Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
http://thenamelessphoto.com/
Sztem ram...
Vegyél rá hûtõbordákat, a GPU-ra meg tegyél zalmant, vagy hasonlót!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
bekapcsolom kéri a restartot és mikor megnézem megint ,hogy jó-e már akkor megint azt írja ki ,hogy kivan kapcsolva!
lehet ,hogy biosban levan tiltva? létezik ,hogy levan tiltva és ott a bibi?
Valami gond lehet a kártyával tényleg.
Csak mivel a hiba elég rapszódikus, ezért hogy a bánatba tudja a bevizsgálni a szervíz? Valószínûleg visszadobják azzal, hogy nekik megy, és még nem is hazudnak, mert lehet, hogy akkor éppen megy akár 2-3 órán keresztül is. Xar ügy.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hiába raktam vissza régebbi drivert nem változik semmi, nálam most 4.6-os van fenn. (xp-t lusta vagyok újra rakni)
de semmi, semi hibaüzenet se semmi!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
1, lecseréltem a 9600 Pro-t 9800Pro-ra
2, ezzel egyidejûleg feltettem a 4.9-es Catalyst-et
Jelenleg, 4.7-es Catalyst-el:
Hideg állapotban indítva a gépet problémamentesen mûködik, bár egy pillanatra most is kikcsapcsolja a monitort, amikor a 640x480-as boot képernyõ után a 800x600-as desktop-ra vált.
Meleg állapotban viszont már kikapcsolva is marad a képernyõ, úgy kell ki és bekapcsolnom. Ezután viszont úgy tûnik gond nélkül mûködik a gép.
Hogy ennek mi köze lehet a videokártyához? Vagy a Catalyst 4.9 rontott el valamit a gépben?
Kérlek írd le te is, hogy nálad hogyan jelentkezett a probléma, hátha megtaláljuk a közös pontot.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
ja és 1 dolog ... SP2 óta nem indul az ati control center
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Lenne egy kis gondom, van egy ATI 9600XT kártyám
néha ilyen lesz egy ablak:
néha meg vibrálnak a betük, de nem lehet behatárolni hogy hol, mert mindig máshol.
VGA vagy moncsi lehet?
Ez egyértelmû
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Vásárlás elõtt állok, a tanácsotokat kérném.
Kb. ugyanolyan árban van Sapphire 9600XT FireBlade (emelt mag- és mem. órajel) 128MB ÉS Sapphire 9600XT 256MB.
Szerintetek a magasabb órajel (jobban húzható is) a fontosabb, vagy a 256MB memóriára van nagyobb szükség.
Ha valakinek van esetleg konkrét tapasztalata a FireBlade kárytával, írjon pár sort plz.
Például 1024*768ba mediumon zsír jól megy a Doom3, IL2 Sturmovik FULL grafikán AA&AF -el baromi szépen megy, míg ez 5600al korántsem volt így.
Lehet hogy CPU limitált a géped, ezért nem vettél észre semmi változást Gef4 és 9800 között, mert kizárt hogy ugyanolyanok lennének!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Openglben egy gf4 es 9800pro kozt sincs kulonbseg, ez a teny. Gf4rol valtottam 9800prora, eszrevettem volna ha javul. De nem. Az openglt igencsak hanyagolja az ati.
Azaz kikerülsz a felhasználó váltás képernyõre, ott visszalépsz és kész is.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
külön beállitottam a monitornál és a control centerben is azt irja 120 de a monitor menüje 60-at ir de valoban annyi mert vibrál,ezt az elözö catalystban megtudtam oldani hogy lefikszáltam neki a frissitést de ebben nem találom a megoldást

Állítsd az AGPt 4Xre, megpróbálhatod a fast writeot is kikapcsolni
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
5600at hasonlítgatunk 9600XThez??? 😄DDD
Ez a geforcos õület a sírba visz
1gb ram, 9600 xt. 4.8-as Catalyst. Valaki találkozott már ilyennel?
Elsõ: neve ellenére a 9700 mobil változatának az ég világon semmi köze sincs az eredeti 9700hoz, ha jól tudom egy tupírozott 9600ról van szó.
Második: FX5600 és 9600XT között ég és föld a különbség, mind D3D mind Open GL alatt.
Ez tény.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!