48
Elasto Mania
  • Timbu
    Steamen
  • Desiderata #47
    létezik hozzá magyarítás?
  • cicai
    Sziasztok!
    Nem tudja valki, hogy hogy lehet átkonvertálni a motor színét?
  • bl0ki
    ááá most olvastam el a bejegyzéseket ugyhogy megtaláltama hőn áhított játékot, sőt már le is töltöttem, és az első öt pályát már meg is csináltam...mára elég volt a jóból>>ymegyek aludni
    a letöltött pályákat hogyan lehet betenni??
    szép álmokat mindekinek
  • games4ever
    Ha használsz torrentet akkor itt:
    http://thepiratebay.org/search.php?q=Elasto&games=on
    van egy csomó féle verzió.

Ha nem használsz akkor google-ba beírod és tuti lesz valahol!
  • bl0ki
    heló mindeki!!
    nekem is megvan a JÁTÉK csak az a baj hogy a másik gépen...de azon is csak kevés pálya van, de mostanában nem szoktam vele jáccani...a "huszonhatodik pálya kifogott rajtam"
    honnan lehet letölteni a teljes verziót??
  • Dragooon #42
    haho elmások :D
    kérdésem lenne a pályaszerkesztőhöz, mégpedig az, hogy a szerkesztőben hogyan tehetek le díszítő elemeket, pl fát, bokrot, stb!! Van egy másik is, tudom, de az nem igazan megy! Lécci segíccsetek
  • gercse
    akkor ami a gamesite.uw.hu-n van az nem jó?
  • ponty1
    HELP !
  • ponty1
    Sziasztok ! Légyszives adjatok egy helyet ahonnan leszedhetem az elastomania fullt vagypedig küldjetek privit ! Nagyon tetszik a gém !
  • Dragooon #38
    Srácok! Ha a pályákat már letöltöttem, utána mi van? Hova tegyem be őket? Illyen béna vagyok, bocsi :D
  • cicai
    b
  • cicai
    b
  • cicai
    pleaseeeee
  • cicai
    sziasztok
    letöltöttem egy pecset ehez a játékhoz, igen ám de hogy mükszék? amugy a neve a pecsnek elma nitro pecs megnyitom benne van egy browse(megnyitás) és read this!
    rámegyek a megnyitásra de ott mit kell megadni neki?
    kérlek ha tudtok segítsetek
  • cicai
    aranyos kis játék
    meg el lehet játszani rajta
  • Csacsi
    Sziasztok.....nincs meg vkinek a full? Ha megvan dobjon rám egy privit pls.
  • Speedbreaker
    srácok. letöltöttem, kinyomtam hát a véleményem:
    ODABASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Giancarlo
    Simán
  • BBird
    Ügyes vagy, és legközelebb akkor is uppolni fogsz egy témát, ha megtaláltad benne az options menüt? :-)
  • Giancarlo
    Topic up again! :)
    Én meg tudom csinálni a 20. pályát... :D:D
  • pluhi
    Moposite-on van szerintem sok. Kezdetnek ajánlom a jobb levpackokat ALP,OLP, stb. Vagy régebbi világbajnokságok pályáit, magyar kupákat.
    És persze ott a www.elastomania.hu.
  • PLackó
    Hi.Az elastomania.com-on nem jó a letöltés, úgyhogy nem tudtok pálya letöltési helyet??
  • bodesz
    ez jó game unalomüzőnek néha amikor telepítezs valami jó gamet :D midenkinek ajánlom :D
  • Zivos
    Mi lesz kesobb? Kis lendulettel leesel, hogy a ket almat ossze tudd szedni. Az elso felfele visz, a masodik megszunteti. Mesz tovabb balra, az alma balra visz. Egy kis lendulettel felmesz, es kerekre fordulas kozben megszunteti az alma a balrat. Mesz jobbra, fel, le, alulrol hurok a platformra. Lendulet nelkul balra, mert a nagy lendulet miatt meghalhatsz, es fek a bal falon. Le, de mar kerekre fordulva, es az alma megszunteti a balrat. Ekkor a kezdesnel vagy, de most lendulet a platformra, es tovabb a lenti almara. Vissza jobbra vege. Valamelyik oldalrol le lehet tolteni videokat a palyakrol. Az officialrol van link az oldalra (Moposite?).
  • Pyx #23
    Topic up! :)
    régi gém, de ha vki meg tudja csinálni a 20. pályát, az ne titkolja tovább :) Itt a regisztrált elastomania!
  • Masteroid
    Sziasztok! Síeltem, beteg voltam, emiatt nem nagyon írtam. De ahogy látom ti se. Lehetne kicsit nagyobb is a lelkesedés.
    Valaki szokott játszani Paal pályákon? Vannak nehezebbek, vannak könnyebbek, de összeségében kellemes nehézséguek, és jól kidolgozottak. Még vannak a Nova pályák is (Nova1, Nova2, NovaAdv) azokra is ugyanez vonatkozik, meg hogy iszonyatosan le van kerekítve (Ettol gyönyöru lesz).
  • Masteroid
    Én elindultam a legújabb versenyen, de csak pár percet töltöttem a Warm Up-pal, úgyhogy nem hinném, hogy túlságosan elöl fogok lenni. Egyébként tetszik neketek az új logóm?
  • Anee
    mind1 a srác ideadta a full-t...úgyhogy hepi vagyok
  • Kánya
    Jöhet!!!
  • Masteroid
    >>>Kánya
    A báttyám írt egy jót. Mi azon játszunk. Elkülgyem?
    >>>Anee
    Salynos ilyen crackrol nem tudok. Szerintem írj egy levelet Rózsa Balázsnak, hogy pontosan hogyan kéne fizetni. Én is írtam egyet, erre oda adta ingyen, fullban. Másokat is hallottam, hogy velük is pont ugyanez történt, mert Rózsa Balázs nem magyarokra tervezte az árat. Szerintem írj neki.
  • Kánya
    Flag!!!
  • Anee
    hogy lehessen az összes pályával nyomulni vagy hogy ne csak swaherware legyen hanem FULL
  • Masteroid
    >>>Kánya
    Capture the flag vagy csak szimpla MultiPlayer Pályák kellenek?
    >>>Anee
    Milyen Crack-re gondolsz?
  • Anee
    egy crackel lepjen már meg valaki
  • Kánya
    Király egy JÁTÉK!!!
    Ha tud valaki jó kis MultiPlayer pályákat hozzá, lécci küldjön e-mailt!!!
    Köszi!!!
  • Masteroid
    A www.elastomania.com - on van egy pár pálya!!! (Kb.12000)
    A www.moposite.com - on pedig pár lgr !
  • Kft.
    honnan szedtél le 1200 pályát??
    nekem is kellene
  • Masteroid
    .lgr-eket töltöttetek már le hozzá? Egész más feeling-et ad, de szerintem az eredeti a legjobb!!!
  • schlosszer
    nekem is tetszik...