24
  • tomcs
    #24
    igaz hogy regen es igaz hogy nem sokaig de probalgattam az os/2 warp-ot es valahogy nem nyugozott le. persze lehet azert mert tul windowshoz szoktam meg stb. de nezzel mar korul, ugye tele van a vilag os/2 driverekkel es programokkal?
  • An-Dee
    #22
    Ja, az els? AIBO-ba is BeOS van tudtommal, aki mást tud err?l az szóljon.
  • An-Dee
    #21
    Laci és JT, nem a BeOS-t hanem a Be Inc-t vette megy a Palm, és nem tüntette el, lesz új BeOS, és az el?nyeit átrakják a palm-okra is. :)))
  • tomcs
    #20
    ez a cell-es dolog honnan van? ezt en is elolvasnam bar nem vagyok konzolos de technikailag 1 kicsit erdekel. az meg hogy sony mennyire ert a sw fejleszteshez majd elvalik. sajat cucchoz firmware-t gyartani vagy egy rendes operacios rendszert ilyen beepitett kepessegekkel megirni mindenesetre nem ugyanaz. mondjuk aibo-val el lehettek 1 ideig de hat ma tudomasom szerint nincs olyan gep amivel meg lehet valositani valoban "intelligens" mukodest, persze felhasznaloi oldalrol az is intelligensnek szamit ami annak latszik.
    mindamellett meg minek fikazni a windowst, eddig a vilagon senki nem tudott olyat csinalni amire egyontetuen azt lehet mondani hogy jobb. os/2 szarnak se kell, linux eddig szigoruan csak profiknak, stb. mac meg nagyon nagyon draga a kis gepecskeivel egyutt akarmilyen dizajnos is.
    mellesleg meg egy kicsit szkeptikus is vagyok ezzel a vezereljunk mindent a gepunkkel dologgal, nem szeretnek arra ebredni hogy valami brazil hekker elarasztotta a furdomet es a konyha meg langokban.
  • versio
    #19
    a sony meg tényleg ért a szoftverfejlesztéshez
    nem játékokat csinál hanem a géphez(psx,ps2,aibo) os-t meg rendszert !!!!!
  • versio
    #18
    az ibm meg a toshiba egy olyan procit tervez ami több százszor lesz gyorsabb a ps2-nél
    kb 1 teraflops lesz a teljesitménye a kodneve CELL
    és ehhez készül az oprendszer és nem pc-re !!!!
    a pc le se tudná futtatni

    és tudni fog annyit mint a windows ,söt többet
    már ps2-re is van linux oprendszer és egy csomo program is
    és ez a CELL proci lesz a PS3 'agya'!!!!!!!

  • Break
    #17
    haát gondolom ahhoz előbb a gépeket is "kompatibilissé" kell tenni...
  • Lt. Stinger
    #15
    Hahahaaaaaaa... de addigis itt lesz a Lindows. Az nagyon szemet szúrt Kapuk Vilinek... Már csak pár hónap, és lesz LINDOWS, jeeeeeee!!!!!!!
  • HealerGOD
    #12
    Ehhez a magam nevében csak annyit fűznék hozzá, hogy hajrá fiúk.
    Kíváncsi vagyok, mire jutnak vele, hátha lessz cégre egy jó, és használható alternatívája a Windowsoknak.
  • WiLDoR
    #11
    kiváncsi vagyok mit fog ehhez majd szólni a Micro$oft...
  • Laalee
    #8
    na e3z is kuka lesz... a windows nepszerusege es a linux ingyenessege mellett labdaba se rughat, semmilyen teruleten sem. kb olyan nepszeru lesz mint az os2 :)
  • tomcs
    #7
    a sony vaio neven pc-t is gyart, mind asztali mind notebook formaban. mit gondolsz ps3-al majd lehet videot digizni meg vagni esetleg a sony kameradrol ra tudod tolteni a fenykepeket stb. szal ez 1 normalis asztali gep oprendszer lesz es nem hinnem hogy teljesen fuggetlen lenne a pc-tol ha egyszer pc kompatibilis dolgoknal mar majd minden keszen van. masreszt meg azt irjak hogy szabad lesz a forraskodja, namarmost egy egyedi hw-re keszult sw-t mi ertelme lenne szabadda tenni...
  • tomcs
    #3
    persze hogy nem lesz mindig igy. ennek kb 30 giga kell csak 1 help-hez..
    en valahogy nem helyeslem ezt a mindent durjunk bele az oprendszerbe, aztan vagy kell vagy nem megoldast. persze ez meg papiron sem letezik szoval sem leszolni sem dicserni nem erdemes, de amit a tudasarol irnak az alapjan nem low-end celokra keszul, es foleg otthonra, nem irodaba vagy munkahoz. szoval szerintem a ms marad a "kozeput" ez (amit itt a cikkben irtak, meg a sony mire valo :) szorakoztatasi celokra keszul dolgozni meg tokeletesen jo a linux, 3 ev alatt ok is fejlodenk meg terjednek annyit hogy hasznalhato alternativa lesz 1 nagy cegnek a linux tobb 100 gepre