Elasto Mania
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valki, hogy hogy lehet átkonvertálni a motor színét?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a letöltött pályákat hogyan lehet betenni??
szép álmokat mindekinek
http://thepiratebay.org/search.php?q=Elasto&games=on
van egy csomó féle verzió.
Ha nem használsz akkor google-ba beírod és tuti lesz valahol!
nekem is megvan a JÁTÉK csak az a baj hogy a másik gépen...de azon is csak kevés pálya van, de mostanában nem szoktam vele jáccani...a "huszonhatodik pálya kifogott rajtam"
honnan lehet letölteni a teljes verziót??
kérdésem lenne a pályaszerkesztõhöz, mégpedig az, hogy a szerkesztõben hogyan tehetek le díszítõ elemeket, pl fát, bokrot, stb!! Van egy másik is, tudom, de az nem igazan megy! Lécci segíccsetek
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
letöltöttem egy pecset ehez a játékhoz, igen ám de hogy mükszék? amugy a neve a pecsnek elma nitro pecs megnyitom benne van egy browse(megnyitás) és read this!
rámegyek a megnyitásra de ott mit kell megadni neki?
kérlek ha tudtok segítsetek
meg el lehet játszani rajta
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ODABASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Hardcore will never die!
Én meg tudom csinálni a 20. pályát... 😄😄
Hardcore will never die!
És persze ott a www.elastomania.hu.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
régi gém, de ha vki meg tudja csinálni a 20. pályát, az ne titkolja tovább 😊 Itt a regisztrált elastomania!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Valaki szokott játszani Paal pályákon? Vannak nehezebbek, vannak könnyebbek, de összeségében kellemes nehézséguek, és jól kidolgozottak. Még vannak a Nova pályák is (Nova1, Nova2, NovaAdv) azokra is ugyanez vonatkozik, meg hogy iszonyatosan le van kerekítve (Ettol gyönyöru lesz).

A báttyám írt egy jót. Mi azon játszunk. Elkülgyem?
>>>Anee
Salynos ilyen crackrol nem tudok. Szerintem írj egy levelet Rózsa Balázsnak, hogy pontosan hogyan kéne fizetni. Én is írtam egyet, erre oda adta ingyen, fullban. Másokat is hallottam, hogy velük is pont ugyanez történt, mert Rózsa Balázs nem magyarokra tervezte az árat. Szerintem írj neki.
Capture the flag vagy csak szimpla MultiPlayer Pályák kellenek?
>>>Anee
Milyen Crack-re gondolsz?
Ha tud valaki jó kis MultiPlayer pályákat hozzá, lécci küldjön e-mailt!!!
Köszi!!!
A www.moposite.com - on pedig pár lgr !
nekem is kellene
ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT
most szedtem le 1200 pályát