14
Átalakító kábel pl. az SB Live! és a Jazz J-9903 között
-
Laci #14 Érdekes lehet a a Jazz készlet. Haveromnak pont Creative Live! Hangkártyája van és Jazz hangkészlete és minden további nélkül össze tudtam kötni 5.1-be. -
Gabe #13 Fotel:
Elmentem boltba, de azt sem tudták, mit tartok a kezemben. Egyébként kiderült, hogy az az ajzat egy S-VHS szabvany ajzat, s mielőtt bárki elkezd anyázni, ezt a számítástechnika átvette az 5.1-es hangcuccokhoz. Tehát nem csoda, ha sokan hülyének néznek azzal a kábellel. Egyébként csináltatni fogok. Bár az sem lesz egyszerű. -
#12 SB-n nicns optikai csak a platinumon
vegyen cd-írot és hifiről rw-vel másoljon optikai kábelen
Gabe - akkor csináld azt amit modntam, elmész haverod kábelével boltba és kérsz ugyanolyat
vagy ez már komplikált? -
#11 Ahhoz optikai kéne de midnegy (van md-m és liveom is) -
Feketekéz #10 Az MD gyártója biztos gyárt hozzá kábelt is. Optikai kábel, olyan 4-5k körül van. -
Laci #9 SB Live-t MiniDics-el összekötő kábelt látott már valaki? Mert haveromnak kéne egy. -
Gabe #8 Hú!!!!!!!!
Fotel!
Ha RCA lenne, azt hogyan osztanád szét 3 stereo jackre? Úgy látszik lövésetek sincs, hogy miről beszélek! -
Feketekéz #7 Gabe a digital output a liveon md-re való például de mind1. -
#6 RCA-nak hívják
egyébként miértn em jó a digitális?
egyébként az nem jó minidiscre mert nem optikai de mindegy csak úgy mellesleg
megoldás - elékred haverodtól beviszed valahová hgoy ez kell vazze
aztán vagy adnak vagy nem
neked RCA 2 JACK átalakító kell -
Gabe #5 Jól van haver teszek rá! Ha nem látnád, egyáltalán nem ez a problémám. Ha meg segíteni nem tudsz, akkor ne okoskodj! -
Feketekéz #4 De a digitális kimenet a Live!-on Minidiscre van meg ilyen eszközökre. -
Gabe #3 Biztosan nem hülyeség, bár digitális kimenet van a Live!-on is. A gond csak az, hogy a kerek 5.1-es ajzatról nem hallott még senki, akit kérdeztem, vagy legalábbis állították, hogy nincs ilyen átalakító. Pedig van egy haveromnak. De ő is használja. Neki van a Genius Live! hangkártya. Csak az gyenge minőségű kártya. -
Feketekéz #2 Lehet hogy hülyeséget mondok, de te a Live! -val csak analóg módon tudod összekötni a Jazzt(Jack dugókkal). Digitálisan pl egy ABIT AU10-el lehetne. -
Gabe #1 Segítség Plíííííz!!! Van egy SB Live!-om, amiről ugye csak 3 Stereo Jack Out van. (Center/Subwoofer, Első Bal/Jobb, Hátsó Bal/Jobb). Ám van egy Jazz J-9903 as 5.1-es hangszóró-szettem is, de azon meg kerek alakú 5.1-es ajzat van. A szabvány nevét sem ismerem. Például a Genius 5.1 Live hangkárya is ezt az szabványt használja. A gond az, hogy a kettő között szükségem lenne egy átalakító kábelre, de sehol sem találtam eddig. :-(
A Genius hangkártyához például mellékeltek egy ilyet.
Plíííz adjatok ötleteket! Esetleg ha valaki tud kapcsolási rajzot, vagy tényleg ESETLEG szerezni nekem, az sokat érne nekem!