Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
64 bit szar ramokkal. min. 9200 nem SE, vagy 9000Pro
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Haver vidkártyát fog venni és (mivel olcsót szeretne) 9200-es radeont tanácsoltam neki. Másnap vidáman közölte, hogy valóban olcsót sikerült találnia, 13e-ért, és a teljes neve 9200SE.
Gyanítom, hogy az az SE nem véletlenül van ott.
Még nem vásárolta meg, úgyhogy még le tudom beszélni róla.
Igazából nekem egy 9000pro-m van és az igényeimnek tökéletesen megfelel. Õ is hasonló erõsségût szeretne.
Várom a tippeket!
Köszi!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A kari alapból 340/400-on indul!!!!!!!!!!!
Nem tud vele mit csinálni, mert lángol a kari, és bekapcsolás után azonnal lefagy...
😊
amúgy hogy juthatott eszedbe a cas-al babrálni???
a core-nak 500-nak, a memnek meg 300(600)-nak kell lennie normális esetben 9600 XT-nél.
Szal egy bizonyos játék ugyanúgy könyörög a RAMért 400as rammal, mint mikor 266osnál tette, nem?
Köszi a segítséget.
Tegnap teszteltem minden féle állítgatásokkal de 4280 pont volt a max amit kaptam.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Az AA és AF-t igen a smoothvisionnál állítod. Hogy mennyire állítod csak a kártyád teljesítményétõl és az ízlésedtõl függ. Nekem 4xAA és 8xAF mindig, és így még nem találkoztam olyan játékkal, ahol ez annyira lassítaná, hogy lejjebb kellett volna venni (bár igaz, hoyg húzva van a 9600 pro-m).
Lama kérdés : az AA és az AF-et hol kapcsolom? Az openGL/Direct3D füleknél a smoothvision állítások?Mire érdemes állítani?
Az openGL/kompatibilitási beállításoknál a két puffert mire állítsam?
A direct3D fül/kompatibilitási beállításoknál az Alt.pixelközéppontot és a DXT texturaformátumokat engedélyezzem vagy ne? HELP
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Megnéztem egy csomó game readme-ját, hát bazz.....
Messze a leghosszabb hibalista, ilyen-olyan gond a radeonok-nál van.
Hozzátartozik, hogy nálam a NV-vel sose voltak olyan gondok, amiket ezekben a readmekben olvasok az ATI-ról...
Elfogultság nélkül légyszi: Télleg ennyire gázos?
Bár most mingyá jönnek az ATI-sok, és eskü alatt valják, hogy náluk minden klappol, soha semmi bajuk nincs a CAT-al.....

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Sapphire 9800XT, gyári vízhûtéses...
N/A szóval egy gond lenne számomra csak ezzel a Connect 3D Radeon 9600-al. Ugye passzív hûtéses. Gondolom ebbõl kifojólag melegszik ennyire. De ez nagyon meleg. Ha hozzáérek kézzel, akkor csak úgy serceg a bõröm. 😊
De komolyan. És nem is húzom semennyire. Nekem ez is bõven elég, csak féle, hogy elpusztul itt nekem, aztán jöhet a hercehurca.
XBOX, és Playstation szervíz garanciával.
Undorító ez a gfx piac, és sajna az ATI is átvette az NV basszukátazegyszerûusert politikát.
Érdemes 9600-ra váltani, azaz felhúzhatók ezek Pro szintre? vagy maradjak inkáb egyelõre a jó kis 8500-asomnál?
Sulinetben akartam pro-t de az nincs, 9600 sincs de azt talán tudnak hozni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit