Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videókártya NYÁK-ján milyen feliratok szerepelnek?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A WinXP az Radeon9600-nak írja, de csak azért mert a hozzá adott nVidia drivert feltelepítettem (???) LOL
mondjuk netezésre tökéletes, de én meg arra pályáztam, hogy végre látom majd a HL2-õt teljes szépségében... 😞
- nincs, idén már nem is lesz
akkkor meg ne irják ki a kurva árlistájukra...
ugyan ez volt mikor megkérdeztem egy boltba hogy van e pci expressesbe nekik...válasz: ha szerencsénk lezs talán jövöre...de ott ficereg az árlistájukon...idioták
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
újabb bluefish történet, ma arra jártam és beugrottam
- helló, gef 6600 gt agp van?
- nincs, idén már nem is lesz
- ok, köszi!
- de miért érdekel mindenkit annyira ez a kártya?
- ?!! hát azért mert marha jó!
- ezt tesztekben olvastad? tudok neked most ajánlani egy sokkal jobbat
- éspedig?
- 9700 XT
http://thenamelessphoto.com/
Lenne egy kérdésem: ki találkozott már olyan esettel, amikor egy bontatlan Sapphire gyártású Radeon 9600 Pro dobozból egy olyan meghamisított (!) nVidia GF MX440 bukkant elõ, amit csak a Windows ismer fel GeForce-nak, mikor a gép bekapcsol a jobb felsõ sarokban ki vagyon írva: ATi Radeon 9600 Pro, ATi 1998-2002? Ez egy elég hosszú körmondat volt, de lényege az, hogy beszoptam a nagy véreres faszt, úgyhogy a nagyker bekaphatja. Holnap viszem vissza a kártyát, és kábé 1 órája a falat kaparom dühömben/kínomban. :|
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lenne Egy olyan Kérdésem hozzátok hogy most vettem egy 9800 pro és Sp2 is van a Gépemen és melyik a legjobb Driver amit letoltsek???
?????????
Bérbe vehet? reklámfelület...
ha van ötleted milyet mert huzni akarom elég jol meg képet is mutass majd rola😄DD
thx
Azért odaadnám az enyémet egy XT-ért!
Bérbe vehet? reklámfelület...
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MSI hez kapsz egy rakás CD -t, meg faja hûtõje van, de általában drágább is...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ugyanis gyarto specifikus szeriak vannak.
Manapsag mar osszevissza orajellel adjak ki a kulonbozo tipusokat a gyartok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.