez a része jó így ahogy van . Persze aki OPot keres annak ez nem vigasz, ha nem talál abban a pillanatban amikor legjobban kellene . De akik napokig állnak sorba a letöltésér és végre bejutnak nem hiszem, h előlről akarják kezdeni a sorakozást, csak azé mert éppen kulcsot kell felvenni .
Nyahh .... elég mááá, mert így is többet írtam mint akartam -
#5991 Miért nem tudom elérni a http://dcinfo.tx.hu oldalt ????
Nagy feketeség, és nem történik semmi....
Másik címe nincs ?? -
Nomád #5989 Jó reggelt, jó reggelt...
A vita mellett hátha valakit érdekel esetleg. Star Wars őrültek, figyelem. A DC InfoSzerver Letöltés szekciójában StarWars DC++ található. :-))) Azé' óvatosan a használatával, mert a készítők az oDC-t használták alap progiként! Legyetek jók...
Ja igen. http://dcinfo.tx.hu
Have nice day! -
#5988 szia András ahány hub annyi szabályzat én kaptam már beszolást opkollégáimtol /azoktol akiket a hubomon alkalmazok/ azért mert a scriptem azaz a beléűptetőm vagy ha ugy jobban tetszik ellenörző botom mindenkitől ugyan azt követeli meg, azaz az operátor is csak egy user!!!!
Hidd el nekem nem egyszerü dolog a letöltés én nem sajnálom senkitől de aki rolam tölt azt néha closolgatnom kell: indokom és mentségem :::: rajtam fut egy hub nem más mint a saját hubom ezért rolam csak korlátozott időben lehet letölteni ha meg olyat tudok meg hogy valaki kiveszi a megosztásábol azt a filét amit valaki töl és nem tiltott file /amit a bot ált szür/ akkor azt a usert bannal jutalmazom.
De én is kulturáltan szoktam viselkdni és ezt az operátoraimtol is megkövetelem de ugyan ugy a usereimtől is.
mondjuk nem tudom mi okbol nincs a hubom még mindig fenn a honlapon ahol a többi hub is de szeretettel várok mindenkit
cimeim: hairceg.no-ip.org hairceg.sytes.net hairceg.dyn.hu
Sorry eme hosszura nyult válaszomért