Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ugye pont ezért lehet hogy ez csak 200as, gyengébb alkatrészek...
Fõleg PM cuccról hallottam már olyant hogy a retail BIOSokat nem birta.. igy meg sehogyse lehet feljebb húzni, és akkor már nem éri meg annyira.
Amúgy lehet kapni jópár helyen DOBOZOS ATi 8500-asokat 64MB-os 34 128as 41 ropi...kicsit sok bár a depon láttam érdekes árakat...kérdezd meg a boltokat esetleg
szerintem még ma is jobban megéri 8500-at venni mint 9000-ret
Amúgy a delfines teszt a TRUFORM demó, szal minden 8x00/9x00 radeonon lefut..
SZVSZ ezen a ponton a cikk nálam elvesztette bárminemû információ erejét...
Cheky:nemtudom milyet vettél régebben nekem a radeon7200-hoz adtad scart-ra átalakítót.
Amúgy egy 400Ft-os tétel
az új tv-ken scart van
Biztos, hogy már volt kérdés, de nem volt kedvem egy oldalnál többet visszaolvasni.
Vettem egy Radeon 8500LE-t tv-outal. Volt hozzá vmi kábel (4 tüsije van) Azzal kellene vhogy összekötni a tv-vel? Átalakító kéne hozzá koaxra, mert én még ilyet nem láttam tv-n 😊
Bocsi, hogy ilyenekkel zavarlak titeket, de full láma vagyok e téren! (de nem sokáig...)
Köszike a válaszokat!

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
már régóta benne vagyok én is a buliban, csakhát ATI-mmost van életemben elõszõr!!!
így gondoltam idefordulok helppért!
eddig 3dfx,s3,nvidia volt össz 8 kártyám! de mind1nél 1értelmû volt a dolog! most vakarom a fejem ezerrel ennél a 8500LE(128M) vs 9000pro(64M) kérdéskörben...
nem tudok dûlõrejutni!
grrr
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A 2 kérdés csupán, hogy melyik a jobb videokártya, és a másik (amire tuti nem a számtech iparban találod meg a választ) hogy szükség van e egyátalán az egészre😊
Amúgy téleeg végigzonforáztam a dolgot magamban.
a kártyát 250/200ról elméletileg 300-275/225ra lehet húzni szemetelés nélkûl, valszeg ez lesz ennyi!
kösz télleg a segítséget mindenkinek, különösen BORG-nak!!!
Doom3-hoz (azért doom3, mert a jövõbeni játékoknak ez fog állítani mércét) melyik fog akkor jobban pörögni így elméletileg?
9000 = pipelineonként 1-1 texturázó egység + javitott triangle setup engine
semmi más különbség nincs.
NEM !!! marad a 8500 és miért?
"The Radeon 9000 keeps the quad pixel pipeline engine from the 8500 but only has one DX 8.1 programmable vertex shader. The 8500 had two vertex shaders. To compensate for the loss of a vertex shader, ATI has added a faster triangle setup engine that was taken from the 9700. This means the 9000 is slower than the 8500 when handling complex vertex shaders or Truform, but equal or slightly faster than the 8500 when handling lots of simple polygons. Speaking of Truform, the Radeon 9000 only partially supports Truform in hardware"
vége...
ennyi!
csakhát tudod?
64mega
meg a tesztek szerint 1 picit gyengébb a tesztekben...
na mind1 akkor az lesz!
Szal arra szavaznék inkább, mint egy LELELE 8500asra..
de ez olyan mint tû a szénakazalban, már véresre kerestem magam, de tudod milyen nehéz poermagichez biost találni?
utsó kérdés:
Powermagic 8500LE 128megz (250/200) amin 4ns ram vagy
Powermagic 9000 Pro 64 megz (?/?) amin asszem jobb van mint 4ns ram!
melyik szerinted?
or
Fontos hogy pont ugyanolyan kártyához való biosod legyen.
UT2003hoz lehet ezeket indítóképnek berakni
http://xabregamers.free.fr/modules/news/article.php?storyid=85
A régi kedvenc....
És az új:
És bocs az OFF hozzászolásért mindenkinek!
Ha mondok egy-két nevet ami semleges és nem fedi fel igazán a nick mögötti embert a semleges réteg elött: Fábiaán Péter, Komlósi Péter etc... szugló utca...

amúgy mailed van?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Gyakorlatilag néha mennek feljebb is a ramok ennél, ámde van olyan is, hogy csökkentett feszültség miatt még eddig se...
Én elõbb 250/200ra flashelném a helyedben, és aztán szoftverbõl húzd feljebb. Amin még rendesen megy, azt flasheld bele max.. mert ha szart flashelsz bele, akkor vagy macerás vagy egyátalán nem tudsz mit kezdeni vele már, ha beszarik tõle..
na holnap otthon megnézem a kártyeszen a memót!
elvileg ugye 4ns-nak kell lenni, hogy vigye a 250et, mert töltöttem le új biost ami asszondja PowerMagic Radeon 8500 LE 128MB 250/250 !!!
namost miva?
szerinted kockáztassak a flessel? mert ugye elvileg ez a hivatalos, nemde?
A visszavivést pedig felejtsd el, hacsak nem irattad rá a számlára hogy radeon 8500. LE nélkül, vagy hogy LE 250/250.
Ha csak annyi van a számlán hogy r8500LE, akkor nem köthetsz bele. Én is igy szivtam meg, azóta jópárszor el is mondtam ezt itt a fórumon.
a dvi és a vga csatoló fordítva és a GPU fan is lennt van, de Samsung Memory!!!
http://www.hardwareportal.ru/Video/Radeon8500.pm/Radeon85002.html
nézd meg lécci, tök ilyen a kártya !
van egy kis kép kinagyítva a memóriáról, szerinted?
Elõre is kösz!
Más!
szerintetek van sanszom, hogy visszavigyem és utána visszakapjam a lóvét? mert nem igazi LE (250/400) és én igazi LE-t (250/500) akartam venni?
sély?
neten nincs komoly infó róla, meg különbenis úgy bevoltam zsonggva, hogy ilen óccsó szaladtam megvenni!
😞(( kár mostmá inkább gyüjtöttem vóna!
Amúgy meg könnyen lehet hogy 200 csak a ram rajta, a legújabb sapphire kártyák is ennyin mennek, fasza samsung 5ns ramokkal, amik többre nem is képesek. Ezért ilyen olcsók.
Vagy netán nem nézted meg mielõtt megvetted?
amúgy hogy is van az a számítás, hogy x-nanosec=max herzérték?
a bios rajt 2k2/7ik hó van újabb honnét lehet lekapkodni?
kösz.
most egy picit szomoru vagyok!
Pwerstrip megerõsítette a félelmemet!
250/200 ami elvileg nálam még stabilan 275/220
hát ez qrva jó... 😞