Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nagyon király volt! Pörgött mint állat!
Egyébként ASUS RADEON 9600XT/TD-volt. És frankón lehetett húzni a GPU-t is.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én 1 ATI Radeon 9200 128Mb/128Bit 8x AGP-s kari kéne.
Tud valaki ezzel a karival kapcsolatban vmit?
Esetleg 1 Linket.
Elõre is köszi a segítséget!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Viszont ezzel gondjaim vannak, és így még 1 amatõr kérdés.
A DX 8.1 -et szeretném valahogy leoperálni. Mert hiába istallálom a 9-et nem megy. Az infonál kiírja hogy még mindíg 8.1 van fenn.
Ebben kérnék még segítséget.
Világ életemben Radeonom volt. Most vettem egy Asus A9600 XT-t , és összehasonlítási alapként kérdezném hogy mi az átlagos 3dmark pontszám?
A gép többi paramétere : Amd 2800+ Sempron , 512 (400mhz) DDR , Asus A7E8X-E Deluxe alaplap , azthiszem a többi nem érdekes.
Kösz elõre is , ha hülyeséget kérdeztem volna akkor nem kell kinevetni , én csak használom. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem lehet frissítést állítani, már mondtam!
Amúgy milyen drivert raktál fel a monitorodhoz, és milyen frekin fut a monitorod normálisan? Ugyanis megfelelõ driver esetén nem fordulhat elõ olyan, hogy a windows az adott felbontásban megengedettnél nagyobb frissitést használjon...
Ezt a marhaságot meg hogyan szülted?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Visszatettem a régi geforce kártyát... szarok rá.
Havernak se ment, nem én vagyok az elsõ. 😞 Valamiért nemnormáis ez a kártya.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szepen csokkentsd a monitor frekvenciat nagyfelbontasban is.
De ha F8-at nyomsz bootnal valaszthatod a VGA modot es utana egyszeru lesz beallitani a kartyat a windowsban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem csak nekem volt ez a bajom, viszont van akinél tökéletesen fut. Valami ötlet? SÜRGÕS! 640*480-ban vagyok 60 Hz-en mert mást nem bír el a csökkentett mód 😞
9800se:256 bites és legalább pro órajeleken jár
9600pro: a többi esetben
köszi a válaszokat
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
minda a kettö a sapphiretech "csoda" szerkezete az oldalt néztem semmi konkrét info nincs rajta
aki ismeri légyszives segitsen
Meg aztán kb. ennyi idõ kellett, míg magamat meggyõztem róla, hogy nem a videokártya a hibás. Igazából azt volt a nehéz mexervezni, hogy más gépében is kipróbálódjon a R9800Pro-m. Utána kutattam, olvasgattam a SiS vs R9800Pro témában a neten és az eredmény további megerõsítést adott (#15801).
(Az új alplapra rá kell fizetnem majdem 10K-t, de legalább Dual Channel-t támogató alaplapom lesz! 😊)))
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
9600SE - 64bites memóriavezérlõ, 325/400Mhz körül fut, messzire elkerülendõ.
9600 - 128bit, 325/400Mhz
9600 Pro Lite / Pro Ez - 128bit, 400/400Mhz körüli sebesség
9600 Pro - 128bit, 400/600Mhz
380mhz Engine / 340 mhz Memory
256-bit memory interface delivers the bandwidth for real-time 3D graphics and barrier-free performance
es csak 51k HUF, ez a legolcsobb
de a minosege nem valami jo, 2 gf3 ti200am volt ilyenbol mind 2 ketto beszart
May the force serve you well!
es mi a kulonbseg???
Csak frekvenciaban van, vagy a gpuk fizikailag is kulonboznek?
Honnan tudom, hogy mim van? A gpura ra van ragasztva egy venti, szoval azt nehez lenne megnezni. Szoftverbol hogynan lehet megnezni, hogy az pro van nem pro?
akkor is ki kell cserelniuk?
Szinte az összes karin gyorsabb van.
Ha jól látom,a leglassabb kártyát szúrtad ki...
Nézd meg a többi kari adatait is! Products alatt.
Bérbe vehet? reklámfelület...
ez érdekel speciálisan.
A szervízben azt mondták, hogy hibás az alaplap. Jövõ héten lesz új alaplapom, ha minden jól megy egy Abit IS7-es (i865PE). 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bérbe vehet? reklámfelület...