18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#6048 és, ezt legalább akkor tudom, de nekem nem csak a hibaüzenettel van gondom...hanem a restartal a d3d alkalmazásokban...azért kösz! -
dashed_ #6047 ez a jatek hibaja nem az atie... Nekem ugyanez a hibauzenet jon elo ha alt tabbal vissza akarok menni a jatekba egy Gforce3 ti200ason is -
#6046 Ez már kicsit Off:
És találtam még egy hibát...történetessen ezt, hogy a "jelenlegi átviteli mód: nem használható" vajon miért?
Lassunak is tűnik a vincsi.. -
#6045 IAA nem fog felmenni a 875P-s chipsetes alaplapokra... Próbáld ki a DirectX 9.0b-t, hátha az segít rajtad! -
#6044 Szóva az intel application accelerator nem megy fel... -
#6043 még nem...pillanat. -
#6042 Bocs...amásodik nem volt fennt, de az fel se megy hibaüzenet:
---------------------------
Question
Incompatible hardware. This software is not supported on this chipset. Please select 'YES' to view the Readme file for a list of supported products. Refer to section 2 titled 'System Requirements'.
Igen Nem
-
#6041 DirectX 9.0b felment? -
#6040 Visszatettem 64-re az AGP aperture-t, de így is restartol.. -
#6039 Audigy2 ...dehát driver kell hozzá, nem tudom, ha a SB-driver okozná a hibát, akkor mit lehetne csinálni. -
#6038 Megpróbálom azt is... -
#6037 a harmadik azt hiszem nincs fent...az mi pontossan? -
#6036 Gondolom Audigy hangkártyád van és a hibát valószinüleg a
sound card driver csinálja mert nekem is csinált ilyent az
Audigy 2 Platinum driver. -
#6035 ID3DDevice::Reset() failed !
Ez DirectX hibaüzenet SZVSZ. Meg kellene prószálni újra feltenni a 9-est -
#6034 Intel cuccos
Innen a második és a harmadik. Raid esetén az első!
Fent van? -
#6033 Megpróbálom... -
Igen fel van telepítve... -
#6031 Beszarás....
Intel aplication akármi fel van telepítve?? -
#6030 ITT olvashatsz egy cikket a 9700->9800 modról, de csak németül... -
#6029 Próbáld ki az AGP App. Size-ot 64-re rakni, nekem ott jobb eredményt ér el a gépem 3DMark2001SE alatt, és máshol volt hogy megoldott bizonyos gondokat. -
#6028 Letiltottam a SundBlastert ahogy mondtad, de ugyanúgy restartol a gép....de a soundblasterrel sincs minden rendeben, mert Creative Inspire 6700 (6.1)-asom van és újjabban nem szól a rear center hangszóró... -
#6027 Tiltsd le az eszközkezelőben az SB-t!!
Prószáld ki fagy-e? Ha nem akkor BINGO! -
#6026 Agp fest write-ot nem lehet kapcsolni IC-7-es deszkán-n....én is meglepődtem.. AGP aperture size=128..
52 C fölé nem ment még a proci (még húzva se)...elég jó hütést is csináltam... ??? -
#6025 re #6024 :) -
#6024 Nem volt korábban másik kártya benne, teljes új gépet építettem... -
#6023 Az első, hogy vedd vissza a procit!
Még ha restartol is, akkor is. Utána kezdhetjük a hibakeresést.
RAM? Bár Infineon nagy név!
AGP fast writes kikapcsolva? AGP aperature size 128 vagy több?
Túlmelegedés nincs?
-
#6022 Milyen kártya volt bent a 9800 Pro előtt? -
#6021 Esetleg az Audigy driver miatt?? Az SB driverek szoktak szórakozni. Korábban másik kareszod volt és azzal minden okés volt? -
#6020 Mindenhez a legfrissebb driver van fent...config:
Abit ic7
P4 2.4Ghz /800fsb
512MBDDR PC3200 400Mhz /Infineon/
sapphire AtiRadeon9800PRO
CreativeSoundBlasterAudigy2 HewlettPackard P1110 21"-os monitor
-
#6019 Sajnos vissza kell vonjam...egyszer nem restartolt, de kipróbáltam még kétszer, és restartol úgyanúgy.... :((( -
#6018 Még meg kéne nézni, hogy vannak e újabb driverek és feltolni azokat. -
#6017 Mindent default-ra nyomtam a bios-ban, csak 8X-os agp-t állítottam be és az alaplapi hangot tiltottam le...na mostmár nem restartolt, de az ALT+TAB-os mászkálásra ugyanaz a reakció:
Sorry
ID3DDevice::Reset() failed !
????
-
#6016 szerintem is próbáld meg... -
#6015 Processzor húzva van rendessen P4(800fsb) [email protected], de ugyanígy restartol, ha eredeti sebességen használom...
megpróbálom, hogy nyomok egy teljes defaultot az alaplapnak, aztán jelentek :) -
#6014 Nem lehet BIOS gond, nem is hiszem, hogy találsz újjabbat. Esetleg nincs húzva valami a gépben? Próbáld meg úgy, hogy minden alapon van a bios-ban (alaplap). -
#6013 Csak azzal...másnapra rá vettem a kártyát, hogy kijött a catalyst...mondjuk április-i BIOS van a kártyán...lehet hogy frissiteni kéne? -
#6012 Próbáltad a 3.7-es Catalysttel is? -
#6011 Most elkezdta azt csinálni a kártyám/sapphire 9800pro), hogy játékokból egyszerűen, ha kilépek a menűbe , akkor restartolja a gépet. Pl: Mercedes Benz World Racing, LFS, de NFS-nél is megcsinálta már, hogy verseny után nyomok egy continue-t és egy kiadós restart a vége...Mostmár inkább verseny után (ALT+TAB)-al kilépek a desktopra, hogy ne restartolja a gépet, de mikor vissza akarok lépni (szintén ALT+TAB-al), akkor ez a kis hibaüzenetet kapom:
Sorry
ID3DDevice::Reset() failed !
Nagyon idegesít. A kártya nincs húzva, és az alapbeállításokon használom. HILFE! HELP! :)
-
#6010 Nekem is, de azóta leszedtem. De érdekes mert nem mindegyik Catalyst verziónál bassza el. Talán ha jön új Rage3D azzal jó lesz. -
#6009 Ugyan akkora legyen a TV-re beállított felbontás, mint a windoows felbontása.