Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már megy, és van rajta link friss, forró, ropogós és vajazott Catalyst 3.2.8 Linux driver-re!!!

Innen letöltheted a sys file-t és csak irasd felülaz eredetit: C:\windows\system32\ati2mag.sys
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Az ATI szoftverfejlesztõi javították a következõ játékokban felfedezett hibákat, bugokat: IL2 Stumovik Forgotten Battles, Tiger Woods, Flight Simulator 2004, CounterStrike, Serious Sam 2, Project A3, eRacer, Midnight Club 2, Neverwinter Nights, XIII.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Russian segíts!!!

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Tegnap 22:19 kor már volt 9500 -> 9700 a Catalyst 3.8 hoz.
Kb 1 és 1/4 óra.

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mi több, szerintem ha jobban körülnézel már találsz is...

Bérbe vehet? reklámfelület...
Kerdesem az lenne, hogy mely kartyak tudjak ezt kihasznalni? Csak a legujabb XT-k, vagy esetleg a "regebbi" 9800Pro is? (Valami olyasmit olvastam, hogy csak a termal-diodaval ellatott kartyak, de fogalmam sincs, hogy az micsoda, es mely kartyakon figyel).
9500np - 256 bites - 9700 (ha müködik az összes pipe!)
9500np - 256 bites - 9700 Pro (ha müködik az összes pipe és jól lehet húzni, lehet akár sokkal gyorsabb is.)
9800SE - 256 bites - 9800 Pro (ha müködik az összes pipe!)
Már van módosítás természetesen a Catalyst 3.8-hoz is. 😊
LYONESS - Your Cashback Company
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Ha azzal is jelentkezik a gond, majd tovább tárgyaljuk.
GameProfile, VPU recover, TV overscan, bugjavitáshegyek...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Ez sokkal jobb??
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé