18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#17035 talán régi a drivered. -
Inquisitor #17034 "inkább vegyél asztali cuccost (DVD-DivX 15e) RGB-vel"
Vagy egy DVI-RGB átalakítót, feltéve ha fogadja a Scartod. 4x élesebb képet kapsz ;)
Csak macerás használni, kell mellé segédprogram, nehogy megtolja a TV-t 100Hz-el vagy ilyesmi :) -
#17033 Azért az enyém nem teljesen olyan Íme:
Lehet hogy ez egy öskövület? -
Zsoldos #17032 kerdes: omega driver + radlinker.
hiaba allitom feljebb a game gamma-t, nem jegyzi meg a beallitast. reboot, es mar a default ertek ujra (sot meg reboot sem kell, egyszeruen nem hat..) -
Zsoldos #17031 "amikor már van 2 a lakásban (csak ezek még nem avisok)."
akkor 0 van :D
amugy sztem is az eri meg jobban, gondolj bele, a filmjeid 90%-a divx..
nomeg harmadannyiba kerul, mint a vga-d :) -
#17030 minden CATALYST-nak ez a CP-je... :) -
#17029 így is borotvaéles a kép, és nincs homály. néha sajna vsync-szerű problémák vannak. divx-et nem fogok monizor elött gubbasztva nézni, és nem is adok 20K egy avi-s lejátszóért, amikor már van 2 a lakásban (csak ezek még nem avisok). -
#17028 Havernál ez a 9200-as control panelja. -
#17027 "Ja, mégvalami. Csak és kizárólag videótükrözésnél fodul elő, és csak a TV-n. Tehát a moncsin monden OK, a TV-n van gond. (72-es samsung)"
mi a töknek kötöd ki tévére? tök homály, a PC meg amúgy sem az interferenciamentességéről híres
inkább vegyél asztali cuccost (DVD-DivX 15e) RGB-vel
így borotvaéles képet kapsz és nem zajong a vasdoboz sem
-
#17026 megbízható -
#17025 Lehet marad a 4.12 -
#17024 Teljes képernyős 3D menüben van DEFAULTS, de ezzel már próbálkoztam, valamint a RADLIKER COLOR részénél is DEFAULTRA állítottam a már egyébként is alapértelmezésben lévő szineket de sajnos nem vettem észre különbséget :( -
#17023 Ezt csak tedd általánosra és okézd le. Semmit nem kell állítgatni.... -
#17022 Nemtom, mikor megláttam a controll centert sikoltva uninstalláltam. Itt egy kép, hátha segít:
-
Robin Hood #17021 Ace nagyon soxor bekavar, sztem a k-lite sokkal jobb (playback only opcióval telepítve). -
#17020 Ez Control Centerre lefordítva mit jelent? Mert én nem láttam általános profil-t a Teljes képernyős 3D menöben. -
#17019 Hehe, most megpróbáltam úgy, hogy az összes kódeket leszedtem amit találtam, így is fentál a gond. (Media Player Classic ugye megy kódekek nélkül is DX9 módban....) -
#17018 VGA sw az mit jelent nálad? Cseréljek drivert? -
Zsoldos #17017 Ja, ezt az aprosagot elfelejtetted megemliteni, pont ami a legfontosabb :D akkor ez nem codec gond, hanem vga sw vagy hw (inkabb az elobbi). -
Zsoldos #17016 Ace codec packot ajanlom en is. Install elejen van egy agressive remover nevu funkcio, ami gyokerestul kiirt minden codec-kezdemenyt a gepedrol. Nekem is voltak mar cifra codec gondjaim, de ace eddig mindent rendbehozott. -
#17015 Ja, mégvalami. Csak és kizárólag videótükrözésnél fodul elő, és csak a TV-n. Tehát a moncsin monden OK, a TV-n van gond. (72-es samsung)
-
Borg #17014 Én nemtom.
Már sokadszorra követem azt az eljárást, hogy izomból felinstallom a legújabb ace megacodecpackot (sima player komponensekkel), és még sosem volt probléma semmilyen film lejátszásával. Persze ez lehet az én egyéni szerencsém is. -
#17013 Nem nem. Lehetetlen.- Semmiféle kódekpakk nincs, és soha nem is volt. Próbáltam sima DivX-et, XVID-et, FFDshowt. Ennél kódekpakkal csak rosszabb lehet... -
#17012 Igen, észrevettem én is. A színkezelésnél a Teljes képernyős 3D-t válaszd ki----> általános profil, majd alkalmaz. :) -
Borg #17011 Szerintem codec probléma lesz.
Telepits valami új kodekpakkot. -
#17010 InfanView... :) -
#17009 Én igen...Még kezdö koromban agyonvágta az összes ikonomat hozzárendeléssel... Volt pánik! Rögtön uninstall... -
#17008 Szasztok!
A következő a gondom. AMD 3200+, 9800pro.
Az AVI-k nézése közben olyan idegesítő problémám van, hogy ha gyors mozgások vannak a filmen, vízszintes eltolódások vannak a képen. Pont olyan, mintha a VSYNC ki lenne kapcsolva.... Ilyen furcsa utánhúzás. Mondjuk a kép egyik fele egy picit gyorsabban mozdul, mint a másik fele. Nehéz igazán elmagyarázni, dse aki tudja mi az a VSYNC az el tudja képzelni. Mindeféle beállítást próbáltam, többféle lejátszó és kódek is ki lett próbálva. A jelenség mindig fent áll! Mi lehet a gond? (BSPlayer-ben ugye állítani lehet, hogy várjon a vertical blankra, azzal is próbálkoztam, mégse hozott eredményt). Mi lehet a gond? Legújabb catalyst, dx, fent van, DirecDraw műxik rendesen. Geforce 4-nél nem volt ilyen gondom. Tud valaki ötletet, tanácsot adni? -
Borg #17007 Nem is hallottam még róla :D
De nem is érdekel nagyon, az xnview teszi a dolgát. -
Zsoldos #17006 szerintem a legjobb az acdsee 2.41
eddig meg semmilyen formatum nem fogott ki rajta, konvertal, diavetit, meg ilyesmi egyeb alapveto dolgok benne vannak, es ami a lenyeg: kb 15x gyorsabb, mint barmelyik mas kepnezo (az irfannal foleg), es memo takarekos :) -
#17005 Ja az Irfan nem játszik nálad? -
#17004 IrfanView-nál eddig nem találtam jobbat...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Borg #17003 Nálam sincs gond vele.
Illetve 1 gondom volt, amikor az acdsee7-et installáltam mindig felnagyítódtak az ikonok a tálcán. Fogalmam sincs miért. De aztán úgyis legyalultam és inkább xnviewet raktam fel. -
#17002 nálam is faxa... -
#17001 5.1 van nekem is fennt semmi gondom vele -
#17000 Érdekes, nálam semmi gond az 5.1-essel - Radeon 9500 Pro.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Inquisitor #16999 Óóó! Én meg azt hittem, hogy a demókkal van gáz amiket kipróbáltam mostanában. Kox sötét volt minden, a Republic Commandoban is csutkára feltekrtem a Brigtness-t ... Szóval driver gebasz? -
#16998 Nem hiszem, hogy a monitornak baja lenne, mert akkor annak jelentkeznie kellene Windows alatt is. De az óta kiderült, hogy a havernál is tapasztalható ugyan ez a jelenség de érdekes módon csak akkor, ha a játékot HIGH grafikai beállításokkal futatja, de ha NORMAL-on akkor jó. -
#16997 A megoldás egyszerű: telépítsd vissza a 4.12-es drivert, és ha akkor is sötét, akkor egyszerűen a monitorod kezd "kifáradni".
Az enyém is ilyen sötétke, igaz már vagy 3-4 éve. Gamma: 2.00, Brightness: 120% a 3D színbeállításoknál. -
#16996 Hi! Egy olyan kérdésem lenne,hogy találkozott e már valaki azzal a jelenségge, hogy az 5.1-es driverrel a 3D-s alkalmazások jóval sötétebbek mint kellene, hogy legyenek. Először a FarCry-nál tapasztaltam de azt hittem, hogy esetleg az okozhatja, hog közben raktam egy windowst, az FC pedig a régire volt még telepítve, így a játékban elég drasztikusan emelnem kellett a Brightness-en és a Gamma-n hogy legyen némi elfogadható látótávolságom, de az óta ugyan ezt tapasztaltam a Man Of Valornál, és a Thief 3 -nál is. Több játékot még nem néztem, de lehet akkor a driver lesz a ludas. Ja a Control Centeres verzió van telepítve, bár nem tudomk, hogy ez számít e valamit de itt meg is néztem, hogy nem e állítottam el dolgokat véletlenül, default értékre vettem mindent és ugyan az a szitu. Ediig még egy Catalyst-al, ill Omega-val sem tapasztaltam ilyet, pedig egy jó ideje, már használom ezeket és szimnte minden verzió volt már fent. Ja egyébként Radeon 9800Pro VGA-m van.