18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • CSOCSO
    :)))))
    ez jo de sajna nem igy van.. abban a hudejo boltban nem is kapni ilyet szal lol... amugy sok dologban amerika fullosan vicces.. mobilokban europa korbefutja 10 szer amerikat....
  • Zsoldos
    igen, de itt azert van, mert rarohad a boltosokra, kint meg azert, mert hiany van belole :)
  • Robin Hood
    Itthon Ázsiában meg a sarki sufniban is van x850 xt. :))
  • Robin Hood
    Nemtom, notebookban van. Az enyémben 9600 van, azért érdekel van-e értelme lecserélni.
  • Zsoldos
    X700-rol nincs teszt sehol, de becsulheted az x700pro alapjan, mivel az egyetlen kulonbseg a kozottuk az orajelekben van.

core/mem:

x700 pro - 475/1050 mhz
    x700 - 420/864 mhz

Kb 15% kulonbseg van a ket kartya kozott. x700pro teszt: http://www.3dnews.ru/video/asus-gbt-x700pro/index04.htm

Milyen arban nyomul amugy ez az x700?
  • CSOCSO
    azert az komoly hogy a legnagyobb amerikai computer boltban nincs x800xt kartya!!!!!!
    persze az okos elado jott hogy van nekik 9800xt ami legalabb olyan jo mint az x800xt... ppffffffffffffffff....
    jo.. most megadtak a fo fo fo raktar telefonszamat ami mittom en melyik allamban van. nah onnan kuldenek nekem egyet.. igaz azota ha lud legyen kover alapon x850xt erkezik...
  • Robin Hood
    Sima X700 kb mit tud? Nem XT, nem Pro.
  • Robin Hood
    1 betonkeverő belefér? :D
  • Robin Hood
    2 számtech cuccokkal dolgozok minden nap
    Itt a fórumon nagyjából mindenki. :D
  • CSOCSO
    kosz a segitseget. csokesz
  • CSOCSO
    a supras dolgot miert mondtad...
    ugy mondtad a supras dolgot mintha hulyeseget beszelnek rola.. erti?
  • Punkerwork
    mert
    1 mint mondtam passzív hűtéses 9800Pro-m van
    2 számtech cuccokkal dolgozok minden nap
  • CSOCSO
    ?????????? miert is mondod ezt???????????
  • Punkerwork
    kb annyira mint mikor te Supra-ról beszélsz
  • CSOCSO
    okok.. tap birni fogja remelem
  • CSOCSO
    koszonom!! csak olyan bizonytalannak hangzott mikor mondtad:)
  • Punkerwork
    táptól függ, 300-asra ne dugj rá 20 dolgot :)
  • Punkerwork
    igen, értsd már meg hogy az nem a hűtésnek kell, nekem nincs rajta semmi venti, de ha nincs bedugva akkor a gép kiírja hogy dugjam be addig nem fog működni.
  • edeleny
    Sziasztok,lehet,hogy rossz forumba irok,de lenne egy kerdesem,az X600.-sa kartya kb. milyen AGP.-snek felel meg/Ati/?
  • CSOCSO
    plusz kerdes: ha elosztot teszek fel akkor mindket cuccos le tudja szivni a maga kis 12-12 voltjat ugye?
  • CSOCSO
    sajna nemtom hogy x800 hoz lesz e.. de a lenyeg hogy szerintetek passziv hutes mellett is be kell dugni a power csatit??
  • reaper4
  • Punkerwork
    dettó
  • NeoMaN
    a kártyához eleve adnak power csati elosztót..... (legalábbis nekem a 9800pro-hoz volt)
  • CSOCSO
    kirpobaltam a zalman op1 es ventije szinte hangtalan 5volton!
    12 esen mar van hangja. de legalabb kemenyet fuj:)
    de eleg az is ha 6-8-10 fokkal is hidegebbet tud mint az alap huto.. arrol nem is beszelve hogy alapbol igyisugyis csak a gpu-n van hutes.. a ramokon nincs. most meg lesz azon is:)

most probaltam ki:
    terhelve:
    cpu:43c
    ram:49c

alap:
    cpu:33c
    ram:40c

kivancsi leszek hogy milyen lesz majd hetvegen
  • Punkerwork
    ok persze, csak nekem csendes gép kell :)
  • CSOCSO
    a volt-os dologra is valaszoljatok majd!! tenkja
  • CSOCSO
    hjahja.. de egy x800 meg tobb hot termel.. es a passiv hutes kb ugyan azt tudja mint az alap hutes.... viszont a zalman ventivel tobb mint 15 fokot lehet rajta nyerni!![mektudakolta]
  • CSOCSO
    mar gondolkoztam rajta de az meg 100 dolcsi.. azert mink sem vadjunk millijomosokk:))
  • CSOCSO
    ja.. kepzeljetek...
    mikor vettem a cooler cuccokat a xoxide.com rol akkor ki lehetett valasztani a thermaltake cpu hutonel hogy akarok e mas pasztat... ott ki lehetett valasztani vagy 4et... persze a legdragabbra kattintottam.. leginkabb mert ha lud legyen kover es amugyis az a +7 dollar mar olymindegy....
    viszont... a zalman es a thermal pasztaja is olyan mint kezkrem... viszont amit rendeltem markas pasztat az szinte kek szinu es olyan folyekony mint... nem is tudom.. kicsit folyekonyabb a szorpnel....
    most ez normalis? vagy hasznaljam inkabb azt amit adtak alapbol??
  • Punkerwork
    amúgy nekem is a passzív hűtéses 9800Pro-m van és nem kell rá a Zalman venti.
  • Punkerwork
    vegyél rendes tápot, akkor nem kell elosztó :)
  • CSOCSO
    tehat ha lesz x800xt akkor ket kabelt is bele kell gyomoszolnom???
    siraly vehetek ket elosztot.... tele leszek kabelekkel:(
  • Punkerwork
    9800pro-nak nem csak a hűtés miatt kell a +12V
  • CSOCSO
    meg egy kerdes:hany voltot vesz fel es mennyit tud leadni ez a sima 4 pines power cable???
    azert kerdezem hogyha elosztom az egyik kabelt akkor mindket kabel felenergian fog menni.. ugye?? vagy mindketto fel tudja venni a 12-12 voltjat?
  • CSOCSO
    nah megerkeztek a coller cuccaim...
    lenne egy kerdesem:
    mivel power cable hianyaban szenvedek... igy vennem kell majd egy elosztot...de:
    a radejon 9800pro ra csak azert kell power cablet huzni hogy a hutes menjen.,. ugye???
    a kerdest azert teszem fel mert ugy nez ki hogy lesz egy erosebb kartyam.. remelhetoleg x800xt... de a zalman hutot be kell dugni valahova, es ha a radejont alapbol a hutes miatt kell bedugni akkor ha leszereltem a hutot rola akkor a zalmanra is huzhatom a power cablet... ugye??:)
  • Borg
    Ráadásul az a 3% is elveszik, ha tuningol az ember.
    Ugyanis duál nélkül átlagos 10%-kal feljebb engedi húzni magát a rendszer...

Nade ez tényleg OFF itt. Aki tovább akarja folytatni, az valamelyik ideillő topikban tegye meg.
  • NeoMaN
    Miben számít mérhető 3% ? Nevicceljmár.....
  • barret
    Pedig számít a dual!
    Néhány % ,de mérhető:)
  • MasterJay
    Ha összeakadna a radeon akkor szvsz nem futnának le a tesztek sem ami egyébként már egy fél órája megy.Futuremark03 loop-ban