14
Átalakító kábel pl. az SB Live! és a Jazz J-9903 között
  • Laci
    Érdekes lehet a a Jazz készlet. Haveromnak pont Creative Live! Hangkártyája van és Jazz hangkészlete és minden további nélkül össze tudtam kötni 5.1-be.
  • Gabe
    Fotel:
    Elmentem boltba, de azt sem tudták, mit tartok a kezemben. Egyébként kiderült, hogy az az ajzat egy S-VHS szabvany ajzat, s mielőtt bárki elkezd anyázni, ezt a számítástechnika átvette az 5.1-es hangcuccokhoz. Tehát nem csoda, ha sokan hülyének néznek azzal a kábellel. Egyébként csináltatni fogok. Bár az sem lesz egyszerű.
  • fotel
    SB-n nicns optikai csak a platinumon
    vegyen cd-írot és hifiről rw-vel másoljon optikai kábelen

Gabe - akkor csináld azt amit modntam, elmész haverod kábelével boltba és kérsz ugyanolyat

vagy ez már komplikált?
  • fotel
    Ahhoz optikai kéne de midnegy (van md-m és liveom is)
  • Feketekéz
    Az MD gyártója biztos gyárt hozzá kábelt is. Optikai kábel, olyan 4-5k körül van.
  • Laci
    SB Live-t MiniDics-el összekötő kábelt látott már valaki? Mert haveromnak kéne egy.
  • Gabe
    Hú!!!!!!!!
    Fotel!
    Ha RCA lenne, azt hogyan osztanád szét 3 stereo jackre? Úgy látszik lövésetek sincs, hogy miről beszélek!
  • Feketekéz
    Gabe a digital output a liveon md-re való például de mind1.
  • fotel
    RCA-nak hívják

egyébként miértn em jó a digitális?

egyébként az nem jó minidiscre mert nem optikai de mindegy csak úgy mellesleg

megoldás - elékred haverodtól beviszed valahová hgoy ez kell vazze

aztán vagy adnak vagy nem

neked RCA 2 JACK átalakító kell
  • Gabe
    Jól van haver teszek rá! Ha nem látnád, egyáltalán nem ez a problémám. Ha meg segíteni nem tudsz, akkor ne okoskodj!
  • Feketekéz
    De a digitális kimenet a Live!-on Minidiscre van meg ilyen eszközökre.
  • Gabe
    Biztosan nem hülyeség, bár digitális kimenet van a Live!-on is. A gond csak az, hogy a kerek 5.1-es ajzatról nem hallott még senki, akit kérdeztem, vagy legalábbis állították, hogy nincs ilyen átalakító. Pedig van egy haveromnak. De ő is használja. Neki van a Genius Live! hangkártya. Csak az gyenge minőségű kártya.
  • Feketekéz
    Lehet hogy hülyeséget mondok, de te a Live! -val csak analóg módon tudod összekötni a Jazzt(Jack dugókkal). Digitálisan pl egy ABIT AU10-el lehetne.
  • Gabe
    Segítség Plíííííz!!! Van egy SB Live!-om, amiről ugye csak 3 Stereo Jack Out van. (Center/Subwoofer, Első Bal/Jobb, Hátsó Bal/Jobb). Ám van egy Jazz J-9903 as 5.1-es hangszóró-szettem is, de azon meg kerek alakú 5.1-es ajzat van. A szabvány nevét sem ismerem. Például a Genius 5.1 Live hangkárya is ezt az szabványt használja. A gond az, hogy a kettő között szükségem lenne egy átalakító kábelre, de sehol sem találtam eddig. :-(
    A Genius hangkártyához például mellékeltek egy ilyet.
    Plíííz adjatok ötleteket! Esetleg ha valaki tud kapcsolási rajzot, vagy tényleg ESETLEG szerezni nekem, az sokat érne nekem!