Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repatarurgyán
lenne egy olyan problémám sapphire 9600xt 256mb ramos kártyámmal, hogy nem engedi átállítani az agp-t 8x-sra, mert ha átállítom és ujraindítom a gépet, akkor vissza állítja Ki-re, hogy a franc vigye el. remélem tudjátok a gyógyírt erre a problémára:). elõre is kösz
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/*WTF?!*/
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Akkor ez nem megy,sebaj.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Olvasgatva a neten ugy döntöttem a 9800Se kártyámmal teszek egy próbát evvel az omega driver-el hogy azt a 4 pipeline-t megnyissa,hátha megy.Felraktam,az Everest progi szerint a 4 helyett mostmár 8 mûködik,eddig jó.
Na de látványban ez az eredmény:
Belerakja ezt a 2 pontozott csikot.Itt ha elkezdem a meccset,ott már nincs benne.De pl a Battlefield 2 demójában játék közben jelenik meg.
Valami ötlet?
Ha nem megy akkor visszatérek a sima Catalyst-hoz,de hátha van valami megoldás.Köszi elõre is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Raadasul, tobben jarnak ide akik arusitanak termekeket.
Nem szeretnek osszekapni veluk. :P
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Omega drivert próbáld meg! Ott be tudod álítani startmenübõl hogy be ill. ki legyen kapcsolva. Azt olvastam h max 5-10%gyorsulást eredményez!
www.omegadrivers.net itt megtalálod!
Üdv
Az élet eleme a lét!
Mondjuk megjegyzem, hogy nem siették el a dolgot (2003 végén jött ki a játék...).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A drivers.hu-n 5.2-es a legfrissebb. ;)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Végre a notebook tulajdonosok is örülhetnek, hiszen mostantól õk is letölthetik a hivatalos Catalyst meghajtóprogramot a Mobility Radeon sorozathoz. Üröm az örömben, hogy csak a Mobility X700 és X800 integrált megoldások támogatottak.
A Control Center mostantól még gyorsabban indul, áttekinthetõbb és stabilabb lett. A tálcán megjelenõ ikon is új funkciókkal bõvült.
Ezentúl hivatalosan is támogatott a WMV9 hardveres gyorsítás. Illetve egyéb új videolejátszási beállításokat kapunk.
Ami a játékokat illeti, a beígért teljesítmény növekedésbõl talán lesz valami. A Doom3 alacsonyabb felbontásban akár 7%-kal gyorsul az optimálisabb memória használatnak hála.
A Chronicles of Riddick-ben körülbelül 10%-nyi növekedést várhatunk.
A beépített Z optimalizáció a Halo esetében 20%-nyi, míg a 3DMark05 esetében 5%-nyi növekedést ígér.
Természetesen a június meghajtó is rengeteg hibajavítást tartalmaz. Az MS Works 8.0, MVP Baseball 2004, Shadow Vault és Virtual Skipper 3 alatt megjelenõ hibákat javították. Persze a Control Center-t folyamatosan javítják.
A legfrissebb meghajtó letölthetõ innen:
ATI Catalyst 5.6
Forrás : ATI
Sztem meg nem gagyi.
Tessék 1 másik oldal:
Megjelent az ATI Catalyst 5.6
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pleaseee!
Dehát mostmár ideje megválnom tõle, 1-2 hét és 6600GT.

Amúgy sztem XT órajelet megcsípehed...(500MHz)
Egyáltalán érdemes e??
Most a gpu 398mhz a memória meg 297Mhz fut!
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™