Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
F.K.T.
Ez oké. Bár nem tudom nem-e inkább egy teljes rendszer újra telepítéskor lenne ez inkább jó dolog vagy nem érdekes hogy csak így naturba?
De csak SP kettõ-re lehet az újat?
F.K.T.
9800Pro és XP SP1-es SP2-ig fejlesztve (SP2-öt nem rakom fel)van és az új Catalyst 5.4-et raknám fel de úgy hallom hogy nem szabad olyan gépre amin nics SP2 igaz ez?
Ja és ha mégis akkor igaz hogy elõtte le kell szedni a régi ati meghajtót vagy rá kell rakni és úgy frissûl?
F.K.T.
(Windows XP 64-bit alatt, sima XP 1700)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Húzni nem húzom a kártyát, de ha nagyon akarnám, akkor az OMEGA-ba be van építve a Radlinker, a kontrol panelrõl lehetne húzni...
ATI Radeon Omega meghajtó (v2.6.12)
Nekem is volt 1 kérdesem az Omegát illetõen #17563, de nem kaptam rá választ.
Egyébbként a a 3DMark05-öt lefuttatva nálam 2 db ponttal többet adot, mint az ATI 5.4 catalyst.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Amúgy anno a láttam olyan új ti4200at, amin nem érintkezett a borda rendesen, és ahogy betették a gépbe máris csíkozott. Utána már hiába tették rá rendesen...
gondolom a ventije pörgött, esetleg azt kiporolhatod
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ma reggel bekapcsoltam a gépem, és az 9800XT vidkarim össze vissza csíkozódott.
Újraindítottam
Ugyanaz
Olyasmi formán nézett ki, mintha túl lenne húzva. Azért azt tudni kell, hogy én még sosem tuningoltam semmit sem.
Gyors L melóba, közben telefonálgattam gariügyben.
Gondoltam, azért kipróbálom másik gépben is, de mire hazaértem, addigra a hibajelenség megszûnt.
Mit gondoltok, haldoklik a videókártya, vagy ez csak egyszeri eset lehet.
Volt, aki áramingadozásra, esetleg a tápegységre gyanakodott.
KÉP
miért?máskor mindíg normálisan felmegy..
eddig is atis voltam(9700pro->9200) most ezt szeretnem LEGALABB visszacsinalni... 😊
amugy Lordban 32 netto a 6600GT!!! (ha nem neztemel)
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
x800pro/xt-bõl van agps
http://thenamelessphoto.com/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Sapphire Radeon X800Pro 256MB GDDR3 TV/DVI AGP 70400 Ft
Asus Radeon X800Pro 256MB DDR TV/DVI AGP 82200 Ft
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
csak pcie