14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#6262 Érdekes követelmény :) csak azt nem tudom, neked hol az a mindenhol? mert én még nem talákoztam vele. Ja és ha szabály, akkor illene ezt tudatni is a userekkel :) -
#6261 Csori most nagyon nagy tévedésben leledzel :) csak egy olyan logot mutass, amikor én kidobtam valakit tömörítetlen cuccokért! Elárulom, egyet sem fogsz találni. Ha telepítéskor kiírja, hogy példának okáért hiányzik egy dll fájl, azt letudod utána is tölteni valakitől. És nem szokásom a tüskéken átlépni :) -
#6260 "Kinek ártok én azzal, ha nem tömörítek?" ... erre a kérdésre a válasz : Magadnak ártasz vele, mert ki fognak dobni a HUBokról, ez mindenhol követelmény ... nem a matrix egyedi szabálya -
#6259 a megosztás nagy általánosságban a tömörített dolgokról szól, ha jobban megnézzük . a játékokat, és a nem csak 1 exe-ből álló progikat, is jobb leszedni ha minden 1 csomagba van, tuti nem marad ki belőle semmi . gondolj csak bele a manapság nem ritkán több CDs játékok telepítésébe mikor a 3. CD megy fel a gépre, és kidobja, h hiányzik 1 dll fájl, és sz@rik a világra a játékod, mert nem települ tovább . ha mégis kimarad valami az így megosztott (tömörített) progiból/játékból akkor ott van az a szabály, h tilos a nem teljes fájlok megosztása, és a megosztóval szembe fel lehet lépni az opnak . de ehez kellene az is, h az userek is szóljanak nekünk, ha az ilyeneket elhallgatják akkor kedves XY nyugodtan osztogathatja tovább a szemetet . ez nem árulkodás (mint azt sokan gondolják), csak segítése az OPok munkájának .
más dolog : nfs te is előszeretettel dobtál ki usereket a tömörítetlen cuccokér, most veled is megtörtént ... pech ... lépd át ezt a kis tüskét, nem örökös bant kaptál érte . felesleges lenne ebből 1 több oldalas témát nyitni, a vége úgyis gyerekesre sikerül ... eddigi tapasztalatok alapján . -
#6258 arról meg nem is beszélve, hogy ugye ha vannak szabályok, azt ne csak a userek tartsák be, hanem talán az OPok is. Hopp makosguba, mit szolnál, ha kirugnának, mert megint nincs rajtad sapka? -
#6257 makosguba akkor ebből két dolgot cáfolok is, azt gondolkozz el rajta. Mitől ellenőrizhető jobban, hogy lejött e az anyag? erre azért kíváncsi lennék :))) tudod ott van fönn a letöltési lista és csak meg kell nézni, hogy még mindíg benne van e. Aztán miért kissebb az esélye egy virusfertőzésnek? nem tudom talán virusosan becsomagolni? aztán ha valami hiányzik belőle és te letöltöd, mivel ugye hiányosan szintén belehet csomagolni, akkor kezdheted elölről tölteni megint az egészet, mig ha ez meg van valakinek csomagolatlanul, akkor talán elég lenne erre a hiányos részre keresni is.
ehhhhhhhhhhh valaki olyan szóljon már hozzá, aki nem ugatja csak a dolgokat, mint kutya a holdat :)) -
#6255 Egyszer valaki megmagyarázhatná nekem, hogy miért is jó ezeket betömöríteni egyébként. azért, hogy ha meg van még 10 usernél ugyan az az állomány, nekem akkor is csak egy hét mulva jöjjön le 1 embertől? mert ugye ha nem tömörítem, akkor elkezdi mástól is tölteni a dc, ha úgy van beáálítva :) szal ez kissé nevetséges. Kinek ártok én azzal, ha nem tömörítek? -
#6254 azt gondolom mondanom sem kell, hogy nem kaptam priviben semmilyen szabályt -
#6253 bocs, hogy ide is beírom. ma ismét egy kellemetlen élményben volt részem matrixon.
Ez nagyon fontos, hetente 1x olvasd el
Szabályok:
1.1. Minimum 12 Gigabájt megosztása kötelezo.
1.2. Minimum 3 slot nyitása kötelezo.
1.3. Élo E-mail cím megadása kötelezo. Néha ellenorizhetjük, ez esetben válaszlevelet kell írnod egy héten belül.
1.4. Értelmes megjegyzés megadása kötelezo.
1.5. A valódi kapcsolatodat kell megadnod! (cable, isdn, t3, stb...).
1.6. A [HUN] elotag kötelezo.
1.7. A HUB-on CSAK DC++ verziót lehet használni! Minimum verziószám: DC++ 0.18
2.1. Tömörítetlen hang, például audiotrack megosztása tilos (wav).
2.2. Vob video megosztása tilos.
2.3. Tilos megosztani telepített fájlokat, windows könyvtárat, program files könyvtárat.
2.4. Tilos megosztani letöltés könyvtárat (received files, my download, incoming, stb...) és befejezetlen fájlokat.
2.5. Tilos megosztani lomtárat (recycled), temporary könyvtárat, documents & settings-et és értéktelen fájlokat.
2.6. Tilos megosztani vírusos állományokat, hibás fájlokat, vagyis tisztában kell lenned azzal, milyen minoségü a megosztásod.
2.7. Tilos megosztani olyan szexulás tartalmú állományokat, melyekben 18 éven aluli személy szerepel. Amennyiben nem vagy biztos benne milyen idos a szereplo, ne oszd meg a fájlt. Minden állományért te vagy a felelos.
2.8. Tilos megosztani továbbá olyan szexuális tartalmú fájt, amely a közízléssel ellentétes. A vita elkerülése érdekében mielott szexulás tartalmú fájlt osztanál meg, konzultálj egy operátorral.
2.9. Mivel a hub egy nyilvános hely, tilos megosztani a törvényileg tiltott szélsoséges politikai tartalmú és/vagy tiltott szimbólumokat tartalmazó állományt.
2.10. Tilos a fake megosztás, például ha egy fájlnak más a neve és a tartalma.
2.11. Ha megváltoztatsz valamit a megosztásodban, akkor a publikus chat-be feltétlen írd be hogy /refresh.
3.1. A fájl neve vagy könyvtárának neve utaljon arra, hogy az mit tartalmaz (pl. mp3 könyvtárban track***.mp3 az szemétnek minosül, kivéve ha album része és a könyvtár utal a tartalomra).
3.2. Ne hagyd el a hubot, ha folyamatban van letöltésed! A HUB-okon való 'ugrálás' szintén ebbe a kategóriába tartozik.
3.3. Tilos bármilyen próbálkozás a feltöltések elkerülésére.
3.4. Tilos egy munkaállomásról több néven feljönni.
3.5. Tilos más letöltéseit megszakítani, kivéve ha az kilépett a hubról.
3.6. Senkit nem szabad sértegetni, trágár kifejezéseket használni a chat-en.
3.7. A HUB chatként szogál! Minden egyéb tevékenység csak saját felelosségre folytatható !!!
Utolsó módosítás: 2002.12.25.
[21:02] <[HUN]Maffia> nem is tudtam, hogy kiadták DVD-n))
[21:05] <[HUN]Maffia> nah én L nézem az akadémiát))
[21:05] <[HUN]Maffia> sziótok))
[21:05] <[HUN]X-S-T-Y-L-E®> hali
[21:06] <[HUN]NixSnoopycopy> back vagyok
[21:07] *** A kapcsolat megszakadt
[21:07] *** Kapcsolódás bortonhub.no-ip.com...
[21:07] *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
[21:07] <<<>> -= BÖRTÖN HUB =- 1.0.25 bortonhub.no-ip.com
[21:11] <[HUN]KubusPuchatec> sziasztok!
[21:12] <[HUN]KubusPuchatec> nem tudjátok, hogyan lehet avi-t mpeg-be konvertálni?
[21:12] <[OP]Cerberus> avi2mpeggel
[21:14] <[OP]Cerberus> leif
[21:14] <[OP]Cerberus> a programokat tömörítsd be
[21:14] <[OP]Cerberus> olvasd el a szabályzatot
[21:16] <[HUN]leif> kösz
[21:18] <[HUN]KubusPuchatec> köszi
[21:28] <[HUN]SCH> Miért vagyok a börtönben?????
[21:28] <[HUN]SCH> hm, opok?
[21:29] <[OP]Cerberus> pill
[21:37] <[OP]Cerberus> hát passz
[21:39] <[HUN]SCH> :)
[21:52] <[OP]Vamzer> [OP]Vamzer is kicking [HUN]Karcsi because: Börtönön Tilos a letöltés!
[21:52] <<<>>> The ass [HUN]Karcsi was kicked by [OP]Vamzer. IP: 62.68.165.33
[22:12] <[OP]BőRvöDö®> [OP]BőRvöDö® is kicking [HUN]máriáshuncut because: nincs töltögetés
[22:12] <<<>>> The ass [HUN]máriáshuncut was kicked by [OP]BőRvöDö®. IP: 217.215.57.155
[22:16] <[HUN]Szusz> börtönigazgató ittvan?
[22:38] <[HUN]Zsolti> Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[22:38] <[HUN]-=nfs=-> sziasztok
[22:38] <[HUN]-=nfs=-> miért kerültem ide?
[22:39] <[OP]Cerberus> szia
[22:39] <[OP]Cerberus> install miatt
[22:39] <[OP]Cerberus> azokat be kell tömcsizni
[22:39] <[HUN]-=nfs=-> milyen install?
[22:40] <[OP]Cerberus> nav
[22:40] <[HUN]-=nfs=-> nfs\Prog\Tűzfalak-Antivírus\Symantec.Norton.AntiVirus.2003.HUN-DRa
[22:40] <[HUN]-=nfs=-> emiatt?
[22:41] <[OP]Cerberus> hát ami benne van
[22:41] <[OP]Cerberus> asszem
[22:44] <[HUN]-=nfs=-> ezóta változott a szabál?
[22:44] <[HUN]-=nfs=-> .
[22:44] <[OP]Cerberus> tmpeget is légyszi
[22:45] <[HUN]-=nfs=-> ha már becopyzni nem tudom: http://matrix-network.sytes.net/index.php?pid=tudnivalok&sub=hub
[22:45] <[HUN]-=nfs=-> mert itt ilyen szabály nincs ha jól látom
[22:46] <[HUN]-=nfs=-> vagy ha már van ilyen szabály, akkor ezt ott is fel kéne tüntetni, nem?
[22:46] <[OP]Cerberus> nem én írom át
[22:47] <[HUN]-=nfs=-> figyelj, tudom hogy ez egy értelmetlen vita, de amíg nincs ott feltüntetve, addig nem azok a szabályok éklnek?
[22:47] <[HUN]-=nfs=-> mert eddig senkinek nem volt vele baja
[22:48] <[OP]Cerberus> hát nem tudom
[22:48] <[HUN]-=nfs=-> te dobtál ki?
[22:48] <[OP]Cerberus> eddig is rkatunk ki emberkéket mert játékot nem iso ill tömörített formában oszt meg
[22:48] <[OP]Cerberus> én
[22:48] <[HUN]-=nfs=-> mert akkor priviben küld már át lécci az aktuális szabályokat
[22:48] <[OP]Cerberus> nem csak téged
[22:49] <[HUN]-=nfs=-> de ez nincs benne a szabályban, nem érted?
[22:49] <[HUN]-=nfs=-> tehát jogtalanul dobtál ki, szerintem
[22:49] <[OP]Cerberus> mindenbizonnyal
Tehát se egy elnézés, se egy bocsánat :) -
#6252 Te marci!
Asszem ezt qrvara nem a forumon kene targyalni:))
Thx!
-
#6249 OP Csori!
Köszönöm a mailod megkaptam és intézkedek ez ügyben ezer thx a figyelmeztetésért -
#6247 Nálam ez van a HUB listák címei mezőben:
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config;http://matrix-hub.no-ip.info/HungaryHubList.config;http://tartalek-matrix.no-ip.com/HungaryHubList.config;http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config;http://dcpp.lichlord.org/PublicHubList.config.bz2;http://dcplusplus.sourceforge.net/PublicHubList.config
Harder
www.gyik.com -
#6244 [OP]MaciLaci: köszönöm :)
m-ARC-i: szívesen :) -
Nomád #6243 Sziasztok, sziasztok!
Hát ahogy előre sejtettem, ez a Chellos karbantartás nem úgy sikerült mint ahogy azt tervezték. (#6182) Remélhetőleg most már működni fog. Elérhető minden szolgáltatása a DC InfoSzervernek!
Have nice day, my friends! :-) -
#6239 Harder qrva jo a siteod, foleg a smilek:))
Nekem ez jon be legjobban: -
#6238 Minden onnan lesz elérhető, de ha nem megy a géped, vagy esetleg nem vagy online, nem fog működni a honlapod sem.
Nagy cuccokat én mondjuk nem ajánlanék így kitenni pl. letöltésre, mert nagyon lefoghatja a netedet (ezzel együtt a hub-odat).
Ha csak egyszerű HTML oldalt akarsz, akkor javasolnám a www.csucs.hu-t, 10MB tárhely, gyors és stabil a szolgáltatás, semmilyen reklám nincs.
Ha egyéb extra is kell (pl. PHP, SQL), akkor meg a www.bixerver.com-t.
Sok sikert :)
Harder
www.gyik.com -
#6237 pontosan
-
#6234 Na, ezt szep magyartat mondtam el:)))
Remelem erted:))) -
#6233 Nem kell regelni
csak arra a gepre, ahol a HUB fut, dobj fel 1 apache t, vagy win alol 1 liteserve -t pl!
Domainnek a webserverben ird eb a cimed
es menni fog
-
#6231 Ja, DC++ alatt nyisd meg:))
Tehat majd otthon:)) -
#6230 Ez van:DD
-
#6229 nem text fájl, és a DCn keresztül nyisd meg . Letöltött fájl listák megnyitása, és ott keresd ki a csatolt fájlt, akkor egyértelműen látszik a tartalom . a wordpad kissé kuszábban adja vissza .
nem zipet küldtem, hanem DC listát . -
Road Lee #6227 állandóan :(((
-
Road Lee #6226
[11:21] *** Connecting to koli.sytes.net...
[11:21] *** Connected
[11:21]This hub is running version 0.4.0 of the Linux Direct Connect Hub Software.
[11:21]This hub is currently full!
[11:21] *** Disconnected -
#6223 El tudod olvasni ?
Nekem nem sikerült sokadszori próbálkozásra se -
#6219 m-ARC-i azéé nézd át a listát is, (ha megérkezett) ott vannak még érdekes dolgok ahol a képnek már vége .... ott vannak az 1 - 3 GBos "fájlok"
Ha nincs ott akkor küldöm megenn . -
#6217 Koszi Csori megjott!
Tolem is megkapta mar tegnap az orokost:))
Marci teccik? Nekem nagyon:))))
-
#6215 arra a címre ment ami itt van megadva a felhasználó infódba ... mindenkinek arra küldtem .
Csak 1 kis türelem, meg fog az érkezni -
#6214 http://wishmaster.no-ip.com/fake.gif
Mindenre van megoldas:DDD -
#6211 Gyere fel wishre, megosztom, mert nincs nagyon mailszerverem:(( -
#6210 Ja, a cim:
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
-
#6209 Tenyleg nem jon le a lista!
Hasznald a skadu felet!
-
#6206 1500kBIT/s (=1.5mBIT/s) max a DSL, de o 2 megaBYTE/s el huzott.... -
#6205 az vinc356, neoware...... van 1 par neve:)))
Csori van a 330 asrol screenshotom:))
Igen komoly!:) -
#6204 emil ment ... de ez nem Vincent -
#6199 hjaaa .. természetesen bővebb infóm is van a nicken kívül és a megosztáson kívül -
#6198 Akiről tom, h OP valamelyik HUBon kap tőlem 1 E-Mailt, 1 fájlmelléklettel . Ajánlom figyelmetekbe !!!
Csak azér, hogy más is tudja miről van szó : 330 GB (!!!) Fake megosztás ! Ha valaki kimaradna, és a HUBján se kapták meg az OPok, esetleg kíváncsiak rá akkor dobjom 1 emilt és megkapja . -
#6197 1 kis erdekesseg:
http://www.extra.hu/lacawanted/
Ismeros vkinek a dolog?
-
Gandhi #6196 T1 T3 -nak mekkora a sebessége? -
#6195 ugy kb 2 megabyte/s el toltottel tole, ami rendesen T1 mar.....