18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
MSGT #18076 Üdv. Mindenkinek!
Lenne egy kis problémám! Nem tudom találkozott e már valaki olyannal hogy nem jegyzi meg a játékoknál vagy alakalmazásoknál a beállitott gamma értékeket!
Minig visszaáll eredeti értékre de amikor kilépek az asztalon minden ok!
Sajnos egy kicsit halodik már a monitorom és sötét a képernyöm!
Segitséget elöre is köszönöm! msgt -
#18075 OMG -
#18074 A monitor csatinak több a lába van, nem? -
#18073 Persze, és gondolom a joystick fura módon monitornak nézett ki, nemde? -
#18072 Nekem is Ati kártyám van, ezen is van olyan hülye csatlakozó, adtak hozzá hülye átalakítót is és nem igazán az jutott az eszembe, hogy rádugjak egy joy-t.
Gondolkozz már csökött agyú, miért raknának egy VGA kártyára game portot.
De tudod mit, dugd bele a hülye átalakítót és dugjál rá egy joyt. Mielőtt ezt megteszed nézd meg figyelmesen az átalakító másik felét és a képen látható kék csatlakozót. Szerintem fel fog tünni a hasonlóság. -
#18071 Najó, nevicceljmár...
az egy sima dvi-dsub átalakító, így sima analógon is rátod kötni a moncsit
Most szórakozol vagy komolyan írod ezeket a dolgokat? -
#18070 na de most hé. nekem a videokártyán lévő hülye csatlakozóhoz adtak egy adaptert amivel a joystickot lehetett használni. itt egy kép róla:
-
#18069 köszi. -
#18068 nézz át nekem légyszi a segítség totyikba... :((( -
Borg #18067 Az AF a tőled kis szögben látható felületek távolságtól függő textúra homályosodását szűri ki.
FPS-ekben pl ilyen a padló. Vagy szimulátorokban az út. AF nélkül ami messze van, az homályosabb. -
#18066 nekem sem adatik meg,bár némely játékban be szoktam kapcsolni 2* vagy 4*-esre az élsimítást.
a másik szűrő mit javít a képen? -
Borg #18065 De van. Legalábbis itt láttam a múltkor árlistában, Sapphire X700pro 256MB AGP-t. Valami 170 euro volt. -
#18064 Én, a 9600Prommal :D -
#18063 Mivel szűrők használatával 6600GT sem számottevően gyorsabb, X700PRO-nál is valószínű ez a helyzet. És ki játszik manapság AA és AF nélkül? -
cseneles #18062 de egy X700Pro 128bit 256RAM gyorsabb min egx 9800XT!! -
#18061 Van AGP-s is, nem? Rialto híddal operáltak valamit. Vagy X700-as sorozat nem kapta meg ezt? -
#18060 x700 talán csak PCI-E a 9800 meg agp -
#18059 Növeli a prioritást = emeli az órajeleket? -
#18058 9800 PRO a régi fölsőkategória, X700 meg az új közép. Lényeges eltérés a memória vezérlőben található, nevezetesen, hogy 9800PRO 256bites, míg X700 sorozat csak 128bites meminterféjsszel rendelkezik. -
#18057 HI mi a kulombseg 1 ati radeon 9800pro xt! ÉS 1 x700 as közöt!!!! -
#18056 -
#18055 Joystick csatlakozó nincs videokártyán, csak hangkártyán. -
#18054 micsoda?
szerintem te a DVI csatira gondolsz, az nem joystick hanem digitális VGA kimenet TFT monitorokhoz -
#18053 hello.
gondoltam, ide írok, mert ezt nézik még a legtöbben...
szóval van egy Radeon 9600XT-s kártyám. abból jön ki a joystick csatlakozója de valami hülye féle. adtak hozzá adaptert ami átalakítja normális csatlakozóvá, de az eltűnt :( tudja valaki, honnan lehet szerezni egy olyat? electro, media, mindben jártam már... -
#18052 valamit nagyon furcsán művel a háttérben, mert akadozott néhány game, néha recsegett a hang, rángattak az AVI-k
uninstalláltam és megszünt... -
#18051 Szerintem meg az ATI Tray Tools a legjobb. -
edeleny #18050 Viszont nekem is kellene egy kis segitseg,lehet hogy felületesen olvastam vissza,de nekem olyan progi kellene alivel a PCI.-s kartyat is lehet kicsit piszkalni. -
edeleny #18049 Akinek Ati VGA.-ja van a harom legjobb program az AtiTool,RadLinker,RadClocer.E ket utobbi legjobb tulajdonsaga,hogy külön alkalmazasonkenti beallitasokat is lehetöve tesz.Nalam ugy müködött a dolog,hogy ha a vinfos futott,filmet neztem alapn ment a VGA,es csak a jatekoknel novelte a prioritast,es az orajeleket.Ha valamiert a hivatalos ATi software nem engedne az orajelek buheralasat,a softmod oldalkarol le lehet tölteni modositott drivereket amik ezt engedik. -
#18048 Nincsmit... -
#18047 oké köszi szépen narancs a rengeteg segítséget
-
#18046 Még mindíg ezzel szenvedsz?
Megjegyezted az órajeleket, amiket talált? Akkor uninstall ATi tool, tedd föl helyette a RadLinkert. Ez beépül a driverbe, ott fogod megtalálni. Kézzel be tudod állítani az órajeleket, amiket megjegyeztél. Azután pipáld be az órajelek megtartása, vagy órajelek használata indításkor vagy valami ilyen dobozt és meg is vagy. -
#18045 #18042-re légyszi válaszoljon aki tud!!! -
#18044 30 perc után nekem jó volt
-
#18043 Mennyi idö amig végig megy kb a find max core? -
#18042 na és az ATI Toollal hogyan kell megjegyeztetni a VGa húzást? -
#18041 Neked meg én is csak gratulálni tudok :))) -
#18040 Azért nem megy fel, mert előtte rendesen le kell szedni az előző drivert.
Vezérlőpult/programok hozz. és törlése/ati softver removal vagy mi. -
#18039 Problémáid voltak valamivel 5.7 alatt? Ha nem, akkor rakd vissza azt (vagy előzőt), aztán csá.
Mintha írnák is vagy a readme-ben, vagy az ATI oldalán, hogy ha minden faszául megy a mostani drájverünkkel, akkor felesleges cserélni. Nem tudom, a szuperhiper (x8xx) kareszoknál jelentős gyorsulást jelent-e egy új driver, bár SZVSZ az, hogy valami 56 vagy 58 FPS-sel fut, nem nagyságrendi különbség. -
#18038 Te nagyon ügyes gyerek lehetsz. -
#18037 Asszem holnap nekiállok huzni a kártyámat.
Meg látjuk mi lessz belöle...