Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont új fejlemény: tegnap éjjel (vagy ma hajnalban - kinek, hogy tetszik...) még beraktuk az egyik haverom gépébe (aki hozta nekem a kártyát...), erre bepittyeg a gép, ahogy kell, BIOS kiírások bejönnek, majd valami iszonyú képfrissítéssel elõtûnik a semmibõl a win logó...s a 4 db RAID-be kötött vinyó valami hihetetlen kerregést vágott le...gép gyorsan kikapcs, vidkártya kihajít, vissza a régi...erre ugyanaz a téma: kb. 2 FPS-sel tûnik elõ a win logó, vinyók ugyanúgy kerregnek...hmm...kis házban nézelõdés, vezeték mozgatások, de semmi arra utaló jel, hogy valami ki- vagy lecsúszódott volna...pár ismételt gépindítások után viszont megint minden jó lett...a srác megígérte, hogy holnap (azaz ma) még megpróbálja, hátha nem a videókártya okozta a dolgokat...nemrég hívott, hogy megpróbálta, s már nála sem boot-ol be a gép, ugyanúgy a videókártya BIOS kiírásai után megáll a gép...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
A jó öreg 15"-os Scott LCD-met cserélem le, aminek bár gyönyörû a képe, és valóban truecolor (16.7m) színeket tud, de a válaszideje nem az igazi, szal lecserélem egy 17"-os jobb válaszidejû (bár csak 16.2m-et tudó) valamire...így már csak 1280x1024-ben gondolkodhatok, viszont ehhez már nem biztos, hogy minden játékban elég lesz a 9800pro (4xAA és 8xAF mellett), ezért döntöttem a 6600GT mellett, mert úgy tûnik ez a legjobb vétel most ár/teljesítmény tekintetében...
Nos ez a BIOS dolog jó ötlet, belenézek, hogy mi az ábra, bár attól tartok, hogy az AGP 66-on megy - én nem buheráltam nagyon semmit a BIOSban...de hátha...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az alaplappal sztem nem lesz gond, nekem sokkal regebbi rendszerben mukodik(szinten abit).. Agp-t mekkora frekin nyomatod? Nekem ugyanigy nem indult a ketyere a vga-csere utan, erre kiderult, hogy 75mhz-en ment az agp -m, ami a regi vga-t nem zavarta, az ujat pedig igen. Visszaraktam 66-ra es ment szepen. Csak egy otlet. Ha visszaallitod a biost defaultra, ezzel kizarva a beallitasi okokat, es akkor sem jo, akkor garis csere tema.
Rászántam magam - bár nehéz szívvel - egy 6600 GT-re (9800pro-t lecserélendõ), berakom, erre nem indul a gép, csak a videókártya bios infó kiírásáig jut, néha még addig se, de egyszer már eljutottam a mem leszámolásáig is...vissza a 9800pro, azzal meg megy hibátlanul, ahogy eddig is...mi frász lehet vajon?!
Az alaplapom Abit KD7, lehet, hogy ez már öreg neki vagy mi a szösz? Bár nem hinném...
http://thenamelessphoto.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
...de ha pontosan leírnád, hogy mit, hogyan csináltál, akkor könnyebb lenne kiszûrni a hibát.
Ott is elég jó beálítási lehetõségek vannak. Azt próbáld ki. Csõ.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Sajnos már nem segített, ugy néz ki, teljesen behalt a videókari.<#szomoru1>#szomoru1>
Hiába figyeltem a hõmérsékletet, alaphelyzetben nem történik semmi, de 3Dmark lefuttatásánál ugy néz ki, mint az adásszünet, csak szinesek a "hangyák"...
na meg mindenféle krix-kraxok is vannak...
Milyen VGA hûtõt ajánlotok, ami nem túl drága? (max7-8k)
Gariba csak akkor vinném, ha behal, mert nem biztos, hogy ott is produkálja a hibajelenséget...
http://thenamelessphoto.com/
3D mark lefuttatásánál meg egészen egyszerûen kikapcsol, a monitor meg kiírja, hogy nincsen csatlakoztatva...
(softmodot akkor érdemes használni, ha modolható 9500-asunk vagy 9800SE-nk van...más kártyásoknak érdektelen a téma...)
A softmodot mikor érdemes használni ?