18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#6131 Szerintem is, pedig sose húztam... -
#6130 Ja és még annyit, hogy a 3Dmark03 is szépen végigfut általában, de egyszer már restartol abból is, miután produkált egy ZX Spectrum grafika szintű gépzúhanást az egyes tesztben.... -
TheZsenyka #6129 (A mellékelt gif-et elnézve.) -
TheZsenyka #6128 Ez olyan videomemória hiba mint az állat. -
#6127 Táp hiba miatt lehet ilyen szép képem ? :) -
#6126 Szal...5letek? :) -
#6125 Szóval a problémáim megmaradtak a kártyával( restartol D3D-s alkalmazásokból stb.) és mostmár szemetelni is elkezdett a kártya. Játékokba nem, de a desktop-on kegyetlenül...Számomra kezd biztos lenni, hogy kifogtam egy gagyi kártyát, de ezt a boltban nehéz lesz bizonyitanom, úgynis nem csinálja a kártya ezeket a hibákat állandóan, egyszer csak gondol egyet és széthullik a kép, vagy restartol stb. Arra gondoltam, hogy az egész gépet beviszem, és elmentek néhány ilyen képet, amikor hibázik a kártya...%letek? -
mustar #6124 Ha nekem radeon 9800pro-m van akkor milyen speckó efektekre számíthatok, és ezek a tesztek az efektekkel készültek? -
#6123 Hello!
Radeon9600Pro (új catalyst), win2000HUN, K-Lite codec pack.
Mi a baj akkor ha megnyitok a BSPlayerben egy filmet az csak a monitoron látszik de ott is csak full screenben. A tv-n ott az asztalháttér meg az egeret is át tudom tolni.
98 alatt nem volt vele gondom. -
Borg #6122
Ebből itélve 1024ben a 8500 is képes lesz 40-45FPSre majd. Persze minden flincflanc extra nélkül, alap grafikai beállitásokkal (még ha azok maxon is, DX8.1-el). -
mustar #6121 Valaki válaszoljon a #6112-re -
gonosz #6120 szerintem is folosleges. egyreszt eleg gyors, masreszt jelentoset amugysem tudsz huzni rajta.
(de pl ha egy lassabb thorougbred-ed, meg egy 9600pro -d lenne azt javasolnam huzd szarra, mert azzal nagyot lehet nyerni) -
Borg #6119 Kell a francokat.
Alapból is teljesen elegendő teljesitménye lesz egy ilyen gépnek.
Ha húzod, azzal ezesetben csak felesleges rizikót vállalsz. -
#6118 Erdemes egy kartyat "huzni"? Nem kockazatos? Nem tehetem esetleg tonkre vele? Mit nyerek vele, ha huzom?
Ugyanez vonatkozik procira, most AMD Barton 2500+ van, azt is "kell" huzni? -
bandia #6116 A Tweaker egy olyan szoftver amivel húzni tudod a kártya órajelét! Ha nem tudod mi az, valószínűleg nincs is neked! Úgyhogy csak a catalystot, meg a control panelt kell uninstallálnod!! De ha már van egy 9800prod, érdemes meghúzni egy tweakerrel! De előbb tedd fel a drivert meg a cpt, aztán a tweakert! -
gonosz #6115 halflife2 vs 8500 tesztet nem tud valaki? -
mustar #6114 9800np-t vagy pro-t -
mustar #6112 Na sikerült a vid kártya tuning: radeon 9800np 325/580 @ 380/670, én rage3d tweakerrrel csináltam, 680-on már szemetel. Az a gondom a tweakerrel hogy amint újraindítom a gépet visszaáll az eredeti órajelekre. Semmi beállítást nem találtam. Próbáljam meg powerstrip-vel vagy mással? Előre is köszi ja és 3d mark03 4863@5434 -
#6111 A tweaker az mi? -
Borg #6110 Catalyst, cpanel, tweakerek uninstall.
Kikapcs, kártya kivesz, betesz, majd mehet fel minden ujra.
Hiába egységes a catalyst, azon belül más más drivert tesz fel R350 és R200-hoz. Magyarul ujra kell installáld. -
#6108 Sziasztok,
Kb. 1-2 oraja boldog Ati Radeon 9800 Pro tulajdonos vagyok.
Elozo kartyam (meg az van a gepben) 8500LE 128MB. Driver 3.7-es.
Kerdes: kikapcsolta allapotban kicserelem, van-e meg teendom? kell valami ujrainstall, vagy siman kzelni fogja onnantol? Hova kell pluszba meg bekotni? (Valami ilyesmit mintha olvastam volna.) -
#6107 Közben óvatossan iszogatok egy jó hideg Radebergert :)))) -
#6106 Alcohol-t feltettem...sajnos NEM támogatja az IMG-kiterjesztésű lemezfile-t :))) -
#6105 Az alkoholt lecsúsztatni szokás, nem feltenni -
#6104 Okés kösz! Akkor felteszem az Alcoholt...aztán jelentek :) -
#6103 Ja, bocs, figyelmetlen vagyok... Akkor próbáld Alcohol 120%-kal kiírni, vagy a CDRWin-nel. Alcohol támogatja az IMG kiterjesztésű képfile-okat. -
#6102 Ezért kéne mindenképp Bootable CD-ROM létrehozznom :)...és ezért szedtem le azt a file-t. -
#6101 Uram...de nincs floppy meghajtó a gépemben...mint az írtam. -
#6100 :)))LOL -
#6099 EZT töltsd le, és simán futtasd windowsból le az exe file-t, a többi adja magát, de miután lefuttattad az exe-t, a floppyt nem tudod majd olvasni windows alól... Szimplán bootolj be róla, és engedd hogy lefusson a standard test, ha az hiba nélkül lefut (alul nem ír ki hibás memóriacímeket), akkor a "C" billentyű lenyomásával előhívhatod a menüt, és lefuttathatod a full tastet! -
#6098 Rosszat szedtél le, floppyról is müxik, nyomok egy linket, várj! -
#6097 Rájöttem, hogy mi a baj az FX-ekkel!
Az Nvidia úgy számolt, hogy az Radeon/FX jelölések arányához viszonyul a telsítmény is!
Tehát: 9800/5900 = 1.66, tehát az ATI 1.66-szor gyorsabb! ;DDD -
#6096 Ja én le is cseréltem 128-ra a 64-et rögtön :D -
#6095 Szóval a file amit leszedtem az ajánlott Memtest oldalról, tartalmaz egy memtest.bin egy memtest.img és egy boot.cat file-okat....gondolom az IMG a képfile, de mivel tudom beolvasni, hogy bootolható is legyen a CD? -
#6094 különbség és míg :))) -
#6093 Az lehet...de azt hiszem abban mégis van külömbség, hogy nig a 3300-asban cserélhető a memori, addig a Gage-ben fix. -
#6092 Aha, akkor lejátsza. De érdekes, hogy olcsóbbnak mondják. Szerintem a 3300-as csak egy teszttelefon a Nokiának (mint a 3410-es a javaval). -
#6091 Itt van Bp. a tüzér utcában. -
#6090 Az N-gage oldalon írja zenei támogatotságot, mint tulajdonság... -
#6089 A KFKI ismerős, azt hittem, hogy téged személyesen kéne hogy ismerjelek...