18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#16955 11k-ért ne akarjon senki VGA-t venni -
Zsoldos #16954 Es a c3d jo? nem nekem lesz, az ar a kritikus tenyezo, ez a ketto kaphato 11k -ert.. -
#16953 mire mik a megoldások? -
bazze #16952 Hé Punkerwork hamár a topicom törölték akkor válaszolj létszives!
Engem nem az érdekel hogy a hulladék 9600SE mennzit mennek inkább azt mond mik a lehetséges megoldások!
PLZ -
#16951 Szívemből szóltál.
===============================
.:i2k:. from meló -
#16950 Abit hulladék, Sapphire vagy ASUS 9550 GE-t keress. -
Zsoldos #16949 udv. szerintetek melyik a jobb: abit vagy connect3d 9550? -
#16948 Szerintem az S-video nem olyan rossz, főleg amióta van "teljes képernyő" gomb, és nincs maradék fekete csík sehol...
Mondjuk az én megoldásom a "HOMÁLY"-ra az X-card (hardveres DVD, divx, xvid dekóderkártya, asztali DVD lejátszó minőségű TV-kimenettel...) -
trabant #16947 Szintén a Kazaa Lite-ra szavazok. A Mega Packot nem próbáltam, csak a simát (full verzió, telepítésnél csak a playback only opcióval telepítek), de eddig bejött. Ha esetleg nem játszik le feliratot, ideális társa a VobSub 2.23. -
#16946 Full-t.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#16945 Kösz,de ezek közül még melyiket ajánlod: a full-t v. a standard-ot v. a basic-ot ? -
#16944 Én codec pack-et nem ajánlok, inkább külön kéne ac3 filter, xvid codec és ami kell. -
#16943 én is azt ajánlom -
#16942 tudom, nem engem kérdeztél, de én a K-Lite Mega Codec Packot ajánlom...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#16941 melyiket ajánlod ? -
#16940 én próbáltam mindenhogy kinyomni TV-re, kompozit, S-video, de akkora a HOMÁLY hogy a hányinger kerülgetett...DVDlejátszó RGB kábellel simán kenterbe veri
nincs valakinek valami megoldása erre a homályra? -
#16939 én az Abitot elkerültem...VIVO-sat akartam...
aztán a VIVO-ról is meg az Abitról is lebeszéltek...
Sapphire vagy HIS maradt...aztán HIS lett... -
trabant #16938 Azért megfelelő codec se ártana. -
#16937 ugyan azon nézem. -
#16936 Úgy, hogy nem megfelelőek a beállításaid...ezenkívül valszeg nem ugyanaz a lájátszó nyomja a DVD és a divx-es filmeket... -
Zsoldos #16935 meglett SwapDrv.exe -
Zsoldos #16934 megtenned, hogy megnezed mi van a start menu parancsikonjaban? (nekem nem rakott semmit oda) -
#16933 köszi az infót, asszem majd utánanézek akkor a dolognak, ésha emberi áron tudok ilyéet szerezni akkor beruházok, de mindenképp olyan kellene ami a memóriát is hűti, mer azok eléggé forrófejűek :) -
#16932 A start menübe amit berak az omega driver, ott van egy olyan ikon hogy omega driver swapper (vagy valami hasonló) az behoz egy progit, ahol van 3 választás (normal: eredeti softmod nélküli driver, 9800: SE->PRO softmod, 9700: asszem ez meg a 9500->9700 softmod). kiválasztod amelyiket akarod, és utána asszem neked kell nyomni egy restartot, akkor ő alkot valamit, és utána megvan a dolog. csak a legújabb omegával próbáld, mer azzal müxik, nekem valami régebbi volt (asszem utolsó előtti verzió, fene se emlékszik már rá, rég volt), azzal nem működött. -
trabant #16931 Mi köze a file formátumnak a kártyához? -
#16930 Hogy lehet az, hogy az ATi kártyám a DVD filmet átviszi a Tv-re, de a DivX-et nem ? -
Zsoldos #16929 Hat annyi a lenyeg, hogy a 9000+ radeonok pixel shadert hasznalnak videoszureshez. Nem emlekszem mar, mi volt az erre vonatkozo reklamszo.
Pl media playerben options/performance/advanced video acceleration reszlegben overlays.
Amugy hol van ez a swapper dolog az omegaban? -
bazze #16928 köszi szépen!!
Na figyu a veszekdést félretéve biztos hogy nem lehetséges hogy ennyit menjen 1024X768 ban?Mert ha nem akkor selejtes! xD
Vagy valami olzasmi nem lehet hogy elvan írva a kártya jelzése? -
#16927 -
bazze #16926 a faxomba nem sikerül!!
na a http-tól kezdve jelöljétek a többit már tudjátok!
Nézzétek meg ez az a hihetetlen kártya!! -
bazze #16925 nem jó!!!
nem baj van link:http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1094294532&status=galeria&galeria=VGA -
bazze #16924 Itt a kép a AbitR9600SE ről: -
#16923 9600Pro-ra elég a passzív ZM-80C, nem kell venti, az inkább a forrób fejű kártyáknál fontos (9700/9800). -
Kockásfülűnyúl #16922 Rendben csak én úgy tudtam hogy egyforma melegnek kell lennie.
De ha nem hát nem.
Csak azon igyekszem hogy hogy lehetne a számítógépembe minnél több passzív hütésü dolgot bepakolni hogy egyrészt csendesebb legyen meg másrészt ugye a passzív hütés nem megy tönkre és abban reménykedtem elég csak a passzív borda rá és nem kell a venti rá. -
#16921 Teljesen jól felfekszik a gpu-ra és paszta is van mindenhol ahol kell. Miért lenne egyforma meleg a 2 borda? A gpu felöli borda forró, a heatpipe elvezeti a másik oldalra de az sose lesz olyan meleg mint a gpu-s. Vagy ha igen az már baj:) -
Kockásfülűnyúl #16920 Ö azthiszem a borda meg a heatpipe közé nem kent hövezetö pasztát. -
Kockásfülűnyúl #16919 Nem lehet hogy rosszul raktad fel mert a két bordának nem szabad más hömérségletünek lennie mert pont ez a lényeg benne.
Volt egy ilyen gondja valakinek vagy egy fél éve és ö roszul rakta fel és nem adódott át a felsö bordára rendesen a hö. -
bazze #16918 jajj nem link hanem kép!!
most először csinálok ilyet sorry -
bazze #16917 itt a jó link:[IMG][IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Mi a hiba.JPG[/IMG][/IMG] -
bazze #16916 Na itt a gond!Az első két tesztet elvégzi és utána jön ez:passz