18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#5865 De még én sem tudom csak este tudom felrakni, úgyhogy ne anyázzon érte senki, ha egy kalap sz.r! -
#5864 Elvileg az FSAA-nál érzel külömbséget.
Állítólag 3-10%-ot lehet várni gyorsulást,
és jobb képminőséget, illetve azok a játékok amik eddig BUG-oztak azokat is kijavították! Mármint a drivert. -
#5863 asszem varok vele pár napot azt lerángatom én is ha jó viszhangja lesz. a 3.3 as szar volt, ki sem adták végül a 3.5 ös szintugy szar volt :D maradok a páros verzióknál, mint a linuxnál :D -
#5862 Micsoda méjó?
A catalist, vagy a 9500->9700 mod 3.7 catalisthoz? -
#5861 Ésazméjó? -
#5860 És itt van a 3.7-hez a path!!!!
http://www.ocfaq.com/softmod/download.php -
#5859 Király 1.5 perc alatt lejött a Catalyst 3.7 24MB
full driver:) -
#5858 Aha, már töltöm! -
#5857 Gyerekek! Akit érdekel megjelent a CATALIST 3.7 és csupa jó eredményeket igér élmos., meg minden. -
#5856 Én hőleadásról beszélek, nem pedig fogyasztásról. -
ten155 #5855 Teszt itt: http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1834
Ha a penz nem szamit es 'sznob' vagy akkor P4. Ha szamit a penz, es nem szereted, ha marketing dumaval hulyitenek akkor AMD.
"Az biztos, hogy sokkal kissebb a P4 hőleadása" Ollienak uzenem, hogy az a sokkal kisseb egyaltalan nem igaz. Ugyanis kb. 2-3W a kulonbseg, vagyis 3-4%. -
#5854 Ebben a proci kategóriában mindegy. Mindkettő kb ugyanazt a teljesítményt nyújtja a tesztek szerint, néhány % pont eltérés meg nem számít. -
#5852 A "jobb" relatív. Szerintem megbízhatóbb, bár az AMD-sek vitatoznának ezen is. Az biztos, hogy sokkal kissebb a P4 hőleadása. -
#5851 Kb egy szinten van, bár az újabb P4C-k valamivel gyorsabbak mint a P4B-k (nekem a B van). Szóval teljesítményben nincs sok különbség, viszont árban a P4-ek sokkal drágábbak. Persze itt most eldöntheted, hogy eladod a celeront és veszel egy P4-et, vagy eladod a celeront+alaplapot és veszel egy athlon+alaplapot. Szerintem az utóbbival talán jobban jársz anyagilag, bár én Intel párti vagyok és inlább kiadok érte több pénzt. -
#5848 Ebbe az alaplaba már belemegy a legújabb HT-s, 800FSB-s P4 2.4C is. -
#5847 Hát igen, ez itt a kérdés... Én inkább maradtam a P4-nél. -
#5845 Persze még megteheted, hogy a celeron-t lecseréled egy P4-re, hiszen ugyanaz az alaplap jó a P4-hez, viszont az AMD-hez új alaplap kéne. Egyébként mi az alaplap típusa? -
#5844 Így van, az Athlon XP sokkal-sokkal jobb mint a Celeron! -
#5842 Én lecseréltem az 1800-as celeron-t P4 2.4B-re, ás azóta jelentősen megnőtt a teljesítmény. Ennél a celeronnál még egy 2G-s P4 is jelentősen jobb. -
#5841 A P4 Celeron proci egy nagy kaki, ezért kevés a pontod! -
Borg #5840 Egy rendes procival a 2001es eredmény akár a duplája is lehetne...
A 2.6 celeron nagyon megfogja azt a kártyát, nem tudod kihasználni vele. -
gonosz #5839 2001-es nature teszt-nek nem kell proci, egy 1.0 -as proci is boven eleg, szinte csak vga-kartyafuggo az eredmeny -
firglisz #5838 Ha jól emlékszem, a 7200 tudja a 2x-et, igaz ? Akkor mégsem ez lesz a bibi... -
Fam #5837 8x, 4x, 2x -
firglisz #5836 Alaplapi driver cserére nincs idő, addig már rég lefagy. Integrált VGA nincs, viszont integrált hang az van. Ellenben installálva az sincs. Talán hét végén tudok szerezni egy 8500 kareszt, már nagyon kiváncsi vagyok.
A 8x AGP lefele hogyan kompatibilis ? Nem lehet hogy olyan sebességel müködik ennél a lapnál amit a 7200 már nem bir ? -
#5835 Csökkentett mód és szedd le a drivert és tedd fel a legújabbat.
Ha az van fent akkor esetleg tegyél bele egy másik kártyát.
Alaplapi driver fent van? DX? Ütközés nincs? Az alaplapon nincs integrált vga? Ha van integrált hangkártya és azt használod tiltsd le mert az is be szokott kavarni. -
firglisz #5834 Egyre gyanusabb a videokártya. Most már standard produkálja hogy login után kb fél perc és egér leáll, majd a kép is tök fekete lesz és lehet resetelni. A következő loginnál jelzi hogy valami probléma volt és úgy látom a vga driverrel van baja. De megnézni már nincs időm addigra megint jön a fekete halál...
Lehet ez valamiféle AGP probléma ??? -
#5831 A 2003 az kb. reális, de a 2001 az nekem kicsit kevésnek tűnik... -
#5829 HI ALL!
Powercolor Ati Radeon 9800PRO (BOX) 92.000ft-ért megéri? -
#5828 Ez a márkája, azért HIS mert adnak hozzá valami játékot és annak a neve HIS, asszem nem néztem meg azt a cd-t.
Tesztet nem tudok -
#5827 És nem tudsz v.mi tesztet róla?
És ez a márkája, hogy excalibur?
Mer én olyat is hallottam hogy HIS Excalibur... -
firglisz #5826 Abit IC7, IP2.4, Codegen 300W. -
#5825 Nekem Excalibur 9600 Pro-m van és nincs vele gondom.
Esetleg csak annyi, hogy a kártyához adott svid-rca átalakító kábel a második bedugás után tönkre ment. -
#5824 Sziaztok!
mit tudtok Excalibur Radeon 9600-ról? -
#5823 Milyen alaplap, táp, proci stb. -
firglisz #5822 Most vettem új gépet, és az oprendszer felrakása
meg az első bejelentkezés után valamiért mindig lefagy/ujraindul a gép. Gyanusan az után, hogy telepitem a videókártya drivert, vagy felbontást váltok. Próbáltam W2K-t, WXP, ugyanaz a helyzet, sőt mostmár a be sem bootol csak nagy fekete képernyő mikor már a grafikus részhez érne. Lehet hogy az új alaplap nem tudja rendesen kezelni a régi 7200-es Radeonom ? Valami ötlet ? -
#5821 200 fölé nem nagyon fog menni az a memoria modul... ha jol látom 5nanos -
#5820 Próbáld ki. A ramot húzd mondjuk 10 MHz-nként, és ez után mindig futtas valami tesztet, mondjuk 3dmark, egy ideig. HA a renderelésben nincsenek bugok (szemetel, stb), akkor megint húzz rajta és teszteld le. A core viszont valszeg jóval 400 fölé mehet, de lehet, hogy nincs hozzá jó hűtése. Télleg, van rajta venti, vagy csak borda? MErt ha nicns venti, akkor a core húzásával ne próbálkozz, mert megsütheted. -
#5818 ja ez tuti sima 9600, bár a ramnak 200-nak kéne lennie még így is. -
Borg #5817 Ez elég nagy jóindulattal is csak sima 9600 nemPRO...