Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF OFF OFF

Vettem egy 2600+ os sempron-t, de az alaplaphoz (Asus A7N8X) BIOS frissítés kell. Viszont az meg azt írja hogy csak a 2.0 PCB-hez vagy régebbihez jó.
Mi a fasz az a PCB???

ON

na narancs mit montak??

én nem mondtam hogy nem igaz mert ma má minden igaz de ez csak reklámfogás... 😛 nem kéne minden reklámhajhász elenvezést átvenni a csodagyártóktól 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ebböl mi nem igaz?
xt az 412/365(730) szal ?

és még neki ált feljebb hogy más mást irt mint ahogy az õ szent gyártói gondolják, nah tényleg hagyuk abba tul sok az offff 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nah ez az, mindenhol csak az átbaszás megy :///
de ettõl függetlenül ebbõl indult ez ki:
"Igen hallottam de mond meg nekme h gyártko is az oldalukon mért használják monnyuk xtnél azt h 412/730 és nem a te tételedet, hipotézisedet, tovább értelmezem felesleges okoskodásod, amiben persze van vmi mert mivel ddr azért üzemel 680-on de felesleges okostoniskodás"
hát ebbõl nem ugy tünik mintha bármirõl is gõze lenne a gyereknek... 😊

ollie
De hát tulajdonképpen tényleg 680. A rendszermemóriát is 400-ként árulják, nem pedig 200-ként, ami a valós órajele.

nem én montam hogy anyi vagy nyugi..., bár néhány megnyilvánulásbol lehet mégis van valóságalapja 😊
amugy nem aszontad lezártuk?
de ez az odavissza komunikál ezé 680 csak sima reklámszöveg... kategória, tény hogy igy van de azé használják mert jól hangzik nem azért mert bármi más értelme is lenne ezen kivül 680asnak hivni a normális 340 helyett 😛PP

Én nem vettem be semmit...én sztem ugyanugy tudtam h az 340 mhz
mivel oda vissza kommunikál 680...nem 13 vok.Kész

ollie
Hát akkor kéne venni mondju kegy intel chipsetes mobo-t. Én az i865-öset javaslom (Pl P4P800-X).

figy ez hogy msot 340helyett a kiado 680-at ir csak reklámszöveg, jobban hangzik ennyi...
pont mint vinyoknál a 1000 és 1024 téma..., és ha te ezt beveszed erre mongyák azt hogy palimadár 😊
az meg nem baj ha csalódsz az emberekben , ideje már felnõni, hiddel vannak sokkal rosszabak is mint én, én csak a véleményem irom le, ennyi..., bár ha télleg 13 vagy mint irta valaki ako még várhacc a felnövéssel vele 😛P

Sztem te nem ismersz engem de javits ki ha tévednék, szal az általad leirtak rám nem illenek.
(Tökéletes palimadár)--> 😄
Kellenek az ilyen emberek is mint te, akik forumon élik ki magukat, de én ezért nem haragszom rád!Haggyuk abba mert csalodok az emberekben.Felölem a téma lezárva.

via_mala
Sikerült még egy pár bejegyzést találnom a www.hardwareanalysis.com-on, ami egybevág azzal, amit mi is tapasztalunk SiS chipkészletes alaplappal és Radeon 9800 Pro-val:
ATi Radeon 9800 Pro CRashing
ATi Radeon 9800 Pro and Best Motherboard?
ATI Radeon 9800 No signal?!??!?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

raziel.
eh elirtam na szal akkor ez milyen:

connect 3d ati radeon 9800 pro 128 ddr 265bit tv dvi 8x agp

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
sztetek milyen a connect 3d ati radeon 9800 pro 256 ddr-es kártya?
aquamarkon nemtudjátok menyit tol?

inább úgy tünik te nem érted 😛PP
az iylenek mint te akik csak a számokat láttyák a reklámon mint te tökéletesek a fogyasztói társadalom szempontjából...
te tuti beszopod azt is hogy ha vlaamire ráirják hogy +15% van benne meg pl -50% az ár ..., pedig valójában mielött megnét volna a tartalma pl a csokinak lecsökeneték az alapot a feléri igy msot még ott se vagy ahol addig..., az óriási árcsökenés meg közvetlen azután jött hogy a trmék árát felmeleték 200%-al 😛
lol hát kb iylen stilusu vagy te is..., tökéletes palimadár, gratulálok hozzá 😊

MÉGG VMI mit értessz az utolso mondatod alatt mert sztem te magad nem érted😄

Hát igazad van most igy átgondolva rájöttem h tök nem számit h mit mondanak a gyártok...mer tulajdonképpen ök semmit nem csinálnak csak magát a kártyát.
Igaz, bocs.
<#beka3>

és amit a gyártók állitanak az szeirnted szentirás? biztos ezért szoroznak a vinyógyártók ezer-el és nem 1024-el..., gratulálok, az iylenek a fogyasztói társadalom alappilérei mint te...

Micsoda szöveg!Fantasztikus, meg az is h kideritetted hány éves vok mert h semmi árulkodo adat volt.Én a tudatlanságodat nem irom semmi számlájára mer nem tok rolad dolgokat tény h létezik!!!Tévedésem?😊
Aranyos.<#buck><#wave>

IMYke2.0.0.0
Tévedésedet és a belátás-képtelenségedet a korod számlájára írom, s éppen ezért nem írok neked litániát arról, hogy miként gépelek, s mivel foglalkozom, a lényeg - élj azzal a tudattal, hogy okosnak hiheted magad, miközben épp a saját elmélkedéseddel adtál magadnak egy fekete pontot.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem minden gyártora gondoltam itt és rossz kedvem napom van az még hozzátartozik a teljes storyhoz

Igen hallottam de mond meg nekme h gyártko is az oldalukon mért használják monnyuk xtnél azt h 412/730 és nem a te tételedet, hipotézisedet, tovább értelmezem felesleges okoskodásod, amiben persze van vmi mert mivel ddr azért üzemel 680-on de felesleges okostoniskodás.Elgépelésröl meg még annyit h ha elgépelted feltételezem h 290-et akartál ütni aminek a kétszerese megint cask nem 680...sehogyse jössz ki ebböl bocs

IMYke2.0.0.0
Elgépelésrõl hallottál már? <#mf1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Narancs
jó logó! még nem, jó hogy szólsz!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Az meg a másik h számolni se tudsz<#mf2>

narancs felhivtad a boltot?

Narancs
Jó ,akkor tessék:
Mag: 380Mhz
Mem: 340Mhz (DDR 680Mhz)

Ez volt az amibe bele kellett kötni

IMYke2.0.0.0
Ha 380/680 akkor ugye 380/1360 lenne a vég... 😊)
Tehát te erre gondoltál: 380/390 ---> SZERINTEM
<#hehe>

Narancs
Akkor megoldás: cserélj deszkát...Abit i875 chipsetes dászkája egész olcsó ha jól tudom, és sokkal jobb mint ez a SiS es cumó...

Narancs
most leestem a székrõl...nem? Hát akkor?

Ez egy rendes 9800pro 256bittel.
Nekem is ugyanilyen van.
A mostani 9800pro-k többsége csak a dobozban különbözik.

via_mala
Tökmindegy, mert ha nem jön fel, akkor is kifagy a gép.

Most találtam egy érdekes felhasználói bejegyzést:
"I have a 9800 Pro and I've been having a shietload of problems with it, party i think due to the motherboard. I've reinstalled windows, formatted, added a more powerful psu, and threw an extra fan in my system and its all pretty much the same, the card is still crashing. I believe this is due to the motherboard. I have an Asus P4S800 and the SiS648FX chipset and i heard that there are some compatibility issues that exist between ATi and this motherboard/chipset. So, is there any motherboard/chipset that would be most compatable and reliable. I'm thinking an Abit mobo with an Intel 865chipset might do it for me. Any suggestions of good mobo's would help. Thanks."
Azt nem írja, hogy hol van ez a hiba dokumentálva, de legalább látom, hogy nem csak nekem van ez a problémám.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
nem 680, bocs!

Narancs
380/680 (mindengyik PRO órajele ennyi elvben)

raziel.
sappire radeon 9800 pro orajelei mennyi nemtudjátok?

Narancs
Nem, ha mindne oké akkor nyugodtan bekapcsolva maradhat.

Ha minden rendben, akkor nem kell kikapcsolni?
Amúgy köszi!

Narancs
nem. ez egy progi, ami ha a kártyát veszélben érzi akkor figyelmeztet. Okos megoldás, de néha baromi idegesítõ tud lenni...

Tulajdonképpen mi az a vpu recovery?
Mindíg ki kell kapcsolni ?

vpu recovery-t kapcsold ki...

via_mala
Csak a Codegen tápoktól mentsen meg az ég! 2 hónap alatt 2 pusztult meg nálam belõle. Szóval kerüld el messzire!

ollie: Nekem SiS648FX chipkészletes az alaplapom, asszem akkor megszívtam ezzel az Asus P4S800-zal. Már visszavettem 338/338-ra a Radeon9800Pro core/mem sebességeket, de a RB Rally még mindig VPU Recovery-t ad. És asszem 300/300-al is.

KranaZoli: Közben felraktam a Catalyst 4.11-et is, de a helyzet ugyanaz. Valószínûleg tényleg az alaplap, ill. a SiS a ludas.

Hali! Tudna valaki olyan programot mondani, amivel a 9600-os Ati-ra kötött két monitort tudnám külön-külön vezérelni? Gondolok itt a képernyõvédõre, háttérképre stb. Mivel win alatt ez nem lehetséges. Elõre is köszönöm.

Punkerwork
nem azért mondtam hogy vegyél 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ollie
De én nem akarok Sapphire-t venni. 😛

Punkerwork
Sapphire-nál arra kell figyelni milyen verziót kapsz, mert 1 kártyából 3 kiszerelés van.

ollie
Mondjuk én nem értek vele egyet, hogy a Sapphire csúcskategória, de nem fogok vitába kezdeni. 😊)

ollie
Ez referencia 9800 pro-nak néz ki, szóval esse rossz.

Punkerwork
én még nem láttam, ilyen "Sapphire" kártyát szerintem nem azt kaptál 😞