Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
250/250-es 9100at vegyél, és club3d-t mondjuk. Az már nem annyira szar.
ugyanez nekem 8500al 50.8fps
Én is a Radeon fele hajlottam, meg még mások is bíztattak, de neked is köszi a supportot. 😉 Nyomok nature testet is, lehet, hogy a kedvedért mindjárt meg is csinálom. 😉
hmm ez dx8 alatt tobb mint duplaja a radeon8500am-nak.. laza. Latod ha nem lennek, most ti4200-od lenne 😊
meg nyaggathatlak egy 3dmark 2001 nature teszttel? 😊
meg nyaggathatlak egy 3dmark 2001 nature teszttel? 😊
na akkor 4 fps erteket. 😊
9700->9800 driver hack-kel van valakinek tapasztalata?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Felhúztam a ramokat effektív 600-ról 640-re, de 100 pontot sem nõtt a 3DMark03 eredménye. Szóval már az alapórajel is bõven kiszolgálja a VPU-t, a teljesítmény inkább a VPU részérõl van visszafogva, ami meg is látszott a húzásán rendesen. Úgyhogy inkább ezen kéne még mesterkélni, hogy feljebb menjen, a memóriát meg el lehet felejteni. Úgy látszik nem hiába raktak rá 3.3 ns-osakat.
Optimalizálva van egykét dolog bennük. Kb annyi, mintha feltennéd a rendes catalystet, + tweakelnéd rage3d tweakbõl.
+ integráltak bele pár utilt.
Szerintem nincs sok értelmük, ha a catalysttal jól megy a cucc.
+ integráltak bele pár utilt.
Szerintem nincs sok értelmük, ha a catalysttal jól megy a cucc.
Majd holnap mondok fps-eket is ha kell, ma már nincs kedvem többször lefuttatni. 😊 A procim amúgy 1800+, de 2 GHz-cen megy (166x12).
Ja nekem is megy 3.3-mas ram 310 fölött is...bár infineon.:-))és 9700-on
de biztos van feszültség mod azzal megy ilyen 330-340-et is a 3.3-mas
de biztos van feszültség mod azzal megy ilyen 330-340-et is a 3.3-mas
majd nezd meg azert a memot is hatha..
enyem is tobbel megy mint szabadna neki 😊
ja es egy fps -t irj mind a 4 game test-re, oks? (meg hogy milyen a procid)
enyem is tobbel megy mint szabadna neki 😊
ja es egy fps -t irj mind a 4 game test-re, oks? (meg hogy milyen a procid)
Szal Sapphire 9600PRO:
Na, hozzáláttam a VGA határainak felfedezéséhez. Egyenlõre csak a magot piszkáltam, már csaknem egy órája megy a 3DMark03 szinte folyamatosan. 😄 Ugye alapból 400-on van. Elkezdtem szépen állítgatni, majd eljutottam az 500 MHz-ig. Itt a mother nature test a vége fele megfagyasztotta a gépet, úgyhogy vhol itt van a mag határa. Így hát (mivel teljesen stabl gépet szeretnék), visszábbvettem 480-ra, így szépen lefutott. Az eredmény pedig 3350-rõl 3700-ra ugrott fel.
A memóriát ma már békén hagyom, nem tudom hogy fogják bírni, ugye már gyárilag is 300-on (DDR600) futnak, és 3.3 ns-osak, majd kiderül.
Na, hozzáláttam a VGA határainak felfedezéséhez. Egyenlõre csak a magot piszkáltam, már csaknem egy órája megy a 3DMark03 szinte folyamatosan. 😄 Ugye alapból 400-on van. Elkezdtem szépen állítgatni, majd eljutottam az 500 MHz-ig. Itt a mother nature test a vége fele megfagyasztotta a gépet, úgyhogy vhol itt van a mag határa. Így hát (mivel teljesen stabl gépet szeretnék), visszábbvettem 480-ra, így szépen lefutott. Az eredmény pedig 3350-rõl 3700-ra ugrott fel.
A memóriát ma már békén hagyom, nem tudom hogy fogják bírni, ugye már gyárilag is 300-on (DDR600) futnak, és 3.3 ns-osak, majd kiderül.
huzd amennyire birod, es nyomass egy eredmenyt oks?
ha megy 9700kent akkor sokkal gyorsabban..
ha nem akkor ciki, mert lassabb lesz. Viszont a 9600pro mar kevesbe rizikos vetel, ha van, akkor olyat vegy inkabb.
ha nem akkor ciki, mert lassabb lesz. Viszont a 9600pro mar kevesbe rizikos vetel, ha van, akkor olyat vegy inkabb.
Samsung 319 K4D263238E-GC33
Ez van a ramokra írva, de a samsung honlapján nem tudtam rájönni, ez most mit jelent. Szerintetek?
Ez van a ramokra írva, de a samsung honlapján nem tudtam rájönni, ez most mit jelent. Szerintetek?
Lécci menjivel fog lassabban menni a 9500 mint egy 9500 pro még kb 15 percen belül válaszokat várok
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Vmi forrasztásrol irnak meg meg bios ceréröl ez menniyre nehéz???
És menniyvel fogja vissza a 4 pipeline?
És menniyvel fogja vissza a 4 pipeline?
De én ugy akarok 9500 pro teljesitményt hogy alapbol.
Te és ha 9500-bol akarok csinálni 9700-at akkor kel rá vmi extra hütö?
Te és ha 9500-bol akarok csinálni 9700-at akkor kel rá vmi extra hütö?
hat ha sikerul atgyurni 9700-ra akkor sokkal jobb a nempro. en 9600pro -t vennek es abbol tutira kihozhato a 9500pro teljesitmeny.
Jo de mégis csak jobb lenne pro nem?
miert abbol csinalhatsz 9700-t, legy bator 😊
Jajj csak non-pro van de olyan nem kell😞
Lehet még vhol 9500 pro-t venni?
CLub 3d sapphire
CLub 3d sapphire
Nekem 8500asom van😊
BBA 9600PROn SAMSUNG 313 K4D26323RA-GC2A ram van.
És ez 2.8-as.
És ez 2.8-as.
ugy erzem hogy kozeleg az rv360 ideje, es az rv350 chip ara lealdozoban leszen...
varj, megnezem a kristalygombom 😊
Nálam BBA ATi 9600Pro járt (2db), és nálam is 3.3-as Samsung memóriák voltak mind a két kártyán!
Akkor lehet 2.8. 😊 Végülis asszem konkrétan nincs ráírva, neten meg kéne nézni a kódját biztos, csak boltbán nézték, azt mondták hogy biztos 3.3-as. Persze lehet tévednek, majd megnézem pontosan mi is van ráírva, és kiderítem az igazságot.
És megéri még várni a 9600pro-ra, vagyis lejebb fog menni az ára???
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
ja ez nem ide 😊
hat gf4-et ma mar nincs ertelme venni, lejart az ideje. fx5200 iszonyu lassu. 5600-as korrektebb, de azt egy ati9600pro(nagyon tuningcucc) leuti mint vak a poharat. 5800-as hangos mint egy legkondi es egy ati9700-9800-tol kikap.
Ez most picit elfogult velemenynek tunhet de jelenleg lenyegeben ez a helyzet. En pl 9600pro-t fogok venni valoszinuleg, az ar-teljesitmeny aranya a legjobb.
Ez most picit elfogult velemenynek tunhet de jelenleg lenyegeben ez a helyzet. En pl 9600pro-t fogok venni valoszinuleg, az ar-teljesitmeny aranya a legjobb.
Milyen 9600PRO ez?
Mert az ATI féle ref design 9600PROn 2.8-as samsungok vannak, ugyanugy mint a 9700/9800PRO-n...
3.3 nem kifejezetten tuningbarát lesz, fõleg hogy 300ról indulsz vele...
Mert az ATI féle ref design 9600PROn 2.8-as samsungok vannak, ugyanugy mint a 9700/9800PRO-n...
3.3 nem kifejezetten tuningbarát lesz, fõleg hogy 300ról indulsz vele...
Kb menniy most egy 9500 pro mert ijen lenne most jo uj alaplap mellé
Na, megjött a 9600PRO-m.
Király kártya nagyon, bár az igazi teszeteléssel még várok, mert be kell szerelnem még az új alaplapot is, amire remélem holnap sor kerül. 😊 Amúgy 3.3 ns-os Samsung ramok vannak rajta, és nagyon gyors, szép, és jó. 
Király kártya nagyon, bár az igazi teszeteléssel még várok, mert be kell szerelnem még az új alaplapot is, amire remélem holnap sor kerül. 😊 Amúgy 3.3 ns-os Samsung ramok vannak rajta, és nagyon gyors, szép, és jó. 
Helló mindenkinek. Nekem egy Radeon 9000 pro-m van. Rákötöttem a tévére, de ahogy elkezdek játszani egy filmet (divx) a tv-n eltûnik a kép. Elõször ment a film egy pár másodpercet aztán mintha elvágták volna a zsinórt. Ezért azt gondolom hogy a videókártya kódolja be mint ahogy például az asztali dvd-k többsége teszi (macrovision). Ha a film ablakát összébb húzom a fekete ablak körûl látható a windows felülete. Tudna valaki segíteni abban hogy hogyan tudnám megkerûlni ezt a kódolást?
Érekes a cat3.5.A 3dmark2k3ban ugyanannyit mér (9500Pro) mint az elõdjeinél,de a játékok szaggatnak vele.Mindegy a 3.4-es tökéletesen ment. -Csak egy érdekesség.