18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Punkerwork
    11k-ért ne akarjon senki VGA-t venni
  • Zsoldos
    Es a c3d jo? nem nekem lesz, az ar a kritikus tenyezo, ez a ketto kaphato 11k -ert..
  • Punkerwork
    mire mik a megoldások?
  • bazze
    Hé Punkerwork hamár a topicom törölték akkor válaszolj létszives!
    Engem nem az érdekel hogy a hulladék 9600SE mennzit mennek inkább azt mond mik a lehetséges megoldások!
    PLZ
  • IMYke2.0.0.0
    Szívemből szóltál.

===============================
    .:i2k:. from meló
  • Punkerwork
    Abit hulladék, Sapphire vagy ASUS 9550 GE-t keress.
  • Zsoldos
    udv. szerintetek melyik a jobb: abit vagy connect3d 9550?
  • hykao #16948
    Szerintem az S-video nem olyan rossz, főleg amióta van "teljes képernyő" gomb, és nincs maradék fekete csík sehol...

Mondjuk az én megoldásom a "HOMÁLY"-ra az X-card (hardveres DVD, divx, xvid dekóderkártya, asztali DVD lejátszó minőségű TV-kimenettel...)
  • trabant
    Szintén a Kazaa Lite-ra szavazok. A Mega Packot nem próbáltam, csak a simát (full verzió, telepítésnél csak a playback only opcióval telepítek), de eddig bejött. Ha esetleg nem játszik le feliratot, ideális társa a VobSub 2.23.
  • IMYke2.0.0.0
    Full-t.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • littleNorbi
    Kösz,de ezek közül még melyiket ajánlod: a full-t v. a standard-ot v. a basic-ot ?
  • ollie
    Én codec pack-et nem ajánlok, inkább külön kéne ac3 filter, xvid codec és ami kell.
  • Met
    én is azt ajánlom
  • IMYke2.0.0.0
    tudom, nem engem kérdeztél, de én a K-Lite Mega Codec Packot ajánlom...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • littleNorbi
    melyiket ajánlod ?
  • mohus
    én próbáltam mindenhogy kinyomni TV-re, kompozit, S-video, de akkora a HOMÁLY hogy a hányinger kerülgetett...DVDlejátszó RGB kábellel simán kenterbe veri

nincs valakinek valami megoldása erre a homályra?
  • mohus
    én az Abitot elkerültem...VIVO-sat akartam...

aztán a VIVO-ról is meg az Abitról is lebeszéltek...

Sapphire vagy HIS maradt...aztán HIS lett...
  • trabant
    Azért megfelelő codec se ártana.
  • littleNorbi
    ugyan azon nézem.
  • hykao #16936
    Úgy, hogy nem megfelelőek a beállításaid...ezenkívül valszeg nem ugyanaz a lájátszó nyomja a DVD és a divx-es filmeket...
  • Zsoldos
    meglett SwapDrv.exe
  • Zsoldos
    megtenned, hogy megnezed mi van a start menu parancsikonjaban? (nekem nem rakott semmit oda)
  • Wanax
    köszi az infót, asszem majd utánanézek akkor a dolognak, ésha emberi áron tudok ilyéet szerezni akkor beruházok, de mindenképp olyan kellene ami a memóriát is hűti, mer azok eléggé forrófejűek :)
  • Wanax
    A start menübe amit berak az omega driver, ott van egy olyan ikon hogy omega driver swapper (vagy valami hasonló) az behoz egy progit, ahol van 3 választás (normal: eredeti softmod nélküli driver, 9800: SE->PRO softmod, 9700: asszem ez meg a 9500->9700 softmod). kiválasztod amelyiket akarod, és utána asszem neked kell nyomni egy restartot, akkor ő alkot valamit, és utána megvan a dolog. csak a legújabb omegával próbáld, mer azzal müxik, nekem valami régebbi volt (asszem utolsó előtti verzió, fene se emlékszik már rá, rég volt), azzal nem működött.
  • trabant
    Mi köze a file formátumnak a kártyához?
  • littleNorbi
    Hogy lehet az, hogy az ATi kártyám a DVD filmet átviszi a Tv-re, de a DivX-et nem ?
  • Zsoldos
    Hat annyi a lenyeg, hogy a 9000+ radeonok pixel shadert hasznalnak videoszureshez. Nem emlekszem mar, mi volt az erre vonatkozo reklamszo.

Pl media playerben options/performance/advanced video acceleration reszlegben overlays.

Amugy hol van ez a swapper dolog az omegaban?
  • bazze
    köszi szépen!!
    Na figyu a veszekdést félretéve biztos hogy nem lehetséges hogy ennyit menjen 1024X768 ban?Mert ha nem akkor selejtes! xD
    Vagy valami olzasmi nem lehet hogy elvan írva a kártya jelzése?
  • barret
  • bazze
    a faxomba nem sikerül!!
    na a http-tól kezdve jelöljétek a többit már tudjátok!
    Nézzétek meg ez az a hihetetlen kártya!!
  • bazze
    nem jó!!!
    nem baj van link:http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1094294532&status=galeria&galeria=VGA
  • bazze
    Itt a kép a AbitR9600SE ről:
  • [NST]Cifu
    9600Pro-ra elég a passzív ZM-80C, nem kell venti, az inkább a forrób fejű kártyáknál fontos (9700/9800).
  • Kockásfülűnyúl
    Rendben csak én úgy tudtam hogy egyforma melegnek kell lennie.
    De ha nem hát nem.
    Csak azon igyekszem hogy hogy lehetne a számítógépembe minnél több passzív hütésü dolgot bepakolni hogy egyrészt csendesebb legyen meg másrészt ugye a passzív hütés nem megy tönkre és abban reménykedtem elég csak a passzív borda rá és nem kell a venti rá.
  • Met
    Teljesen jól felfekszik a gpu-ra és paszta is van mindenhol ahol kell. Miért lenne egyforma meleg a 2 borda? A gpu felöli borda forró, a heatpipe elvezeti a másik oldalra de az sose lesz olyan meleg mint a gpu-s. Vagy ha igen az már baj:)
  • Kockásfülűnyúl
    Ö azthiszem a borda meg a heatpipe közé nem kent hövezetö pasztát.
  • Kockásfülűnyúl
    Nem lehet hogy rosszul raktad fel mert a két bordának nem szabad más hömérségletünek lennie mert pont ez a lényeg benne.
    Volt egy ilyen gondja valakinek vagy egy fél éve és ö roszul rakta fel és nem adódott át a felsö bordára rendesen a hö.
  • bazze
    jajj nem link hanem kép!!
    most először csinálok ilyet sorry
  • bazze
    itt a jó link:[IMG][IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Mi a hiba.JPG[/IMG][/IMG]
  • bazze
    Na itt a gond!Az első két tesztet elvégzi és utána jön ez:passz