Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Hogy állsz a vízhûtéssel?
Láttam a PH!-n, hogy van aki 2.5-ért is vitte volna a narancs csövet...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
A kártyát legkönyebben Ati Tool nevû progival tudod húzni, omega föl is kínálja az ati tool telepítésének lehetõségét.
Egyszerûen ráklikkelsz a 'find max core' vagy find max mem' gombra és megkeresi a kártya végét ahol még stabil...
Viszont elég sok ideig csinálja sajna...😞
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
megéri megvenni ezt a kártyát?
Na: van esély a tuningra, mert 256 bites a nyák!!!
szal van esély rá, hogy az OMEGA driverrel - a +4pipe-ot bekapcsolva - teljes értékû, 9800pro legyen a kariból szoftveresen...
Lépések:
1. teljes ATI driver uninstall!
2. OMEGA driver felrak (amikor be kell pipálni, akkor: softmod 9800SE -> 9800pro -t válaszd, ne a NORMAL-t!!!)
3. ha újrabootolás után nincs semmi probléma (kockák, szemetelések stb.), akkor egy alapos tesztnek vesd alá. Ha minden ok, akkor szerencséd volt, és egy 9800SE@9800pro boldog tulajdonosa vagy (mint ahogyan én is...), ha azonban problémák vannak, akkor sajnos marad az SE...
Hogyan tudnám a Sapphire ATI Radeon 9800PRO 128Mb (256Bit) kártyámat tuningolni?
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Abit Is7
2.4 3.0-ra huzva
DVD iró
Két winyó
2X DDR 400 256 ram
Geforce 5900fx nem xt
2.4 proci huzva van 3.0-ra egyszerüen nem tudom mi a baj és ha leveszek minden részleteséget,meg texturát meg mindent (a windowba a kártya beállításnál)akkor nem csinálja de rohadt szar a kép meg nagyon csunya de úgy mükszik rendesen,és nem hiszem hogy azért egy FX5900-nek ezt kellene produkálni,VAGY IGEN de nem is XT.És már nem tudom hogy mit kellene kitalálni hogy jo legyen.
Portalanitottam
Uj windows raktam
4 Driverel probáltam
Játékok amivel probáltam (NFS,HL2,Medal)
Az Nfs LOw beállítással Megy 30-40 fps
És van ugy hogy beszaggat és lemegy 3-10 Fps
AZT HITTEM HOGY MELEGSZIK A GÉP DE NEM MERT AMIKOR LEMEGY 3 FPS-RE RÖGTÖN KILÉPTEM ÉS A KÁRTYA HÕMÉRSÉGLETE 69C FOK DE AZ JOOO MÉG NEM.
SEGITSETEK!!!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
via-mala srácnak van P4S800 + 9800PRO és rendesen szop vele.
#15780 ban sorstársakat is talált...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Repatarurgyán
de ne a www.connec3d.com ot mert ott kiskép van😄
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Repatarurgyán
Menjek vissza kiabálni, vagy lényegi különbség nincs a két karesz között?
Repatarurgyán
Amugy gondolom ezerszer kitargyaltatok, de ugye ati-t eri meg venni, merth ajol emlexem akkor fx szeria nem szerepel vmi jol...