18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
Anee #805 szép csak jelentenék be a Computex-en má végre s jelenne meg minél hamarabb -
Borg #804 omega/plutonium driverek mindössze annyiban különböznek az eredeti/vagy bétáktól, hogy egykét reg beállitás révén minimális képminöség veszteséggel pár +FPSt hoznak gamákban.
Original/leaked beta driverek meg kiegyensúlyozottabbak mindenre.. és egy tweakerrel (pl radeonator) ezeket is lehet állogatni...
Eredeti ATI drivert meg lehet használni az újabb nem ati által gyártott powered kártyákkal is, csak egy inf sort kell átirni a setup elött. www.rage3d.com/board -
#803 http://www.omegacorner.com/ -
#802 Omega driver page
-
Borg #800 R300.. állitólag...
-
Anee #799 nekem win2000-res verziójával is műxik -
#798 Nekem műxik. -
Anee #794 Nem merült fel komolyabban fel bennem sem, nagyvalószínüséggel megvárom a következő generációt, de picsára idegesít hogy nem tom a műhódat télleg faszán nézni -
#792 Nekem LE van(bevallom), és radeonátorral SIMÁN fel lehet húzni 275/275-re! (csak hűtés kéne neki, mert kis idö után már szemerkél, de ezt is megoldom hamarosan) Radikálisabb beavatkozással kiváncsi vagyok meddig bírná :) -
Borg #790 nadebazz, te most vetted a radon8500t:)
próbálj régebbi drivereket, és JÁTSZANI több játékkal, aztán frissitsd a hozzászólásodat:) -
#789 na skacok. nem tom ki mit sziv vele, en enyit:
kartya berak, omega/plut install.
refreshfix indit.
Kesz.
Hat ez igen komoly szivas telleg...
Elmondom mivel van a szivas: "jaj, nekem kell 5 fpssel plussz, es nehany szaz pont a 3dmark 23234-ben!" allitgatok, allitgatok, es jaj ez nem indul...ez sem...jaj!
hat igy telleg lehet szivni, de NEM CSAK a radeonnal. nekem volt radeon 7000 is, es erdekes modon azzal sem szivtam soha... semmi kulnoset nem csinaltam, csak bekapcsoltam agepet es hasznaltam...neha kikapcsoltam....aztan megint be..es ig tovabb, amig vilag a vilag.
Lethal, out -
Borg #788 Mivel nincs beépitett hőmérő [...] ezért nemtom. Lényeg hogy tovább húzható. www.rage3d.com/boards -
vrob98 #787 "Persze felmerül a kérdés, érdemes e most videokártyát venni?"
Ez olyan vicces :) Visszaolvasva a forumokat tulajdonkeppen minden honapban van ilyen beiras az utobbi x evben -
Bilux #786 Akkor ha 1280x1024 fölött játcasz /vagy játszasz vagy hogy kell írni!? / szal ez a lényeg vagy 1600-ban amúgy sehol nincs különbség..én úgy is 1024-ben játszok -
Bilux #785 Én is megvettem az ATI 8500 kareszt és nem szívok vele mint egyesek, nemtom vagy lámák vagy én vagyok okos.. -
Bilux #784 Bazz Anee nemá hogy nvidiát akarsz mert örök harg lesz! -
#781 Az alu bordákkal kb hány fokkal melegebb a kártya/memo? -
Borg #780 fáradozást meg lehet unni bizony... sokszor megfordult az én fejemben is hogy most aztán vége, és veszek egy Ti200-at, mégha sokkal lassabb akkor se szivok ennyit vele:)
De végülis maradok radeonnál, képminősége is jobb, és sok dologban már a gef4ti4400at is meghaladja sebességben.
Gef3 mar nem valasztas, ha vennek helyette valamit, az MAX gef4ti4200 (legvégső esetben) de inkább egy 128as és/vagy eredeti dobozos ATIt vennék.
Persze felmerül a kérdés, érdemes e most videokártyát venni? Jön az R300, gef5(vagy mi), xabrek, tridentnek is valami uj, matrox... 2-3 honap... szóval aki most akar venni, az lehet jobban jár ha most vár inkább...
Inkább winyót vegyetek, az óccsó most:) -
Anee #779 Egyszer azért mindenképp legyen radeonod...ha akkor megunod a fáradozást akkor elfogadom de így......:-) -
#778 Válaszd a radeont! -
Xboxman #777 Lehet ,hogy én se szarozok Radeonal(pedig szívem szerint azt választanám:) -
#776 Most én is húzok ... EL -
#775 Azt nem tudom, de tökmindegy, mert lehet hogy a 3.6-os ramot jobban tudod húzni, mint a 3.3-ast -
gtom #774 a gigabyte radeon 8500-on hányas ramok vannak? -
#773 És persze adják hozzá az eredeti ATI driver CD-t. -
Anee #772 jha csak fícsöröknél nem 3.3-as ramokról tesznek tanubizonyságot
amúgy a PM s Manlikra is rárakják azt a csíkot, szal azok télleg BBA-k de a 64megások még szinte mind azok.... -
#771 Ha legközelebb szétszedem a gípet, akkor lefényképezem a kártyeszt hogy ez biza Build by ATI, és nem Powered by ATI.
Persze a hivatalos weblapon is fent van az általuk gyártott vasak között az LE -
#770 Nekem eredeti (ATI LELE) van 3.3 ns-es ramok vannak rajta; ez ugye 300 MHz alapból. Sajnos 265 MHz fölött már szemetel pedig adtam neki feszt rendesen.
Két lehetőség van;
1. kell a ramra extrahűtés
2. úgy szarok a ramok ahogy vannak -
Anee #769 tehát megvan a plusz kakaó s számomra mind1 hogy 150 vagy 75 fps-t produkál az aniso mert csak IL2-ben használom:-) -
Anee #768 hát én speciel azért gondolkodom a GF4en mégis mert, sokkal kiegyensúlyozatabb ami a drivereket illeti, nem csak 1-2 játékban fasza hanem mindenhol jó teljesítményt nyújt.És a GF4-nek megvan az előnye hogy használjuk a anisotropicot.Azon baszta fel az agyamat a radeon driver hogy nem képest MPEG2 gyorsításra műholdnál/SkyStar 2 kártya+EOL/.100% radeon driver bug.
Olyan hogy original ATi LE nincs.Nem az ATi gyárja.az a 325 az atomszarral+nitróhűtéssel fog kijönni, szal ne várj azért csodát -
Xboxman #766 Én ATI LE-s karit ajánlok.A Geforce 4 FSAA-ban lenyomja mint állat az ATI-t.De az FSAA egy felesleges szolgáltatás!Ami inkább fontos az az anisotropic filltering ,amiben az ATI magasan veri az 50mhz+-al magasabb frekin müködö GEforce 4-et. -
Xboxman #765 És akkor a LE-s kártyát, akár 325-ig is föl lehet húzni?Az állat:) -
Anee #764 még a 230/230-asokan is 3.6-os van...talán csak a 128MB-os PM-en van 4ns-os -
#763 melyik eri meg jobban? GeForce 3-4 vagy ATI radeon 8500 LE? -
Xboxman #762 És az original Ati Le kártyán 3,6-os hynix ram van? -
Xboxman #761 Ja és még valami:Az új játékoknál mennyire bugzik a karesz(a legrégebbi játékamivel szeretnék játszani az a CS!)? -
Borg #760 Ha jóféle ram van rajta, legalább 3.6os hynix, meg voltot is kap eleget, akkor 325ig is kimegy hütéssel... -
Xboxman #759 Szeretnék venni egy Ati Radeon 8500LE-t(vagy Gef4ti4200-at,még nemtom).Namost ez a karesz meddig húzható?Szívesen vennék rá Borg féle:) ram hütöt,az Kb. mennyit segít a tuningoláson? -
Borg #758 Töltsd le a radeonatort, és abban minden regtweakhez ( beleértve az ATI képernyővezérlő tabokról állithatóakat is) le vannak irva a helpben, hogy mi mit csinál.. 97%ban.. -
#757 Skacok kene info, hogy hol talalok leirast a driver beallitashoz? hogy mi micsoda?
Fokent a directx es az openGL resz erdekelne!
Koszi, Lethal