Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyette, én azon csodálkoztam, hogy egyeseknek a Race Driver 2 alatt textúra hibái voltak - nekem egy szál se.
A 4.10-est még nem próbáltam, nincs kedvem hozzá 😊)
A Need For Speed Underground 2-õt meg játszom Light Trails nélkül, minden más mehet maxon :9
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha feltelepítem a catalyst akkor mind az aa és mind az af ki van kapcsolva?
A bfvietnámba valahogy ki-be lehet kapcsolni ezeket?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tökéletesen hût!
Passzivborda + ventivel! Kicsi a bors de erõs<#boxer>#boxer>
Bérbe vehet? reklámfelület...
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
A bordához és a forró alkatrészekhez nem ér a gumi, csak rásimul a kártya hátára, meg a venti mûanyag tetejéhez...
A kártya háta kicsit meleg valóban, de a mûanyag 8 centis venti egyáltalán nem.
Jó, nem egy tartós megoldás elismerem...😛
Amúgy mi a toszér kell 8K -t kiadni egy 9500 hûtésre? ráadásul OP1 abszolúte fölösleges sztem....
Én tuti nem szarakodnék, hanem kb 2 perc alatt rátettem volna egy 8 centis ventit, akár csavarral ha találok megfelelõt, ha nem akkor kábel kötivel fölrögzítem és csókolom...
Ez nem egy nagy modding, kártya ki, venti kiszed, új venti rárögzít a fönt leírt módokon, kártya visszatesz és nJoy!!!<#hawaii>#hawaii>
Szvsz én Zalmant ZM80C-HP + OP1-et javasolnék.
Más: ezt a Evolution Driver ATI driver-t kitesztelte már valaki?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
http://thenamelessphoto.com/
(már nem garis)
vagy valamivel csendesebb: VANTEC ICEBERQ ALUMINIUM
Csendes de zsebbe nyulos:
VGA Silencer
A tobbi csak dragabb.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Boltaban? Garis még a kártya? Ha még vam rajta garancia akkor vidd vissza és mond meg nekik, hogy nem jó még mindíg.
Ennek a szériának sajna elég fika a hûtõje, 1 év után általában kinyiffan...😞
Miért félsz?
Annyi az egész hogy a kis fika hangos ventit leszeded, és a borda tetejére ráteszed a nagy 8centist, ami halkabb és jobban hût.
Kb ~1000HUF ért beszerezhetõ.
Aztán fúrsz rá 2 lyukat és fölcsavarozod a kareszra. Így még szépen fogod tudni húzni is...
Egyszerûbb ha veszel egy 8centis ventit, vagy ha van otthon az is jó.
Egyszerûen kábel kötögelõvel, vagy befõttes gumival, esetleg csavarral fölrögzíted a bordára.
van egy 9500-as Gigabyte gyártmány kártyám
sajna meghalt a venti-je
azt mondják nem lehet venni ugyanazt a ventit csak másikat de az nem megy a hûtõbordához, hanem csak borda nélkül
de ez sem vált be, mert túlmelegszik és leáll játék közben
mit tudnátok erre mondani? nagyon kéne a segitség, de túl sokat nem tudok rá költeni
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
fpsmax:70
http://thenamelessphoto.com/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e hogy a 9600pro nem bírja a bfvietnam high detailos beállításait 1152x864-en?
BTW a sima 9800-nál két dologra ügyelj: nehogy 128 bites vagy 9800SE (4 pipeline és 128bites) próbáljanak rádsózni...