Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vettem egy 2600+ os sempron-t, de az alaplaphoz (Asus A7N8X) BIOS frissítés kell. Viszont az meg azt írja hogy csak a 2.0 PCB-hez vagy régebbihez jó.
Mi a fasz az a PCB???
ON
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
xt az 412/365(730) szal ?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
de ettõl függetlenül ebbõl indult ez ki:
"Igen hallottam de mond meg nekme h gyártko is az oldalukon mért használják monnyuk xtnél azt h 412/730 és nem a te tételedet, hipotézisedet, tovább értelmezem felesleges okoskodásod, amiben persze van vmi mert mivel ddr azért üzemel 680-on de felesleges okostoniskodás"
hát ebbõl nem ugy tünik mintha bármirõl is gõze lenne a gyereknek... 😊
amugy nem aszontad lezártuk?
de ez az odavissza komunikál ezé 680 csak sima reklámszöveg... kategória, tény hogy igy van de azé használják mert jól hangzik nem azért mert bármi más értelme is lenne ezen kivül 680asnak hivni a normális 340 helyett 😛PP
mivel oda vissza kommunikál 680...nem 13 vok.Kész
pont mint vinyoknál a 1000 és 1024 téma..., és ha te ezt beveszed erre mongyák azt hogy palimadár 😊
az meg nem baj ha csalódsz az emberekben , ideje már felnõni, hiddel vannak sokkal rosszabak is mint én, én csak a véleményem irom le, ennyi..., bár ha télleg 13 vagy mint irta valaki ako még várhacc a felnövéssel vele 😛P
(Tökéletes palimadár)--> 😄
Kellenek az ilyen emberek is mint te, akik forumon élik ki magukat, de én ezért nem haragszom rád!Haggyuk abba mert csalodok az emberekben.Felölem a téma lezárva.
ATi Radeon 9800 Pro CRashing
ATi Radeon 9800 Pro and Best Motherboard?
ATI Radeon 9800 No signal?!??!?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
connect 3d ati radeon 9800 pro 128 ddr 265bit tv dvi 8x agp
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
aquamarkon nemtudjátok menyit tol?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
az iylenek mint te akik csak a számokat láttyák a reklámon mint te tökéletesek a fogyasztói társadalom szempontjából...
te tuti beszopod azt is hogy ha vlaamire ráirják hogy +15% van benne meg pl -50% az ár ..., pedig valójában mielött megnét volna a tartalma pl a csokinak lecsökeneték az alapot a feléri igy msot még ott se vagy ahol addig..., az óriási árcsökenés meg közvetlen azután jött hogy a trmék árát felmeleték 200%-al 😛
lol hát kb iylen stilusu vagy te is..., tökéletes palimadár, gratulálok hozzá 😊
Igaz, bocs.
<#beka3>#beka3>
Aranyos.<#buck>#buck><#wave>#wave>
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tehát te erre gondoltál: 380/390 ---> SZERINTEM
<#hehe>#hehe>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nekem is ugyanilyen van.
A mostani 9800pro-k többsége csak a dobozban különbözik.
Most találtam egy érdekes felhasználói bejegyzést:
"I have a 9800 Pro and I've been having a shietload of problems with it, party i think due to the motherboard. I've reinstalled windows, formatted, added a more powerful psu, and threw an extra fan in my system and its all pretty much the same, the card is still crashing. I believe this is due to the motherboard. I have an Asus P4S800 and the SiS648FX chipset and i heard that there are some compatibility issues that exist between ATi and this motherboard/chipset. So, is there any motherboard/chipset that would be most compatable and reliable. I'm thinking an Abit mobo with an Intel 865chipset might do it for me. Any suggestions of good mobo's would help. Thanks."
Azt nem írja, hogy hol van ez a hiba dokumentálva, de legalább látom, hogy nem csak nekem van ez a problémám.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Amúgy köszi!
Mindíg ki kell kapcsolni ?
ollie: Nekem SiS648FX chipkészletes az alaplapom, asszem akkor megszívtam ezzel az Asus P4S800-zal. Már visszavettem 338/338-ra a Radeon9800Pro core/mem sebességeket, de a RB Rally még mindig VPU Recovery-t ad. És asszem 300/300-al is.
KranaZoli: Közben felraktam a Catalyst 4.11-et is, de a helyzet ugyanaz. Valószínûleg tényleg az alaplap, ill. a SiS a ludas.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.