Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
15k-m van rá max, sajna. De a tippet kösz, már találtam is mit.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Hát akkor majd max. arra cserélem a 9550-et a ha a 9800asnak számomra is elérhetõ lesz az ára... :/
Jó lenne, de nincs 20-30k zsém rá, a használtra se.Plusz 1600+ os procim van, sztem nem birná meghajtani rendesen a 9800at... Egyébként a 9600/9800 teljesitményben mekkora a különbség?
Bár, még használtan is többe kerül, mint a bolti gagyibbak, de megéri.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mégegyszer mindenkinek kösz hogy segit!!!<#integet2>#integet2>
Köszi mindenkinek az okítást !!!! :)))
13750 Ftért van Connect3D-s ugyanez, csak 128megával/128bit. Korrektebbnek látszik. A sitejuk tisztességes, annyira nem rajongok a gagyiért, csak gondoltam megkérdezem, hátha valakinek van és elégedett vele.. egyébként miért ne? Noname miatt?
Akkor kéne, ha lenne annyi kraft a kártyában, hogy minden 1600*1200 ban játssz. Különben felesleges, lassú, pénzkidobás.
Nagyon úgy néz ki. Memóriára gyanakodtam én is rögtön, de mivel a filmeknél néha csinálta, amikor szöszöltem a beállításokkal v még nem inditottam 3d-s alkalmazást, akkor meg nem, ezért reménykedtem hogy vmi csak szoftveresen van elbaszva.
már felhivtam, elméletileg holnap tali, még szeretnék hinni benne hogy nem szántszándékkal kúrtak át és ott lesz. Kicsit sûrû volt az elmúlt 3 nap, azért rohantam, tanulság hogy szép nyugisan csak mindent....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szal erre azt hiszem keresztet vethetek. Más.
Aquanál láttam az alábbit :
Wideland ATI Radeon 9550 256MB 128bit DDR TV+DVI OEM
12,500 Ft bruttó. Tud róla vki vmit, noném cucc az látszik, de ha nem gázos kit érdekel. 256 mega ram jól néz ki, ennyiért.
Tanulság: mielõtt használt cuccot veszel, próbáld ki!
Semmi sem segit :/ Kurva erõsen szemetel 3dben, levettem memóriasebbéget, coresebességet, ua.
Haver áthozta az Asus 9550-esét, primán ment csont nélkül.
Valszeg amin vettem beszarhatott a ram v csak az én gépemet nem szereti. Úgyhogy csere vissza - remélem.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Hú, most kicsit megnyugodtam, úgy látom másnak is van ilyen problemje...
A segitség! topicban már föltettem a kérdést, de hátha itt kapok választ :
Ma vettem egy használt Sapphire Radeon 9600Pro Atlantist, 128Mb, 446Mhz-es DDR memóriával.
A gond vele a következõ : szemetel. kék, lila stb. pontocskák jellennek meg 3D-s alkalmazás lefuttatásakor, 3dmarknál v bármilyen játéknál.
Memóriahibára gyanakszom.. lehetséges az h az elõzõ tulaj húzással tönkrebaszta a memóriát? Vagy az én régebbi gépem nem tudja kezelni, esetleg az alaplapi 512Mb memória (ha jól emlékszem 266DDR-es, de már n régen vettem) nem elég gyors hozzá?
A gépem nem új darab, Soltek SL-75Drv2, 1600+ AMD proci.
Ötlet/tipp/mi a teendõ?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Jöhetnek boltok is.
Emellett az AGP Aperture Size az maximum a VGA-d videomemóriájának a FELE legyen!
ATI Radeon 7000 PCI
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
A lehetosegekhez kepest a letezo legjobb kene, olyan ami meg beszerezheto is, lehetoleg dx8.. Tudtok segiteni?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lógass mellé egy 8 centis rendszerhûtõt, 500Ft ha nincs otthon...
Próbáld meg, hogy mit csinál ha mellé lógatsz egy 8 centis házhûtõ ventit...
(Powercolor Radeon 9800 Pro, 5.4-es Catalyst, nincs húzva, stb)
Szóval GTA SA közben hirtelen az úttesten piros - kék négyzetek jelentek meg
A játékban a video menübe lépve, akármilyen kis változtatást csinálva, majd vissza a játékba, ezek eltûntek, de 10 perc múlva újra elõjöttek
Majd hirtelen az egész kép szétesett , az emberekbõl - autókból hosszú, átlós csíkok lógtak ki minden irányba.
Másnap a GTA ezt újra elõadta, majd egybõl futtattam egy 3DMark 2005-öt, ahol kb 5 perc után apró színes pöttyök jelentek meg mindenhol
Letöltöttem az ATI Tool-t, s elkezdtem vele megkeresni a max core-t, úgy megindult lefelé , mint az állat, 380 helyett olyan 363-nál kötött ki, de még ott is talált 5 perc után artifactot.
A VGA kártyán lévõ venti mûködik, ugyanolyan gyors, mint eddig bármikor.
Most mi történt vele? Tönkrement, vagy melege van?
Mit tudok vele kezdeni ? Gyári hûtõ helyett tegyek fel másikat?
De igazából azt sem tudom, hol lehetne ilyet kapni, s van esetleg ahol fel is tudnák ezt tenni?
Köszi a választ!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Olyan bajom van , hogy a astalon vagy game közben egy idõ után elkezd csikozodni a kép és szinte semmit nem látni (ez néha 5 perc után elõjön vagy olyan is volt hogy kellett 1 nap is neki)
Sapphire Radeon 9800 pro kártyám van.
Cseréltem már nagyon sok drivert (omega,sapphire oldalról letöltött drivert és a legujjabbat is)
Átraktam egy másik gépben és ott 3 napig tökéletessen ment.(alaplap asus a7v8x-x)
Az én gépembe visszraktam a régi 9500-as kártyámat és azis normálissan ment.
Cseréltem memoriat biost de nem segitett semmit:( ( alaplapom asus a7v8x)
Létszives ha tudok segitsetek mert már semmi tippem nincs:(
(A házam méri a vga hõmérsékletet és 51 foknál soha nemvolt több)
Segitségeteket elõre is köszönöm
omegadivers.net
Az élet eleme a lét!