18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#3325 TV-ről nincs tapasztalatom, de 2 CRT-t rá lehet kötni, az egyiket alapból, a másikat egy hozzáadott DVI -> D-Sub átalakítóval, + fel kell tenni az ATi Hydrvision nevű szoftverét! -
#3324 A 9700 Pro-nak a TV kimenete milyen felbontást ad?
Egyszerre két CRT monitort rá lehet kötni a kártyára? -
Anee #3323 Ott van a tálcán a Rage3d tweak egyszerűen feljebb veszed a felbontást mikor ilyen picire lebassza s műxik... -
Tovi #3322 Nekem volt hasonló, nagy nehezen rájöttem, hogy ha a Rage3D-ben átállítom a frissítési frekit 75 HZ-re, akkor extrém kicsi felbontásban nyomja ki a TV-re a képet. Ha defaultra teszem a friisítést. akkor hibátlan.
Most úgy használom, hogy 1024-ben fix 85 Hz, de ha kell a Tv Out, akkor visszateszem defaultra. -
#3321 nekem a 9700pro csinalta leszedtem a rage3dt es a drivert majd ujraraktam azota tokeletes, szerinem ezek a finomhangolo programok kavarnak be -
bunny #3320 Bocs, ha már lerágott csont, de érdekelne ki szívott már RADEON 8500LE TW out-tal rajtam meg a haveromat kivéve.
A gond a következő:
Néha rájön a zizi a gépre, és úgy dönt, a TV csak valami 300x500-as vagy valami hasonló extrémpici felbontást és 50Hz-et tud csak. Átváltja a monitort is erre az idióta felbontásra és pont.
Ilyenkor uninstallálom a drivert, újrarakom és általában magához tér, ezután rendesen kirakja akár az 1024-et is.
Ha valaki már szívott ezzel, és tudja hogyan lehet orvosolni annak rém hálás lennék -
#3319 VGA PowerMagic Radeon 9500 128MB TV 39640 49550
megér egy misét? -
#3318 ha a memoria nem igy van pakolva akkor nem pro -
igy kell kineznie ha PRO -
#3315 pro bol 128 megas van csak viszont 9500 bol letezik mindketto -
Anee #3313 azonos időzítés és még a Gigabyteon van RAMhűtő+ kurvasok cuccot adnak hozzá -
#3312 Ha azonos időzítésű, akkor a Gigabyte! -
#3311 Attól függ melyiken van a gyorsabb memória! -
#3310 Nem nagyon... Nincs még nagy külömbség 4x és 8x-os AGP közt! -
#3309 Melyik éri meg jobban az árát?
GIGABYTE RADEON 9700PRO 128MB DDR 8X-AGP VGA BOX - 77,627.- Ft
vagy
BBA ATI RADEON 9700PRO 128MB DDR 8X-AGP VGA BOX - 84,205.- Ft -
Xboxman #3308 (x-oshoz=8X-oshoz -
Xboxman #3307 Van egy P4S333 lapom amibe 4x-es AGP van,ez mennyire fogja vissza a Radeon 9700Pro-t (x-oshoz képest? -
#3306 -
#3305 [mindenesetre nagyon koncentrál, hogy ne röhögjön fel hangosan] -
#3304 Nem, viszont otthon már elég érdekesen tudok kinézni. A konditeremben meg egyenesen "kidugul" a fülem a vége felé (olyan, mintha bedugulna, de a dobhártyádat kifelé nyomja valami, és akkorát ásítasz, hogy a 20kilós tárcsák kézakézben járhatnak ki-be a szádon) -
#3303 Aha, és gondolom a feketekávét pedig intravénásan pumpálják beléd túlnyomással, nem?
-
#3302 Ja és újabban éjfél után fexem le... -
#3301 Egyetértek, de hétköznap félnyolc már lassan ebédidő nekem :) 4:55-kor sikít az órám :( -
#3300 Válasz a másik topicban... -
#3299 Sziasztok!
Kártyát szeretnék venni PBA ATI Radeon 9700PRO TV csak azt nemtudom, hogy melyik márka jó ami jól
huzható fel.
PowerMagic
CLUB
Sappire
Connect 3D
-
#3298 Hát ezaz, ma kb. fél nyolckor keltem (de nagyon keservesen), mert be kell érni azért időben a munkahelyemre is, de ha nem szerelem össze a gépemet, akkor rosszul alszom, és még ráadásul a kíváncsiaág sem hagy nyugodni, hogy müxik-e a cuccos, ez már betegség, komplett gépfüggő vagyok!
Na, jó, azért nem ilyen súlyos a helyzet, megvagyok én gép nélkül is, de ha már elköltötem rá hülye fejemmel annyi pénzt, akkor csak-csak bosszant a dolog! -
#3297 És mikor kelsz, hogy hajnal2-ig képes vagy szerelni? -
#3296 Üdv Mindenkinek! (Bocs az OFF-ért!)
Tegnap kaptam új alaplapot gariból! Túlzottan nem értem rá, mert kb. 16h-ig dolgoztam, utána még volt suli, és este is volt 1-2 dolgom, de hajnali 2-re összekalapáltam a masinát, volt vele egy kis szívás, de rájöttem a problémára, és úgy néz ki ma már használni is tudom! pillanatnyilag nincsen rajta Catalyst, de amúgy elvileg müxik!
Utólag is kösz a sok együttérző hozzászólást!
-
#3291 -
#3290 Az a legszigorúbb márka, a Chieftec kismiska ahhoz képest! -
#3289 Hát, sajnálom a Freelancer mentéseidet, viszont örülök, hogy sikerült működésre bírni a cuccost, azért ha nem tetted volna fel a Hyperiont, javasolnám, hogy tedd fel, mert sokat tud dobni a teljesítményen! -
#3288 csak nem Vargáné és tsa. ? -
#3287 BAZZE!! MOST NÉTEM MEG AZ ALCÍMET!! :DDD -
#3284 én voltam... -
#3281 Táp milyen márka? Leszedted rendesen a Detonatort? (Uninstall + file-ok törlése + registry kitakarítása) Tedd fel a VIA 4in1 Hyperion drivert, mert az kezeli le rendesen az alaplapodon az AGP-t és a többi eszközt!
A BIOS beállítások rendben vannak. -
#3278 Milyen alaplapod, tápegységed és Windows-od van? milyen alaplapi driverek vannak fent? milyen kártyád volt előtte? (Ugye nem nVIDIA?) -
#3276 Linkeket köszönöm -
#3275 Nekem már nem :D) -
Borg #3274 Xbitlabson van teszt, amiben mind szerepelt asszem. -
#3273 Ja, én is hallom, a hugom nézi, én meg asszem húzok kajálni, meg kutyátsétáltatni, talán később még benézek, de lassan már monitor nő a fejem helyére, annyit gépezek...