14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Sampras
    Hello!
    Olyan gondom lenne hogy eg windows XP-es geprol hasznalom a direct connectet meg a dc++ -t, de van egy linux-os szerver is. Mit kellene allitanom a linuxos szerveren hogy tudjak active-kent toltogetni mert most csak passzivkent enged. Nincsen tuzfal beallitva. Valaki segitsen...
  • Csori
    Pl. a 0.21 is limites DC
  • Nomád
    Sziasztok!

Ismét megnyitotta kapuit a DC InfoSzerver, mindenkit várok szeretettel. Ha valamelyik szolgáltatás nem működik, légyszi jelezzétek. A "kedves" szolgáltató igérete ellenére IP-t váltott...

Eddig 3 HUB csatlakozott az OnLine HUB Statisztikához. További érdeklődőket is várok.

Have nice day!

(MaciLaci, megpróbállak megkeresni! :-) )
  • [OP]MaciLaci
    Hali!
    Nem is voltam itthon:)
    A Flashen (volt Speedy) es a Wishen mindig +talalsz!
    Holnap delelott vagyok, ha raersz, es sikerul bejutnod, PM ram lecci!
    Koszike!
    Maci
  • Geri_mezeiuser
    A reconnect-tel gyorsabb olyan mint a force atempt, amúgy én úgy csinálom hogy reggel felkelek és eldöntöm, hogy mit szeretnék letölteni, namármost ha ez nem sikerül 10 percen belül akkor inkább visszafekszem és fél óra múlva ismét megpróbálom...
  • Nomád
    Sziasztok...

MaciLaci, próbáltalak megkeresni, de nem jutottam be a HUBra....

Más....

A DC InfoSzerver 00-06-ig átmetetileg a szolgáltató miatt szünetel. Erősen imádkozom, hogy valóban így legyen.
  • Non@meTheHunter
    ::::::::::::::HUBREKLÁM KÖVETKEZIK::::::::::::
    nonamecelebs.no-ip.com
    Már gyülünk! :Ö
    Gyere te is!
  • [OP]MaciLaci
    http://dcinfo.sytes.net/HungaryHubList.config
  • Geri_mezeiuser
    Hát nem tudom....én csak töltögetni szeretnék de 5 perc után elmegy a kedvem a reconnect gomb nyomkodásától...szal már régebben is volt olyan, hogy az opok egymásnak "csináltak" helyet...na most mit csináljon egy mezeiuser ..lassan de biztosan belőlem is csak egy visszavonult user lesz...
  • [OP]MaciLaci
    legy 0-24 on-line:)))))
  • Geri_mezeiuser
    Azon gondolkodom, hogy hánykor kellene felkelnem ahhoz, hogy bejussak az összes favorite hubra...és tutira bent is tudjak maradni...totál káosz..
  • Csori
    Ha valakit érdekel 1 régi játék !!!
    A Rockstar Games oldaláról teljesen ingyenesen letölthető a Grand Theft Auto 1 .
    Egy űrlap kitöltése után tied lehet ez a régi játék ami kissé át lett dolgozva, előnyére !!!
    Az oldal eléggé zsúfolt, de kellő kitartással elérheted célod .
    Jó töltögetést, és jó szórakozást az érdeklődőknek :)))
    http://rockstargames.com/classics/
  • [OP]MaciLaci
    engem erdekel a dolog!
    Proszaltam bejutni a HUB ra, de conn timeout!
    Ezt mar multkor a mailben is irtam:))
    Perpill epp semmilyen mail szerverem nincs, a w98 nincs kibekulve a cabel nettel!
  • Nomád
    Wh1Te: Köszi megnézem... :-)

Más...

Senkit nem érdekel az OnLine HUB Statisztika??? :-O El vagyok keseredve....de azé'

HAVE NICE DAY!!!! :-)
  • [OP]MaciLaci
    Hi!
    A hiba kijavitasra kerult, ismet megy a wish!!
    wishmaster.no-ip.com
    Koszi Nyufszi!
    Joejt all!
    Maci
  • [OP]MaciLaci
    Sziasztok!
    a Wish kisebb technikai problemakkal kuszkodik, addig a Flash megy, oda iranyitunk (perpill 650 a limit)!
    Remelem a problema minnel elobb megoldodik!
    Tovabbi jo DCzest!
    Maci
  • Nomád
    Sajnos, ezt egyenlőre nem tudom megtenni. Igyekszem minnél kisebb terhelésnek kitenni a szervereket. Ha találok egy normális helyet, ahol mehet a MySQL+PHP4+FTP, akko' megoldom. :-)
    Sajnos egyenlőre erre nincs kilátás... Azé' köszi. :-)
  • Nomád
    Szvsz a szerver lassú.... :-I
  • Hatos
    szia Pigi engem most reggel engedett fel a whis valami poszahubra a Nyufszi itt van de nem felelt a kérdésemre. a többi hub nekem megy
  • Hatos
    ezt azért nem értem mert én tűzfal mögül dczek és minden megy simán most is vagy 5-en szednek tőlem
  • Nomád
    Hasonló okok miatt már én is leszoktam a Sygate tűzfalról. Hasonló bibi van a Kerio-nál is. ZoneAlarm meg csak olyan gépeken oké, ahol nem fut szerver. Azé' örülök, hogy végre sikerült!!! :-)

Neked akko' már tényleg jó napod van!!! ;-)
  • Klon
    Hello Nomad!!
    Rájöttem, hogy mi volt a bibi...
    Ha kikapcsolom a tűzfalat, egyből ment minden :))
    De amúgy köszi a segítséget.
    Sygate Firewall RULEZ :))
  • Nomád
    Köszi Bruce az elismerést!!!!! :-))) Igyekszem, remélem igény is van rá.
  • Nomád
    Szia [HUN]Klón!

Sajnos tényleg nem értem a dolgot. Főleg az alábbiak miatt.

1. A két link közül az egyik garantáltan működik.
    (Http://dcinfo.sytes.net, http://dcinfo.tx.hu)
    2. A "Letöltési Zónából" eddig 591x töltöttek le.
    3. 2 hónap alatt pedig 2611 látogatóm volt.

(Ezt nem dicsekvésnek szántam, csupán tényként közöltem!)

Sajnos ki vagyok téve az aldomaineket nyújtó szolgáltatóknak. A No-IP-nél, és a Dyn.hu-nál is előfordult a szolgáltatás kimaradása.

Sajnálom....de azért:

HAVE NICE DAY!!!!!
  • Nomád
    Sziasztok!

Végre elhárult az utolsó akadály is a DC InfoSzerver új szolgáltatása, az "OnLine HUB Statisztika" beindítása elől. A Demo oldal megtekinthető az alábbi címen:

http://dcinfo.sytes.net/hubstat.htm

Érdeklődők a [email protected] címre írhatnak. Sajnos a szolgáltatás kizárólag a NeoModus HUB alatt működik.

Más...

K.Andris, neked muszály az élő fába is belekötnöd? Csak egy kérdés volt...
  • K.András
    nalátod.
  • K.András
    na akkor itt az ideje megismerni irc-t...mondjuk egy sima trillianal is fel tudsz jönni ha van...
  • [LADY]piglet
    Ja, és nem félek attól, hogy lenyelsz.
  • [LADY]piglet
    Nem járok irc-re, max. trefortra.
  • K.András
    gyere fel irc-re a supergamez szobába és beszélgethetünk, meglátod nem foglak lenyelni...
  • [LADY]piglet
    A korom és gyermekeim száma nem gátol meg abban, hogy mint op beleszóljak az itt elhangzottakba. Egyébként ennek semmi köze az op-sághoz. Mármint annak, hogy ki hány éves, és kinek hány gyereke van! Én mint op szóltam bele a dolgokba. Úgyhogy vedd így a hozzászólásomat és vonatkoztass el családi állapotomtól!
    Köszi
  • K.András
    most ez bánto volt?nem annak szántam...
    neked pedig semmi csunyát nem irtam, csupán annyit hogy azért mert te negyven éves meg van három gyereked azért nem kell beleszolni.ja meg azt hogy én neked nem irtam semmi olyat, szoval probáld te is tartani ezt.
  • [LADY]piglet
    Érdekelne, hogy mi bajod van velem? Egyébként sem tőled érdeklődtem. Sajnálom, hogy nem olvastam a tegnapi nekem szóló hőskölteményedet.
  • K.András
    igen, lekapcsolták a pilácsot :)
    pusz Pigi
  • [LADY]piglet
    Sem a wish, sem az elit, sem más hub-ok nem műxenek. Mi a gond? Tud valaki valamit! Hubtalanok vagyunk!
    Pusz!
    Pigi
  • K.András
    vajh miért?
  • Hatos
    hali a Whismaster mnem megy vajh miért?
  • Klon
    Valaki segítsen PLS!!
    Miért nem megy nálam a DC InfoSzerver oldal ???
    A főoldal is csak kb 10 perc után jön be, a letöltés oldal pedig egyáltalán nem megy....
    Mi lehet a hiba?
  • Bruce Lee
    Pigi
    Nem volt durva, de vhol meg kell húzni az "itt a vége" vonalat.

más:
    Nomád, elismerésem amit teszel a DC-s közösségért, komolyan. :)
  • [LADY]piglet
    Köszönöm, hogy megvédtetek, bár a hozzászólást nem láttam. Lehet, hogy jobb is?
    Pusza mindenkinek!
    Pigi