Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Megveszem 30-ért a VGA-dat!😛P

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Punker
garanciális cserét ajánlok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoolStuff
legóból van😛P

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

hidd el nekemse jön be valahogy ez a szín. az alap jobb...

http://thenamelessphoto.com/

Met
kicsit buzis a stukker

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CoolStuff
Tök szép legó!😄DD

CoolStuff
Melegszik nagyon...
Sztem ram...
Vegyél rá hûtõbordákat, a GPU-ra meg tegyél zalmant, vagy hasonlót!

HIS 9800Pro. nem volt húzva. semmit nem csináltam vele. akkor csinálja ezt ha Far Cryban full maxra van húzva minden. driver? vagy a hûtés szar? az alap hûtés van rajta amúgy. Nincs egy hetes a kari 😞

msi 645 ultra c

TopGun
HEHE!! en is igy jartam! tedd fel a legfrissebb alaplapi drivert! milyen lapod van?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

nem tudom bekapcsolni valami miatt a 4x AGPt.
bekapcsolom kéri a restartot és mikor megnézem megint ,hogy jó-e már akkor megint azt írja ki ,hogy kivan kapcsolva!
lehet ,hogy biosban levan tiltva? létezik ,hogy levan tiltva és ott a bibi?

via_mala
Tegnap egy hosszú mozizás után, amivel szószerint bemelegítettem a gépet, kipróbáltam egy cmr04 shakedown-t, és VPU Recovery popup jött! Pedig hétvégén ugyanezzel a Catalyst 4.7-essel nyomtam órákon keresztül gond nélkül.
Valami gond lehet a kártyával tényleg.
Csak mivel a hiba elég rapszódikus, ezért hogy a bánatba tudja a bevizsgálni a szervíz? Valószínûleg visszadobják azzal, hogy nekik megy, és még nem is hazudnak, mert lehet, hogy akkor éppen megy akár 2-3 órán keresztül is. Xar ügy.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Laalee
a driverben van egy menüpont hogy képfrissités felülírása, ott megadod hogy mennyi az annyi és kész

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

9600xt na 😊
Nálam addig minden jó volt még fel nem tettem a doom-hoz kiadott beta drivert. Ezután vannak furcsa dolgok, nem csak ez a kikapcsolás hanem néha a frissítés se stimmel.
Hiába raktam vissza régebbi drivert nem változik semmi, nálam most 4.6-os van fenn. (xp-t lusta vagyok újra rakni)

hy.. ma vettem egy radeon 9800xt-t es az lenne a kerdes hogy a kepernyofelbontashoz a frissiteseket mivel tudom beallitani??? idaig powerstrippet hasznaltam de erdekes dolgokat csinal atival..
Mr Manson
már ujra raktam a drivert is, meg a .NET keretrendszert is.
de semmi, semi hibaüzenet se semmi!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ollie
Lehet hibás kártya...

ollie
Nekem megy SP2-vel.

via_mala
Bizony jó lenne tudni. Ezért elmondom, hogy nekem egész odáig nem volt ilyen gondom, amíg:
1, lecseréltem a 9600 Pro-t 9800Pro-ra
2, ezzel egyidejûleg feltettem a 4.9-es Catalyst-et
Jelenleg, 4.7-es Catalyst-el:
Hideg állapotban indítva a gépet problémamentesen mûködik, bár egy pillanatra most is kikcsapcsolja a monitort, amikor a 640x480-as boot képernyõ után a 800x600-as desktop-ra vált.
Meleg állapotban viszont már kikapcsolva is marad a képernyõ, úgy kell ki és bekapcsolnom. Ezután viszont úgy tûnik gond nélkül mûködik a gép.
Hogy ennek mi köze lehet a videokártyához? Vagy a Catalyst 4.9 rontott el valamit a gépben?
Kérlek írd le te is, hogy nálad hogyan jelentkezett a probléma, hátha megtaláljuk a közös pontot.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mr Manson
ja és 1 dolog ... SP2 óta nem indul az ati control center

Ez inkabb csak doom3 "optimalizacio", nem opengl javitas. Az akkor lenne ha minden ogl gameban jelentkezne javulas.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Nem hiszem hogy a 2.4es P4 vagy a dual channel 1G ramok korlatoznanak. Az viszont szabad szemmel is jol lathato hogy pl. a NWNben nem lehet 1024*768 fole menni felbontasban, se AA/AFet bekapcsolni anelkul hogy ne szaggatna. Ennyit pedig a GF4 is tudott. Lehet hogy 1-2 mai sikerprogramhoz nvidia modra "optimalizalt" ezt-azt az ati, de altalanosan nem javitott semmit. En orulnek a legjobban ha vegre megtenne.

Mr Manson
Help me!

Lenne egy kis gondom, van egy ATI 9600XT kártyám
néha ilyen lesz egy ablak:

néha meg vibrálnak a betük, de nem lehet behatárolni hogy hol, mert mindig máshol.

VGA vagy moncsi lehet?

ollie
A magasabb órajelekkel sokkal többet érsz ebben a kategóriában.

Falconer
256Mega nem jobb, mert a 128at gyorsabban le bírja kezelni, ha meg e mellett még az órajelek is nagyobbak akkor meg aztán fõleg az elsõt vegyed!
Ez egyértelmû

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sziasztok!
Vásárlás elõtt állok, a tanácsotokat kérném.
Kb. ugyanolyan árban van Sapphire 9600XT FireBlade (emelt mag- és mem. órajel) 128MB ÉS Sapphire 9600XT 256MB.
Szerintetek a magasabb órajel (jobban húzható is) a fontosabb, vagy a 256MB memóriára van nagyobb szükség.
Ha valakinek van esetleg konkrét tapasztalata a FireBlade kárytával, írjon pár sort plz.

ollie
De gyorsabb az opengl. Az utóbbi idõben sokat javítottak rajta, részben a doom3 miatt.

Narancs
5600ról váltottam 9800SE re. Képzeld, kurvára észre vettem a különbséget.
Például 1024*768ba mediumon zsír jól megy a Doom3, IL2 Sturmovik FULL grafikán AA&AF -el baromi szépen megy, míg ez 5600al korántsem volt így.
Lehet hogy CPU limitált a géped, ezért nem vettél észre semmi változást Gef4 és 9800 között, mert kizárt hogy ugyanolyanok lennének!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

"Második: FX5600 és 9600XT között ég és föld a különbség, mind D3D mind Open GL alatt."
Openglben egy gf4 es 9800pro kozt sincs kulonbseg, ez a teny. Gf4rol valtottam 9800prora, eszrevettem volna ha javul. De nem. Az openglt igencsak hanyagolja az ati.

Nem proci, hanem nvidia. De d3dben jobb az ati. Attol fugg mire kell, ugy vasarolj.

Az uj driverek (4.8, 4,9) se jobbak openglben sajna.

malter
áh visszarakom a régebit nem értem mi a f*** kell tul bonyolitaniuk ennyire,a tv sem jön be csak a monitor kép de az is csak a háttérkép ,beállitani persze azt sem tom mert a video/theater mode ban szürke minden nehogymár be tudja állitani a paraszt...
malter
azért állitotam át hátha mikor visszaálitom 120 -ra él le applyzom akkor jo lessz de ha elállitom nem is engedi vissza
malter
a display manager refresh részében 120hz et ir fület lenyitom átálitom 60ra és eltünik a 120hz csak 45 +60 marad
malter
igy sem történt semmi
IMYke2.0.0.0
Log Off = Kijelentkezés
Azaz kikerülsz a felhasználó váltás képernyõre, ott visszalépsz és kész is.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Beállítod, aztán Log Off-ozol az XP-vel, és máris frissül a moncsi beállítása, tehát nem kell restart, sem buherátor progi!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

malter
hali fölraktam az uj drivert,és elöjött 1 régi problémám,hogy a frissitést nem tom beállitani,mivel ennek teljesen uj a kezelöfelülete remélem tudtok segiteni,hiába állitom be 120hz-re valojában csak 60hz
külön beállitottam a monitornál és a control centerben is azt irja 120 de a monitor menüje 60-at ir de valoban annyi mert vibrál,ezt az elözö catalystban megtudtam oldani hogy lefikszáltam neki a frissitést de ebben nem találom a megoldást
Király

balintka
Kösz, megpróbálom remélem így jó lesz!

Falconer
Nálam nem egy idõ után fagyott le hanom egybõl
Állítsd az AGPt 4Xre, megpróbálhatod a fast writeot is kikapcsolni

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ehh ez lol...
5600at hasonlítgatunk 9600XThez??? 😄DDD
Ez a geforcos õület a sírba visz

balintka
Hali! Mostanában azt csinálja a gépem, hogy több játéknál is egy idõ után lefagy, majd resetelés után a windows mindig az ati 9600 seriesre vonatkozik. Gépem: INTEL 3ghz,
1gb ram, 9600 xt. 4.8-as Catalyst. Valaki találkozott már ilyennel?

ollie
D3D-ben sokkal gyorsabb lenne, de az 5600-nél azért a 9600 xt opengl-ben is gyorsabb, fõleg a legújabb driverekkel. Bátran vedd meg.

Narancs
Akkor 1 hozzászólásomban 2 hozzászólásodat javítom ki.
Elsõ: neve ellenére a 9700 mobil változatának az ég világon semmi köze sincs az eredeti 9700hoz, ha jól tudom egy tupírozott 9600ról van szó.
Második: FX5600 és 9600XT között ég és föld a különbség, mind D3D mind Open GL alatt.
Ez tény.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

ollie
ne aggódj, 8x-el sem lenne gyorsabb...

Szóval opengl-hez már inkább nagyobb proci kéne? De d3d-ben azért egy "kicsit" jobb lenne nem?

Az opengl progik, mint pl a cod semmivel se.

Van nekem egy ilyen gépem: nf7-s,2000xp,512 ram, 5600fx. Ha vennék egy 9600xt-t akkor mennyivel mennének jobban a játékok? Pl. a cod:uo nem szaggat, inkább csak "receg" a kép, ha az egeret mozgatom. Szóval ati-val folyamatos lenne, vagy még kéne procit is cserélnem?