18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#850 Én sem. Nem értem, miért csinálja. Azt hiszem megvárom a következő béta verziót. -
Bilux #849 Nekem tökéletes bár nem uninstallaltam le az előzőt..(WinXP) -
Balko #848 akkor inkább nem próbálom majd ha kint lesz ATI oldalán majd akkor! -
#847 Hát nekem nem jött be az új driver. „Szét baszta” a képet. A system restore azért segített a bajomon
Van valaki, aki kipróbálta és elégedett vele XP alatt? -
Balko #844 MIlyen ez az új driver? Mik az újitások? -
[Walaki]D`Lair #843 hát nekem eddig radeonom volt de most Geforc 3-at vettem. szó se róla imádom ezt, de az ati aaaz bezzeg ati :DDD -
#842 DVT->VGA átalakítót hol lehet kapni? -
#841 Köszi! Már töltöm is. -
#839 Egyébként a mérete sem akkora mint ami az én kártyámba való. Beírásnál baj lehet. -
#838 Hááát asszem csak a 128 MB-shez jó, ezért nem is próbálom ki. -
#836 Köszönöm a segítséget! -
gtom #835 nektek hány fokon megy a gpu meg a memória? -
#834 remelem jol emlekeztem... -
#833 pass: ati -
#832 ftp: vai.ira.hu
port: 21
user: radeon -
vrob98 #831 En igy szedtem le meg a sima Radeonomrol a bordat es tok konnyen lepattant, szal mukszik a dolog.
Amugy egyetertek, hogy folosleges masik borda 8500ra. -
Borg #830 valami olyasmi irnak, hogy le kell hüteni a kártyát, 10percre a fagyasztóban, majd egy telefonkártyát aládugva hogy ne sérüljön a nyák, csavarhuzoval le lehet fesziteni. De nemtom hogy ez jó e vagy sem, nem próbáltam, minek is. Még 300on is megfelelő a hűtése az oig. ati fannak.
Egyébként artic alumina ragasztót nem tudom hol lehet itthon kapni, de érdekelne engem is, ha valaki tudja. -
#829 El tudná nekem valaki magyarázni, hogy mi módon lehet leszedni egy built by ati 8500-ös kártyáról a hűtőegységet. Lehetőleg károk nélkül. -
#828 Nemtudod véletlenül, hogy honnét tudnék retail bios-t leszedni? -
Borg #827 Nekem sem melegedtek a ramok, nem azért raktam rájuk. Mindössze prezentáció képpen, hogy igy néz ki.. meg ártani nem árt ha rajta van, és ha majd vmod vagy biosflashelek, akkor joljön rajta.. -
#826 nekem pirosnyakos PM van, es nem megy aza bios. no kpe,utana vakon allithattam vissza.
Gonodlom, mert ez mar nem az atmatricazott stuff, hanem az oridzsi PM gyartmany. :) -
#825 Borg! Nekem mindenféle hűtés nélkül 230-ról 265, persze melegek a ramok, de nem hibáznak. Lehet hogy ha hűtéssel menne tovább???
Anee! Én is csurgatom a nyálam egy R300LE után.
FEKETEKÉZ! Hogy is van ez a retail bios? -
Feketekéz #824 ***Borg***
Lehet hogy elég lenne csak biost sütni. Nekem is ez volt és mint már írtam a memória alapba 3.54 voltot kapott. Amikor ezt megmértem, egy kicsit megrémültem, hogy 258on már szemetel. Ezután sütöttem bele egy retail 250/250 -es biosté csodák csodájára 290-en se szemetel. -
Borg #822 és nincs csökkentve a feszültsége:) -
Anee #821 aha csak az enyémen nem 3.6os ram van hanem 5.5ös aminek a vége 181..... -
Borg #820 De a tieden nincs csökkentve a volt fogd már fel:)
A tiéden a melegedés volt a határoló tényező, az enyémen meg a feszültség. -
Anee #819 nekem is a borda nélkül elérhető legnagobb frekvenciára dobott 15-öt
160->184->200 -
Borg #818 Jah, 230rol indultam, szoval ahhoz képest hogy nincs vmod elég jó...
vmodot meg majd valamikor... most két hét relax lesz, aztán utána talán lesz ihletem tönkretenni:)
Amúgy ime egy kép a radeonomról, most készitettem (sajnos csak egy mini casio digicam volt):
(kicsit halodik a bme, ha esetleg most nem jelenne meg, ezért van)
// még 1 kép van itt: http://cwx.ini.hu // -
vrob98 #817 Mondjuk azt nemertem hogy 252on meg szobahomersekletu, 261en meg mar jo meleg :)
Na mind1, voltemelest mikor csinalod mar meg? Semmi nyoma nincs, ha attol felsz -
vrob98 #816 230rol indult -
Anee #815 Hát 100% hogy lesz új 250$ ért is már OEM vagy LE-nekem kurvamind1- szóval egy olyanra beruházok...
csak azok már édeskevés a Duron 950........................
Borg:ez még édeskevés....nekem fesz emelés nélkül jelentett 15MHz-et a borda -
gtom #814 meg lehet valahol nézni a teszt eredményeket? -
Borg #813 Na, minden ok, 3dmark2001se-vel tesztelve,
252 - semmi hiba, bordák éppen szobahőmérsékletűek
258 - semmi hiba, a bordák érezhetően melegednek
261 - a forgó ló körül esik a hó:) és a bordák jo melegek is mar.
Szóval vmod nélkül is sikeredett pár Mhz ugyan, persze sebességben ez nem jelent túl sokat...
Asszem ha majd tudok adni több voltot a kártyának akkor jön ki igazán a bordák értelme.
Majd megpróbálok képet is csinálni róla. -
#812 Na igen csak éppen nekem egy két game pl nem megy azzal a driverrel (powermagic r7500).
És amikor a SoF2-nek csak a hangja indult el, úgy döntöttem eredmény ide vagy oda, maradok a hivatalos drivernél. -
Borg #811 Na, felvérteztem végre a saját radeonomat is a saját hűtőbordáimmal:)
Minden zsir király, csipeszes megoldás funkcionál ezerrel, most márcsak egy 3dmark2001SE kellene, hogy teszteljem a frekiket a ramoknak.
Voltot nem emeltem szal nemtom lesz e eredménye, de hidegek az biztos:)
(akit érdekelnek a bordák, infók itt: http://cwx.ini.hu) -
netrunner #810 Ehhez már bika proci is kéne, meg alaplap ami kihasználja az agp 8x-et...
De az már túl sokba kerülne, én azthiszem kivárom az agp 16x-t... :)))) -
#809 Asszem kell nekem egy ilyen -
#808 Idézet a Terminal cikkéből:
„Tulajdonságai alapján nagyon ígéretesnek tűnik az ATI üdvöskéje. A 107 millió tranzisztort tartalmazó chip már DirectX 9 gyorsító lesz. A benne dolgozó nyolc pipeline egyszerre 16 textúrával képes dolgozni. Vertex shaderből 4 darab lesz benne. 256 bites DDR memóriainterfésze lesz, valamint szinte biztos, hogy AGP 8x támogatást is tartalmazni fog. A chipet egyelőre csak 150 nanométeres technológiával fogják gyártani. Az R300-al szerelt kártyák ára 399 dollár körül lesz megjelenésük idején.”
Na milyen egy ilyen; HE? -
#807 komam, es a reference vagy a legfrissebb omega/plut drivert ajanlom. csinaltam egy tesztet drivereket, Gigabyte kartyaval es az jott ki gyoztesnek. sebesegben alig van kulonbseg, de hozadatot progik, es ficsorokben az Omega/Plut az legkoserebb mostansag.. -
Bilux #806 hol a theatre chip? integrálva lesz a magba?