18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Inquisitor
    Lenne kérdésem a Catalyst 4.1-ről ...
    Nekem 9500-ös kártya van, és eddig minden tök jól ment ... erre most feltettem a drivert, és azóta a TruForm le van tiltva, és nincs semmi jele, hogy a driverből bekapcsolható.
    Pedig az még a 8500-ön is ment mindíg.
    Most mi a fene van?
  • Borg
    Amennyivel magasabb órajelen megy.
  • fm
    mennyivel jobb a 9600XT, mint a 9600PRO ?
  • Shep
    Tudom hogy valaki már kérdezte, de hátha azóta megoldás is van arra, hogy mit kell csinálni akkor, ha nem jelenik meg az overclocker fül a control panelen a 4.1 es driver felrakása után? uninstall volt előtte, a regből kiszedtem jónéhány régi catalystra utaló bejegyzést, újraraktam a drivert, csak a control panelt de semmi.
  • NeoMaN
    ja, csak ha auto indításon van, bekavar a szoftveres dvd lejátszásba..
    :)
  • NeoMaN
    honnan vagy bannolva? irc, hub? mér?
  • MaSzKa kitiltva
    Ez a progi dx-es gaméban + tudja mérni az fps-t!
    Fraps FPS mérő progi
  • MaSzKa kitiltva
    <h1>Ati RadRoncs</h1>
  • artschi
    Nálam látszik tökéletesen.
  • Mayday
    Hat mittudomen. Egyszeruen kiakadtam, hogy a Far Cry Demo produkal vagy 10-20 fps-t.
    A franc sem tudja, mi a baj a konfigommal, most szedek egy 3dmark03-at is, es megnezem, mit produkal, de valami nem stimmel. van benne 512DDR is, 400HZ-es, meg 2500+-os a proci, azt is huzni akarom, allitolag lehet jol. Bar meg sosem csinaltam, ugyhogy majd segitseggel.
  • NeoMaN
    egyszerre! ÁLLAT!
  • NeoMaN
    Télleg az új ATI kariknak mi lesz a neve?
    Radeon 10500? 10600? 10700?
    LOL
    bocs....
  • ShadowLord
    9800Pro-t húzni?minek:)))!!!
  • NeoMaN
    9800-at má minek húzni??
  • Mayday
    Es erdemes-e/lehet-e huzni a 9800Pro-t a "hagyomanyos modszerrel"? En meg sosem probaltam, semmilyen kartyan, de ahogy elnezem, nagyon sok ember huzza a kartyaja orajelet. Erdemes lehet?
  • ollie
    Nem lehet, de olvastam, hogy égettek már bele XT biost. De viszont a gpu nem egészen ugyanaz, csinált az ati némi optimalizálást, szal szerintem nem érdemes megkockáztatni, hoyg esetleg tönkremegy a kari.
  • Mayday
    Es a 9800Pro-t nem lehet tulhuzni ezzel az Overdrive funkcioval a 4.1-essel?
  • Fam
    meg más a hűtés rajta
  • Mayday
    Sziasztok:
    Egy 9800Pro es a 9800XT kozott csak orajelbeli kulonbseg van?
  • Laalee
    komozit az a jel ami az rca átalakítóval jön, a szin és fényadatok egy csatornán vannak. a reégebbi kártyákon külön van egy s-video (din csatoló) és kompozit(rca csatoló) a kártyákon, az 1 csatlakozós kártyákhoz szoktak adni egy svideo kompozit átalakítót pont azért, hogyha nem támogatná a tv az svideot tudd használni. én megpróbálkoznék azzal, és ha úgy is ff akkor egy másik tvn is nézd meg. :D
  • ollie
    Persze a Club3D az egy külön kategória minőségben.
  • ubi
    most olvastam, hogy Hercules! Érdekes, haver Clud3d-t forgalmazó nagyker szervízben melózik és még nem találkoztak ilyennel. Amúgy otthon szedett már szét 9600,9700pro-t, hogy Zalman-t tegyen rá, de akkor se.
  • ubi
    RUSSIAN! milyen gyártó? club3d,sapphire,bba ati???
  • ZaJanga
    PFFF

NO COMMENT
  • Russ!an
    Na ezt kapjátok ki!: Mióta lecseréltem a 9500-ömet a mostani 9700prora azóta készülök rárakni a ZALMAN ZM-80-as bordát. nos ma eljött az ideje. Leszedem a gyári bordát, hát mit találok rajta? BAZZ! A bordára ez a sárga vacak amit ráraknak elvileg ragasztónak és hővezetőnek a gyártási helyén egy fóliát raknak rá, hogy szállítás közben ne kenődjön el. Olyan ez mint bármilyen matrica védőfóliája vagy másnéven az a fényes kis papir. Viszont összeszerelésnél BASZTÁK LESZEDNI A BUZIK!!!!!! B+
    Ugyhogy a 9700pro 1 éve úgy megy, hogy NINCS HŰTVE!
    Erre nem tok mást mondani, csak annyit, hogy MÁDÁFÁKÖR HERCULES!!!!
    Na mindegy viszont ha hűtés nélkül így birta akkor valszeg jól húzható. Nos eddig 390/330 ig mentem és még semmi hiba.
    Ugyhogy most tesztelgetünk. :)
    Na ennyit a Nagyobb gyártókról!!!
  • ShadowLord
    Hát nem tuom nekem egy 70cm LG tévém van feldugtam rá a karim és simán men auto beált PAL-ra és gyönyörüen megy:)
  • ollie
    talán dél-koreaira. északon nem sok számítógépet láthattak az emberrek...
  • Laalee
    szerintem a tvd nem tudja fogadni az svideo jelet. van ilyen elég sok, vagy csak az egyik scart bemeneten, probáld másikra dugni. ha nem ultra zacskós (értsd: kártya+papirtokos drivercd) kártyát vettél adnak hozzá egy svideo rca átalakítót is. probáld kompozit jellel, ha nincs átalakítód csinálhatsz könnyen neten számtalan leírás van hogy mit hova kell kötni.
  • ollie
    4.1-es catalysttel is próbáltad?
  • Met
    A kép futást megoldhatja az ha kihúzod a kábelt tv-t a tvből.
  • Meetal
    Szeva tokány! Nekem 9200 128Mb van és hasonló a bajom ez már a harmadik kártyám és ugyan szinek vannnak, de a kép állandóan fut.
    Nekem azt mondták hogy a TV-m nem bírja.
    Érdemes lenne megprobálni egy másik TV-n is.
    A sógor egy régi grundigon frankon nézi a filmeket, én meg egy 1 éves Panasonicot nem tok használni.
  • artschi
    jajj :(((
  • Borg
    1,7-es cerka talán a felét ki is hozza majd annak, amit tud...
  • artschi
    Radeon 9600 XT-t szeretnék venni. A következő konfig szerintetek elég hozzá?
    Abit BD7-2 alaplap, 512 Mbyte RAM (DDR), P4 Celeron 1.7@2Ghz, 40 Gbyte Maxtor vinyó, Windowx XP hun.
  • ZaJanga
    Ehhehe : #8905 !
  • ollie
    Szerintem ha visszaolvasol, sok táblázatot és linket fogsz látni beszúrva ide.
  • ProSatanos
    4.1
    Elötte és utánna volt/van 3.7 es Catalyst
    Full uninstal mindenféle driver control pannel uninstaller,
    és feltelepítettem a 4.1-est és a Battlefield-be ismét ugyanaz a gány van mint a 3.7-es után kiadottakkal mindegyikkel.
    Úgyhogy visszatértem ismét a 3.7-hez bár a 4.1-el mintha kicsit gyorsabban mentek volna a dolgok ... de hát ha Battlefield-be nem szuperál akkor marad a régi.

Igazán nem értem hogyha volt már olyan verzió amibe ment akkor az újabbakba miért nem tudják belerakni ezt is.
  • ollie
    Hát ha nem tűnt volna fel, nem a telepítő nyelvéről beszéltem, hanem a driver lett magyar nyelvű.
  • Zsoltee_a_bator
    biztos nagyon durva elmeny lehetett 1x azt a kepernyot is latni :))
    (es par honap mulva uj driver feltetelekent ujra lathatod, szerintem mar most keszulj fel)

bocsi, (csak ez olyan lol volt)
  • ollie
    Na de akkor is sux, hiszen Magyarországon vagyok, nem? Persze hogy a területi beállítás magyar.