Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Javaslom a figyelmedbe ezt a kis iromanyt.
http://www.neoseeker.com/news/story/3981/
Raadasul koteleztek anno, hogy pl a masik fake 9800as sorozatu kartyakat vissza kell cserelnie.
Az enyém amúgy 480/350-et megy simán. Elvileg a mag birná 508-ig is, de valamiért 480-on 1-1 hiba elöjön atitoolban, de 481-en már egy se 😄 Markok meg lefutnak hibátlanul akárhányszor..
beleszamoltak a ddrt.
Ja es Powercolor 😛
ugyhogy ilyet ne vegyel 😛
Tudsz egy linket ahol le van irva, hogy milyen kartyanak milyen frekin kene mennie?
May the force serve you well!
Marad a biztos beállítás: 580@640Mhz
Vagyis még nem biztos mert átállítottam a ram cl idejét 4-rõl 3-ra, és lehet az ütötte csak ki? Tuttira!!!!!
Na mindjárt letesztelem mégegyszer!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A mag 580Mhz-en király, de a memók nem bírják 640Mhz felett.
Szerintetek ha teszek a memókra olyan kis bordákat amiket fel kell rájuk ragasztani, akkor tovább tudom majd húzni? Lessz benne kajak?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Már 1000éve a PowerStrip-et használom. Nincs valami ami jobban meg tudja rángatni a karit?

Most raktam a gépembe egy ASUS RADEON 9600XT/TD videókarit:
Mi a véleményetek errõl a kariról?
Melyik drivert és honnan szedjek le hozzá?
Stb...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
legalabbis 3dmark2005 ben kb 40 pontot jelentett az hogy a cpu-t 3.6 ra huztam az atit meg a vegere... szal pont szartse er a huzas...
esetleg nem 3dmarkkal kene probalkozni.. de szerintem akkor is felesleges izzasztani a gepet par fps plusszert.. akkor mar inkabb gyujtson az ember vidkartyara..
ezeket ennyire szarul lehet huzni vagy csak en vagyok ilyen peches?
Amúgy addig húzd amíg nem hibázik a kártya...<#beka3>#beka3>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ja és én ati tray toolsra gondoltam
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
mennyiert? hol?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
ezek közul melyiket vegyem szerintem az 9800se-t kéne de hallotam
hogy 128bit, ne vegyem meg, akkor inkább 9600pro?? fontos lenne hali
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Manapság már max 30 + áfáért kellene adniuk.