14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [OP]MaciLaci
    Mert szoszke:)))
  • KenWood
    Hehe mit a hülyegyerek magamnak írógatok!:))))
    LOL
    Vmi témát vessünk föl emberek!:)
  • KenWood
    Újra megy minden!!
    Várunk mindenkit szeretettel!!
    speedy.dyndns.info:1666
    flash-hub.dyndns.info:1666
  • KenWood
    Elnézést mindenkinek aki a speedy.dyndns.info:1666 ra akar csatlakozni, de a linux egy csalfa jószág!Nyufszi dolgozik rajta!
    Köszi mindenkinek a megértést!
    Este remélhetQleg futni fog !!
  • OP Hair_ceg
    Sorry mindenkitől aki a hair hubhoz akar kapcsolodni jelenleg fut a hub de nem tudom hogy meddig mert most állok át linux rendszerre az esetleges hibákért és kimaradásért mindenki szives elnézését kérem és bizzatok bennem továbbra is

Nagyon remélem hogy a hét végén megoldodik minden ilyen probléma és normálisan tudom vezetni tovább a hubot és igy nem fog a szolgáltatom szorakozni a sávszélemmel és nem csak 150 usernak fogok tudni normális hubot és csatlakozási lehetőséget biztositani /kiesés és szakadozás nélkül/

Előre is thx és Sorry mindenkitől
  • [OP]MaciLaci
    Nem adnatok vmikor kolcson 1 napra a scriptmagusotokat?
  • Ninjuka
    MInden Chellosnak akinek problemaja van a Kolin a limitel : irjatok be a descriptionba ,hogy Chello!! Akkor nem pofazik a script ,hogy 20k/s kell a kabelnek.
  • [OP]MaciLaci
    Hogy ne legyek offtopic:
    a Wish meg mindig tartalekrol megy,
    remelhetoleg hetfon megy minden vissza a regi kerekvagasba!
    a cim a szokasos: wishmaster.no-ip.com
    ugy 550 usert bir igy el
    Koszonjuk Nyufszinak!
    Bye!
    Maci
  • oroy
    valoszinuleg roszul bealitot tuzfal.
  • Nomád
    Sziasztok!

Új, BCDC++ 0.24-es, limites verzió a DC InfoSzerver oldalán! :-) http://dcinfo.tx.hu vagy http://dcinfo.sytes.net

Have nice day!
  • bakerman
    még egy: tegnap este 7-orakor leállás volt...ugyanis az internet szolgáltatóm karbantartást végzett, és elfeledte bejelenteni(?)..szal lehet jönni újra....egyébként 8napot ment a hub restart nélkül...most volt regy kényszerleállás, és közbe én is elintéztem a magam dolgát, ugyebár..:) szal szivesen várunk minden kedves töltögetöt...
  • bakerman
    Hubreklám: goldenblue Team2 goldenblue2.no-ip.org vagy bakerman1.no-ip.com userenként a limit 1 giga illetve 1 slot, 1000 usert képes fogadni a hub, ugyhogy lehet jönni....ugyanugy szivesen várunk továbbra is a Goldenblue Team 1-es hubjára amely cime goldenblue.no-ip.org, userenkén a limitje 1giga illetve 3 slot. A szokásos szabályok, amelyeket alkalmaznak a letöbb hub-on ( fake, temp, illetve telepitett programok tiltva) itt is érvényben vannak...

• Dark UBi
    PLZ valaki nézze +, hogy tud-e csatlakozni, és ha nem írja ide.
    Előre is THX!
    fallenangel.dynip.com

Dark UBi
  • Dark UBi
    Ahoj!
    Új HUB!
    fallenangel.dynip.com
    PLZ gyertek tesztelni, 1 hetes próbaüzem, néha kis leállás lehetséges, de szólok előtte.
    Dark UBi
  • KenWood
    Nyufszi a király jah!:))))DE azért megsütjük!!:))))

Speedy hub a múlté számomra!Helyette van a ..::FLASH HUB::..
    Várunk mindenkitszeretettel!

flash-hub.dyndns.info:1666
  • [OP]MaciLaci
    Szia!
    Meg nem, 1enlore orulok, hogy van alattunk hub:)
    es amugy sem megy a bot:)
    bye all!
  • [OP]MaciLaci
    Te egy Isten vagy, mondtak mar?
    Vagy, nem is kell mondani, tudod te magadrol!
    Szvsz van itt 1 par ember, aki 1 picit tobb tudassal es tapasztalattal rendelkezik, mint te, k.Andras!
    Nem mondom, en sem vagyok 1 uberalles, mielott meg belekotnetek ebbe is!
    En meg fiatal vagyok, de lattam 1-2 dolgot mar, ettol fuggetlenul asszem van meg mit tanulnom!
    Sajnos te is tipikusan az az ember vagy, aki a masik ismerese nelkul mondana velemenyt!
    Ez 1 szep magyar szokas, mintahogy az anonimitas is!
    Reszemrol tema vege!

Bye
    Maci
  • Klon
    Ő legalább a nevét felvállalja, nem úgy mint te...
  • Bruce Lee
    most futottam át visszafele én is a forumot, grat srácok, jók voltatok.. ;)
    Szerintem most már be lehetne fejezni, mindenki el tudta mondani mi baja, ez már csak szardobálás, semmi köze a DC-hez.
  • [OP]MaciLaci
    Koszonjuk Nyufszi kartarsnak!!!
  • [OP]MaciLaci
    OROMMEL JELENTEM BE, HOGY A WISHMASTER ISMET MEGY!!!
    IGAZ CSAK TARTALEKON:))
    MAX LETSZAM VHOL 550 ES 600 KOZOTT:)))
    BYEBYE!!!
    wishmaster.no-ip.com
    wish-master.no-ip.com:10002
    etcetere
  • Bruce Lee
    nálam is ez megy, elégedett vagyok vele. :)
  • [OP]MaciLaci
    Na, bazz a tegnapi nap sem volt 1xu!
    Elszallt a wish alol a gep, allatira faj a csuklom, megdoglott az XPm:(
    Meg 1 ilyen nap, es.....:))
  • Klon
    én a 0.211-est használom, és tökéletesen működik az upload limit
  • wakeupneo
    Jaj de agyatlan beteg egy banda lett ez.
    Nem is sajnálom, hogy távozom a társaságból.
    További jó szórakozást mindenkinek ehez a "gyerek" gyülekezethez.
    Egytől egyig siralmasok vagytok.
    Csak nemértem miért nem moderálják ki ezt a szart ugy ahogy van ,mert ha jólemlékszem meglett magyarázva mindenkinek, hogy ez a fórum mire is van. Csak hát ha nincs mivel felfogni...
  • nfs
    Kedves K.András
    Bár biztos engem is azon pár ember közé sorolsz, akik véleménye nem számít, mert még nem írtak hozzád hasonlóan több 100 hozzászólást eme fórumokba, oly értelmetlen módon, mint te. Tudod nekem is volt problémám a dc használata közbeni félreértés miatt, de nem kellett ennyit irogatnom, főleg pedig nem ilyen hangnemben, hogy problémám orvoslásra találjon. Tudod ezt a programot szerintem álltalában értemes emberek használják, a pár ilyen kivételtől, mint te. Sajnos pont az ilyen kis semmittevőkkel van a legtöbb gond, mint te. Mivel te nem ragadtál le az internetnél, bár szinte alig van óra, amikor valakibe ne kötnél bele, persze ezt már tudjuk, hogy nálad ez csak merő szórakozás, mivel idődből kitelik. Barátaid nincsenek sem itt, sem a valós világban. Szerintem nő még bottal sem piszkálna meg, aroganciád és kinézeted miatt ezért felgyülemlett problémáidat valahol le kell vezetned. Tedd csak nyugodtan, mert mint én is, szerintem mások is csak hasukat fogva röhögnek már rajtad ezt a pár kis smilest is csak azért szúrtam be, mert én is csak egy hülye kis kamasz vagyok, mint előttem már páran. na pá
  • Nomád
    Szia Klón! :-)

Már csak erre tudok gondolni, mert a két cím közül az egyikkel biztosan elérhető az oldal(ak)!

A WarZone Portál folyamatos friss hírekkel szolgál a háborúval kapcsolatban...
  • mozesapo
    Hali!

Ha jár erre mátrixos op, tőle kérdezném hogy: mitől van hogy bejutok nagy nehezen a hubra aztán 30-60 mp után disconnected. Ez mitől van?
  • Klon
    Ez az oldal sem megy nekem :(((
    Itt is csak egy nagy feketeség van...
    Nálam lenne a hiba ??
  • K.András
  • Nomád
    Bocs...visszavonva...
    Máskor írd oda, kinek írod... :-I
  • Nomád
    Ez durva volt.... És te tartod magad korrektnek?
    Kicsit tanulj meg olvasni - a sorok között is -, valamint ne légy olyan "okos". Shit, ezt már nem bírtam megállni szó nélkül...
  • K.András
    Puszi Pigi.
  • K.András
    lezártam,te vagy a viccek vicce. a tipikus istencsászár,aki nem tudja merre van az arra.
    ami neked a munkád az nekem a hobbim, és ha ugy tetszik bármennyi idöm van erre, hidd el én nem ragadtam le a netezésnél, veled ellentétben, aki megragadt egy bizonyos szinten, a fájlcserelésnél.
  • [LADY]piglet
    Sziasztok!
    Ezt a levelet mindenkinek írom, aki ebben a meddő vitában részt vett.
    Először is, hozzád szólok K. András! Lehet, hogy nagyon szépen pörög a neved, de attól még az intelligencia-hányadosod nagyon light-os! Bárki hozzá mer szólni a témához, azt leugatod, megbántod, bár abban igazad van, hogy nem anyázol. De hidd el, hogy anyázás nélkül is bele lehet mászni a másik lelkivilágába.
    Az, hogy te nem csinálsz semmit, hanem egész nap a net-en lógsz, az én szememben a lelki szegénység egyik jele. A többit nem magyarázom meg. Tudnod kellene, ha már ennyire okos vagy.
    Ha már ott tartunk, hogy mindenkit lekisfiúzol, lekislányozol, akkor talán a korodat is leírhatnád, mert bizony vannak itt meglett családanyák és családapák is, akik régen dolgoztak, amikor még talán a szüleidnek eszébe sem jutott, hogy te a világra fogsz jönni. Tehát, így, ismeretlenül, talán nem kellene "lefikáznod" a másikat.
    Amennyiben nem tetszik itt valami, nem kell idejönni, hanem nézd tovább nyugodtan a net-et, hátha találsz magadnak valami izgalmasabbat ennél. Ajánlom a kisgyermek.lap.hu oldalt. Remek szinezők vannak benne. Talán le tud kötni egy darabig.
    Tisztelt Többiek!
    Azt hiszem, itt az ideje, hogy véget vessünk ennek a meddő vitának. Tanácsom: mostantól kezdve (mivel látom, hogy mindenkinek tele van a létező és nem létező .....szerve), K. Andrást tekintsük levegőnek. Amennyiben nem válaszolunk a levélkéire, előbb-utóbb talán megunja, hogy saját magával társalogjon. Tartsuk vissza magunkat attól, hogy egyáltalán egy pisszenésre is méltassuk.
    Amennyiben a javaslatom meghallgatásra talált, velem nyugodtan társaloghattok!
    Köszi, hogy meghallgattatok!
    Puszi!
    Pigi
  • K.András
    Meg mondatot nem kezdünk kisbetüvel, ha már annyira forszirozod ezt a kérdést...
  • K.András
    "de mint mondtam (csúnyán viselkedsz) nem mondom meg hogyan lehetséges!"
    Te,én már akkor a net elött ültem, amikor még csak az orodban turkáltál, bár erre lehet azt irod majd hogy akkor nem lehetek olyan régen,de akkor ugy mondom hogy még az elött,éppen ezért ha valakinek, akkor neked kéne számitástechnikát tanulni...
    Illemet is neked kéne "rendörbácsi" a törvény öre(aki jogvédett dolgokat tölt le meg fel) aki azt hiszi magárol hogy ö találta fel a dc-t :DDD
    Helyesirásra itt a forumon hivatkozni meg annyit jelent hogy kifogytál az érvekböl, mivel ez nem iskola ezért sokan nem használják a hosszu ékezeteket, bár csirke mivoltod miatt nem vagy tisztában ezekel az iratlan dolgokkal...
    Egyébként meg elöbb regisztrálj, aztán futasd magad...
  • K.András
    Kit akarsz már ezzel megetetni?Kisgyerek joval többet vagyok gép elött mint te, mig te elmész dolgozni nekem nincsen más dolgom mint netezem...
  • K.András
    Mit csinálsz?Ne fenyegetözzél már kisgyerek, inkább olvasd el az sg-szabályzatát is, ha már annyira odavagy a saját szabályaidtol csak itt azok nem müxenek...
    "hidd el van rá lehetőségem hogy eltüntesselek akár a hubomrol is hiába is van dinamikus ip-d tanulj egy kis számitás technikát /rád fér/"
    Lássuk csak ,ez igen nehéz lesz mivel én nem vagyok a te hubodon :DDD
    innen meg nem tudsz se banolni se semmit a fentebb leirt dolgok miatt nem káromkodok,semmi olyat nem teszek ami meg lenne tiltva.Ugy látom nagyon hozzászoktatok hogy nektek nem lehet "feleselni" csak ez itt nem müxik kiscsibe...
  • Nomád
    Sziasztok!

A háború küszöbén megnyitotta kapuit a WarZone Portál! Lehet szavazni, vitatkozni a fórumokban, valamint folyamatosan próbálom frissíteni az aktuális híreket!!!

Segítséget szivesen elfogadok!!! :-)
    ICQ UIN: 42703847

(Remélem még holnap reggel is köszönhetek, "Have nice day! )