Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal ha fölrakom a PRO biost akkor menni fok pro nak? Nem kell átforrasztani GPU -n semmit?
Az gáz, ha nem az eredeti gyártó biosát teszem fel?
Mert XpertVision -nek nem gyárt PRO t csak 9800se -t és XT -t...
Szal ha ATi 9800pro biost nyomok rá akkor menni fog? Teljesen ref karesz amúgy...
Amúgy milyen progi kell a bios cseréhez, és hogy kell pontosan csinálni?
Nem akarom elcseszni a kártyát ilyen hülyeséggel...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
GeForce 6600GT nél drágágg de lassabb...😞
Az Abit Radeon X700 Pro rol tud valaki valamit?
A 9600xt nél jobb?
http://thenamelessphoto.com/
Még azt akarom megkérdezni,hogy az nem baj-e hogy a Sapphire 9800 XT bios 256 Mbyte-os kártyákhoz van az enyém pedig csak 128-as ?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
HiS 9800Pro Platinum. CoolStuffnak ugyanaz a kari, de neki 360.
mét<#kerdes>#kerdes>
Szerintem nem kell hardver mod, ha minden más azonos a referencia PRO-val...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ref pro nyák, órajelek, minden, 8 pipe hiba mentes, tulajdonkápp csak az SE bios miatt különbözik a PRO tól...
De itt nem kell hardveres mod elõtte? Mert R300 on annó kellett, nem?
Legalábbis VGAinfón így van a leírás...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már 5 perce megy hibátlanul az Artifact Tester.
Hynix 2.8 -as ramok vannak a kártyán az jó a XT bioshoz ?
De ha fölnyomatok egy 9800SE re (ami megy hibátlanul PRO nak) egy PRO biost, akkor nem fog mûködni, igaz?
Angol tudásomon volna mit csiszolni, de a fölsõ pár sorból ezt vettem ki...
Amúgy csak akkor tegyél rá ilyesmit, ha a kártya bírja az XT órajeleket tutira...és a régi biost mensd le mielõtt az újat rányomod...
Ha a Sapphire Atlantis 9800 Pro GPU-n az R360 felirat figyel de a programok R350-esnek nézik(pl.:Everest) akkor mi az igazság ?
ATI Tray Tools ezt mondja :
General
Display adapter Radeon 9800 (4E48)
BUS 1
Device 0
Function 0
Base Address 0 D0000008
Base Address 1 0000A001
Base Address 2 E8020000
Base Address 3 00000000
Catalyst Registry Path
System\CurrentControlSet\Control\Video\{9F4C3569-A212-4EF1-80D8-F2216EE044C3}\0000
BIOS MEM 338.00
Current MEM 337.50
Memory Width 256 bit
Active Rendering Pipelines 8
Date 2004/03/04 09:51
Csatabárdot elásni.
A lényeg az, hogy 9600-ost nem lehet 9800-asá alakítani, csak a butított 9800SE-kbõl lehet 9800-ast (ott is bizonyos feltételek mellett).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Rendben. Éppen ezért jöttem ide, hogy megkérdezzem, mert vkitõl hallottam, hogy lehetséges, de ti egybõl kiröhögtetek....vagy itt csak "tuningmájszterek" firkálhatnak???
(és mivel eddig dzsíforszjaim voltak ezért sok közöm nem volt még Radeonhoz)
Abban igazad van, hogy nem hasonlitottam össze a két kártyát....
ráadásul inkább mi kérdezhetnénk meg hogy "ki vagy te?" mert cifu és a többiek már kivivtak itt vlaami elismerést maguknak te viszont nem, és még nekiálsz itt mûfelháborodást csinálni...
kicsit lol vagy... <#idiota>#idiota>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Beírod a Google-ba, hogy Radeon 9600, majd azt, hogy Radeon 9800. Még egy laikusnak is feltünhet, hogy a 9600-os másképpen néz ki (kezdve ott, hogy nincs rajta molex tápcsati).
ott a "😊)))" az üzenet végén
Rajtam abszolút nem kell megkönyörülnöd és különbenis ki vagy te,hogy ilyeneket firkáljál nekem, amikor normális hangnemben állok hozzátok
és olyan dolgokat kérdezek amiben nem vagyok biztos, tehát a segítségeteket kértem, nem pedig az oltogatásokat, amiket bármilyen primitív gyökér tud.
Ha nem mûködik, akkor pedig fogj egy komolyabb pénzmagot és menj el a legközelebbi számtech boltba. Ez utóbbi (majdnem) mindenkinek bevált eddig. <#idiota>#idiota>
Ne fokozd, ne fokozd! 😊))
Nézz már rá egy 9600 Nyákra és egy 9800 Nyákra, mielõtt ilyen marhaságokat állítasz. 😄DD
Azonkívûl majd azt is magyarázd el, hogy mit kell "enabled"-re állítani, hogy a 9600-oson lévõ RV350/RV360 GPU átváltozzon R350-é, arról nem is beszélve, hogy lesz a 128 bites memóriavezérlõbõl 256 bites. 😊))
Najó, megkönyörülök rajtad: egyes Radeon 9800SE-k vannak Radeon 9700-es vagy 9800-as nyákon. 😊))
(Cifu:humoros vagy)
<#levele>#levele>
Mert, úgy hallottam, hogy lehetséges...
Marhaság.
Most mé nyugodtabb lettem.
Apropó, tényleg tudok ATI Tools-al 9600-ból 9800-at csinálni?(legalábbis hasonlót)
Mert, úgy hallottam, hogy lehetséges...<#nemtudom>#nemtudom>