18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
Borg #7119 Áruld már el nekem mi az az s-vhs, mert én még csak s-videoval találkoztam ilyen cuccokon... -
gonosz #7118 valoszinu nem birja jol, vegyel le az orajelbol.
amugy a softhack ugyanolyan hatekony, forrasztgatni nem eri meg szerintem. -
gelkas #7117 A Tv-éd S-vhs? Nem szükséges, hogy legyen rajta s-vhs bemenet mármint a tv-én. Az euroscart-on keresztül is mehet a buli csak az s-vhs kell.
Én ezt tapasztaltm sima tv nem bizti, hogy szines -
gelkas #7116 350W-os táp és második indításra indul a gép. Csak egy sípolás (nem indul), majd reset és elindul. Mi a hiba?
Radeon9700, 350Wtáp Abit BH7II.alaplap 1700celeron -
Anee #7115 Énnekem a 9700-asomat se bírta el a 300W-os táp , a 9800 még többet fogyaszt.....minimum 350W-os Codegen kell neki -
Fam #7113 ha tönkre megy akkor pont az első időszakban szokott, de az mondjuk biztos, hogy nem a ramhűtő miatt szemetelt -
#7112 ok. szerintem sem lehet rossz a karesz. a club3d azért minőséget gyárt és biztos nem 2 hónap alatt megy tönkre. -
Borg #7111 Szerintem kizárható, hogy a kártya miatt szemetelt volna...
Nyugodtan tedd vissza rá a hűtőt is, ollie. -
#7110 ja 2 év -
Fam #7109 legfeljebb legarizod, 2 év nem -
#7108 Ez biztos nem. -
#7107 Nem mondtam, hogy hibás vagy. Én is remélem, hogy a cat3.8 volt a ludas. Bár teszteltem előtte (3dmark03-al) és játszottam néhány órát WC3-al, és semmi problémám nem volt. De előtte még nem néztem meg azokkal a programokkal, melyeknél a hiba előjött. Remélem nem lesz több gond. -
#7106 Szerintem a kéményseprő a hibás! -
Fam #7105 inkább haldoklik valami azon a kártyán -
Borg #7104 Amúgy, ahogy a BIOStól is függ a tuningolhatóság, úgy függhet drivertől is.
Volt anno a 8500hoz is olyan gyári bios, amivel 250nél egy Mhz-el sem ment feljebb, mert szemetelt. Aztán másik BIOS és már 306on sem szemetel.
Szal ennyi erővel a postás is lehetne a hibás akár, aki hozta a csomagodat;) -
Borg #7103 Gondolkodj, attól, hogy ráraksz valamit a kártya ramjára, nem vátlozhat a tudása:)
Előte tesztelted a cat3.8at azzal, amiben most szemetelni kezdett? Ebben a sorrendben, ennyi üzemóra után, stb?
Ha meg a cat3.7 visszatevésével megoldódott, akkor aztán végképp nem a ramhűtés az oka (egyébként sem lehetne az). -
Fam #7102 állítsd elsődlegesre a tv-t -
#7101 VRAM feszültséget hogyan állítasz? -
#7100 9700 vagy 8 pipe-os 128 bites 9800 SE -
#7099 még valami haverom videokártyát szeretne venni, 60gempája van rá. mit ajánlotok? -
#7098 sziasztok van egy 9800pro karim és ha kikötöm tv-re fekete fehér képet ad + nem tudok felbontást állitani igy a 1024 be nyomatja tv-re.
cat3.7 driver van fent a kártyához kapott kábelt használom(ez 1 videokábel és a hozzá járo átalakito ami ugye a vidokártyba megy be)videora van kikötve(a video természetesen a tv-re:) ), tv és video is pal rendszerü, cat-en belül is hungary palb re van állitva
ha valki tud segiteni vagy hasonlo cipöben jár pls ne kíméljen
köszi előre is
ja és ha már esetleg le lett irva akkor szorri,de sajna nincs idöm ennyi hozzászolást átfutni -
#7097 Nekem is volt gondom a kártyával....szemetelt meg restartolta a gépet stb. A #6125-ben le is írtam, meg még utána is van pár hozzászólásom, de ami a lényeg, hogy egy driver reinstall akkor nekem is megoldotta a problémát és azóta is hibátlanul müködik.
Egyébként érdekes, hogy nekem a 3.7 Catalyst-el volt mindenféle problémám és a 3.8-assal pedig minden oké, sőőőt... -
#7096 "Despite the fact that the video card is no longer operational,"
ehem, nem is működött a kártya soha többé (bár nem éppen a hűtés miatt...)
de nekem nem ez a gondom, mert nem húztam a kártyát -
the Godfather #7095 valszeg ilyen hütéssel nem szemetelne a zsugád:Ultimate Supa Cooling 4 Video -
#7094 Megkérdeztem privátban -
the Godfather #7093 bocs én értettem rosszul.....viszont nem vált be nálam...jelenleg 325/300-on van catalyst 3.7-el...a 3.8-al nem birja..a Vram pedig 1.8 volton van, az Agp 1.6..és szépen megy... -
#7092 Borg hűtőjét rendelted?
kérdezted már tőle miért van ez így?
Mert én is filóztam a dolgon... -
#7091 De akkor nem ugyanaz volt a gond, hiszen én egy grammot nem húztam a kártyán, csak feltettem a memmória hűtőket a jövőre gondolva. -
the Godfather #7090 Hütő nélkül volt.....mivel gyenge memcsi van...infineon 3.6 csak 300-ra pörgetem, 3.8-al nem birta a pörgetést a kártya, de elözövel ment..tehát visszatettem a bevált 3.7-est....a haverom gépén amdxp 1800+ATI9000np volt defaultban 6200p körül 3dmark2001SE catalyst 3.7-el..és ugyanaz a gép 3.8 driver 5900 és valami pontocska...szal...nem jobb a 3.8-as...lehet hogy csak bizonyos esetekben...és a 9000np 64Mb és a 9500np 128-al probáltam eddig..és mindkettö rosszabb eredménnyel, mint elöző driver. -
#7089 Nekem sem volt gondom, amíg fel nem tettem az új hűtőt. -
#7088 akár hiszed - akár nem..elhiszem!
Amúgy a hűtővel, vagy a Cat3.8-al, vagy mindkettővel együtt? Én már nem merem még egyszer feltenni a hűtőket, pedig közel 3 rugó volt. -
#7087 Lehet, hogy szerencsém van, de eddig nekem semmi gondom nem volt a 3.8-as Catalyst-tel (Club3D Radeon 9700-am van gyárilag Pro BIOS-al). Remélem ez így is marad, de ha nem így lenne, akkor én is a 3.7-re térnék vissza, mert azzal is menden jól ment nálam. -
the Godfather #7086 akár hiszed - akár nem..nekem ugyanez volt -
#7085 Gyerekek, érdekes tapasztalatom volt tegnap este és lehet, hogy megszívtam (nem, nem testen kívűli élményről beszélek...;).
Szóval rendeltem vga ram hűtőt, méghozzá olyat, amit nem kell ragasztani, mert egy kis fémpánt fogja oda a ramokhoz. Na ezt fel is tettem tegnap este, persze vigyázva. Ezek után beizzítottam egy aquamark3-at (catalyst 3.8 volt fennt, ami 2 napja rendesen működött). A teszt sikeres volt. Ezek után jött egy Rally Trophy. Kb negyed órás játék után a kép elkezdett szemetelni, mint amikor a ram túl van húzva (pedig alap órajelen volt). Na sebaj, futtasunk le egy tesztet, hátha a Rally szórakozik (első alkalommal futtattam a gépemen). Az Aquamark néhány perc után elkezd rohadtul szemetelni, sőt, egyéb renderelési bugok is keletkeztek.
Szemem kettéállt, ideges lettem mint állat... Na, gép kikapcs, ram hűtők le. Újabb teszt, megint szemetelés, bár enyhébb. Ezek után gondoltam egyte és leszedtem a Cat3.8-at, és feltettem a 3.7-et. És láss csodát, minden helyrejött, pár órás teszt ill. játék után sem volt semmi probléma, és remélem, hogy nem is lesz több.
-
#7084 Nekem a végső pontszám kb 2000-el több, de az is igaz, hogy a kareszom alapból 400/340. -
the Godfather #7083 Én ezekkel a flash utility-el azt tapasztalatam, hogy a flashrom a .rom-t kezeli, és az atiflash az a .bin fájlokat...van amikor célszerü odaírni a fájlvégére, attol fögg milyen kiterjesztésü a fájl....pl nálam a 97npherc az 97npherc.bin, és ha nem tettem oda, az atiflash rá se bagozott. -
the Godfather #7082 a problémámra megtaláltam a megoldást, kell a másik bios: 9500-->9700 hardmod leírás...szoval...ha valakinek sikerült, szoljon... -
the Godfather #7081 ja, a rivatuner kiír minden szépen..ott amikor akarod tuningolni a zsugát. -
the Godfather #7080 nem tudom volt-e szó rola...de a 9500-->9700 témában, van a forrasztásos lehetöség. Nekem sikerült, de szeretném tudni szükség van-e bios cserére, mert benchmark-ban kockás a kép, ami annak tulajdonitható, hogy mégse teljesen sikeres....Nos, van valakinek ilyen tapasztalata? -
Borg #7079 Attól függ milyen.
Sajnos 8500ból rengeteg fajta van. Van annyira butított is, ami kb az általad irt összeget SEM éri meg, de van olyan is, ami akár annak a 4-5x-ét is.