18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#3558 Lehet :) -
#3557 esetleg egy nagytomoritesu mpeg1 be :D -
#3556 Akkor is, egy jó tömörítés mellett sztem videofos minőséget kellett volna kapni, nem jpegfos-t! Ugyanis lépten-nyomon látni a jellegzetes jpeg hibákat, plusz a hang is, ha jól emlékszem, szarabb, mintha vhs-en megkaptam volna.
Egyébként valószínűsítem, hogy egy tvbemenetes vidkártyára, vagy tunerkártyára kötötték. Hmm... Lehet, hogy először valami fostalicska aviba ment, és utána divx-be?!? Hmm-hmm... -
#3555 gondolom nem digitalis jel lett tomoritve hanem egy analog kameraval felvett, talan video8 as anyag, ehhez gondolom nem 100+os profi digitalizalo kartyat hasznaltatok hanem egy tvtonert, hat kb ezert lett lenyegesen szarabb a minosege mint a shrek nek -
#3554 Na akkor tisztázzuk, hogy az egész film úgy néz ki, mintha agyontömörített jpeg-eket raknál egymás után. Ez azért más, mint az interléc fésűsségének eltüntetése :( -
Tovi #3553 A minőségbeli eltérés az interlaced technikában rejlik, a DVD Rip teljes képekkel dolgozik, a kamera pedig félképekkel. A számítógép elég szerul kezeli le az interlaced technikával megalkotott képet (még akkor sem lesz tökéletes, ha deinterlaced szürőt ráengedsz).
Nekem rengeteg Dv kamerával felvett, VCD-SVCD,Divx felvételem van, és azt kell mondjam monitoron nem valami jó a kép, de ha kirakom Tv-re, akkor kitünő.
-
#3552 Ez igaz, de a kamerás cucc miért olyan, mint amikor indeovideo-ban nyomtam össze 2 órát 1 cd-re?!? Ennél a DivX azé' többre képes! -
#3551 nem semmi összepárositás... -
BBking #3550 Én is felraktam a progit , de semmit nem vettem észre.Nem tudom nálam nem játsza le a divx-es mozikat, azon kívül bármit.Nem tudjátok mitől lehet.(Win98,Nimob8,9500Pro)A Playa amúgy faszán működik, be is tudom kapcsolni a fullstream-et,de a divx-es tömörítésnél nem jeleníti meg a képet csak a hangot. -
#3548 A tömörítés se mindegy! A diplomaátadóm egy kb másfél órás videó. Nagyfelbontásban, gyönyörű képpel a Shrek felfért 1 db CD-re. A diplomaátadóm kb 320x240-ben, agyontömörítve ugyanannyit nyom, a sötét ég meg olyan, mintha valaki mp-enként új vásznat rakna fel az égre. Borzalom! -
#3547 divxet nezel :D -
#3546 hanyas divx van fent? 5,02 5,03 kozott eleg nagy minosegbeli kulonbseg van. megkerdeztem ismerost ö meg van gyozodve hogy nem lett szebb 1 vonással sem :D mondjuk nemtudom milyen divxen nezel hogy zajos -
vrob98 #3545 Dehogy is ...
Eleve qrvajo minosegu, mondom a divxbol adodo zajosodast az eleknel tuntette el.
-
#3544 Lehet, hogy nálad a divx codec kitörmörítés minősége alapból alacsonyra volt állítva. -
vrob98 #3543 Ugy ertem a reszletek miatt.
Ha csak a siman nezed a filmet akkor is latni kell, hogy vazze itt valami megvaltozott, szebb az egesz.
Nalam ez volt :D -
#3542 Aha a D2 király.
Persze én is elfogadnék egy ilyen kártyát ingyen.
:D -
#3541 gozom sincs, nincs is meg a 2k1. 2k3 at elinditottam 1 szer, a dx9 demo miatt, az eredmenyet asszem be is irtam talan 3900lett. a tesztprogram pontszamok sosem erdekeltek, jataszani is kb a diablo2 vel szoktam :D ez a kartya is azert van mert ingyen volt. -
#3540 Na és így mennyi a 3dmark2001SE pontszámod?
Csak azért kérdem, mert nekem sincs valami hiper procim (Cel1300), viszont a kártya sem olyan jó (Rad9100). Arra vagyok kiváncsi, hogy a procid mennyire fogja vissza a kártyádat.
Nekem 6100-6200 3dmark pont. -
#3539 hat ha figyeljem meg erosen, akkor igazan nagy kepminoseg javulast nem kell varni... egyedul a pu terheltseg csokkentes miatt van ertelme. bar szerintem csak en vagyok ugy hogy r9700pro+duron1000 :D -
#3538 Nem, ez a Dell által kiadott.
Szerintem várj az ATI-ra. -
#3536 O.K. akkor megvárom a hivatalost! -
#3535 Állítólag még a héten lesz hivatalos ATI 3.3 driver -
#3534 http://mikemth.de:1337/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&giveit=1&lid=671&PHPSESSID=448ed30277d31032f68c9c1d5097675f
De cska 9700, 9700Pro és 9800Pro-hoz működik -
Borg #3533 Szerintem nincs sok értelme leszedni, mert semmi perc alatt kint lesz a hivatalos is már. -
vrob98 #3532 En nem ezt tapasztaltam 9500on
Gyakorlatilag eltuntette a zajosodast az kontrasztos reszeknel, nezd meg jobban.
Mondjuk a Playa tenyleg eleg retek, par filmem nem is akarja lejatszani, de biztos hogy a tobbi lejatszoban is hamarosan megjelenik a tamogatas. -
#3531 Tudsz adni letöltési linket? -
#3529 erot vetem magamon felraktam a divxplaya 2.1 et, fullstream bekapcs kepminoseg kb olyan mint a quality csuszkat maxra tolnank, viszont a cpu terheltseg 60% rol leugrott 19-25% ra. Ez bejott eleggé aztan betoltam egy feliratos filmet, es ra kellett jojjek, hogy a playa meg minidg nem tud feliratot kezelni, es a tobbi overlay feliratozo program sem mukodik vele (divxg400, vobsub)... ugyohgy tovabbra is a 60%os cpu terheltseg es mediapalyer maradt :D -
#3528 Ha ez brutto, akkor én GF3Ti200-at vagy R9100-át vennék a helyedben 128M rammal. -
Borg #3527 Kijött a Cat 3.3 egyébként, egyelőre még csak a DELL-től. -
#3526 Sztem is jüó az bár nekem sose volt csak láttam mit tud. -
#3525 Én is azt vennék ha ezt az öszzeget lehet VGA-ra szánni...
Szerintem a 20-30e közötti kártyák között a Ti4200 a legjobb, nekem volt olyan kártyám, és szerintem remek kis darab volt! -
#3522 Ja, és a tesztprogramja az viszont kiválóan teljesít :P -
#3521 pár éve valamelyik descent gémmel játszottam ilyen villogó szemcsóval, és az nagyon király volt. A mostani kártyámmal viszont csak jóindulattal van 3d élmény :( -
#3520 azt szerintem az nvidia sem tudja, hw bol. nvidianak a 3d szemuveg tamogatasa van, de ott meg minden masodik kep el van tolva, es a szemuveg kitakarja a szemed elol a nemkivant kepet. nekem volt egy asus deluxe kartyam szemuveggel de azonkivul hogy fajt a fejem tole semmi lenyeges 3d erzes nem volt... a felezett kep miatt ugye 120hz en is 60hz es kepfrissitesnek tunik. -
#3519 a bba kartyakat is a saphire vagy club3d gyartja :D csak az ati rairja a sajat nevet. amugy a minoseg fenttartasa erdekeben az ati bevezetett egy CBA (nem nem a kozert :D) certificated by ati jelolest is ezeknek a gyartoknak a listajat megtalalod az ati.com on, ezeket a kartyakat nyugodtan veheted, ugyanazt a minoseget kapod. -
#3518 -
#3517 Bocs, akkor te írtad.
Egyébként aki nincs tisztában azzal, hogy a PBA kártyákat nem az ATI gyártja (vagy csomagolja), annak nem mond semmit a PBA...
-
#3516 Najó, kezgyük előlről, mert lehet, hogy hülyeséget írtam.
Én arra a jellegzetes piros-zöld 3d-s megjelenítésre gondoltam!
ollie: Laalee hol írta? mert én a 3511-ben feldobtam a betűsor kibontását (najó, aki nem tud angolul, az elküldhetett kapálni, de mindegy)
mindenesetre a BBA a drágább, mert ati csinálja, és akkor fizess!! A PBA óccsóbb, de nem biztos, hogy jó minőségű!
Tényleg, lehet, hogy a GFFX fórumban belinkelt szar rédonos képek egy noname karesztól származnak, nemde? (legfeljebb nem ) -
#3515 Bocs, Laalee írta, nem relaks. -
#3514 Én nem vennék egy noname PBA-t...
Egyébként minden PBA ami Club3D vagy egyéb márka.
A BBA meg közvetlenül az ATI-től van, mint ahogy relaks írta.