Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nem értem...Csak a moncsiét tod állítani, a grafkarinál csak olyan van, hogy monyuk 800*600-at 32biten maximum 250Hz-en tud adni.
Hi!
Beszereztem egy Sapphire 9600pro kártyát.
Minden tökéletesen mûködik, kivéve két dolgot.
1:
1600X1200 felbontásban nem tudom a képfrissítést 60Hz fölé emelni. (A monitor bírná. A régi G4Ti4200-assal 73Hz-n ment.)
2:
Ha a másodlagos megjelenítõt(TV) nem engedélyezem, utána újra engedélyezve, nem tudom átállítani a TV felbontását, csak ha újratelepítem a drivert.
Tud valaki segíteni?
Beszereztem egy Sapphire 9600pro kártyát.
Minden tökéletesen mûködik, kivéve két dolgot.
1:
1600X1200 felbontásban nem tudom a képfrissítést 60Hz fölé emelni. (A monitor bírná. A régi G4Ti4200-assal 73Hz-n ment.)
2:
Ha a másodlagos megjelenítõt(TV) nem engedélyezem, utána újra engedélyezve, nem tudom átállítani a TV felbontását, csak ha újratelepítem a drivert.
Tud valaki segíteni?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Törölt felhasználó
Nekem más az alaplapom,nézz utánna a te alaplapod gyártojának a honlapján.
Nálam is a Biost kellett frissíteni,hogy ne reseteljen a gép játékok alatt.
Van nekem is egy p4p800 igaz 900PROval, és eleinte iszonyúan fagyott a gép. Lépten nyomon kékhalál, meg mindenféle hibákat dobott. Aztán nekem relytéjes módon az oldotta meg a hibákat, hogy load bios defaults, holott semmi nem is volt elállítva az alaptól (zsir uj gép). Persze csak irodai célokra van a gép, de most teljesen stabilan mûködik...
Esetleg ha nem jönne be, akkor fastwrites off, sidebanding off (ha máshol nem, az ati smartgart driverben). Egyébként biztos, hogy a videokártyától fagy?
Esetleg ha nem jönne be, akkor fastwrites off, sidebanding off (ha máshol nem, az ati smartgart driverben). Egyébként biztos, hogy a videokártyától fagy?
egy csomó haveromnak csak 9000-es ati kártyája van,és minden game tökéletesen fut ezeken a kártyákon!!! a kártyádat kéne kicserélni egy másikra,hátha avval van a gond!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Szerintem szinte mindenhol.
A boltok általában épitenek arra, hogy karácsonyra kapott lét apuci pici fia 😉
A boltok általában épitenek arra, hogy karácsonyra kapott lét apuci pici fia 😉
Amugy eljen a Radeon xxxx. Itt lehet azert nem (marmint a radeon topic-ban)?
Termeszetesen nem. De azert eleg megszalott vagyok... 😊
Na, delelott letoltottem a Catalyst 3.10-es verziojat. Erdekesa hogy annak ellenere hogy az ATI honlapjan "required service pack 1" szerepel sp1 nelkul is siman felment a gepre. Vegre megszunt a problema ami a 3.8/3.9-est jellemezte.
haverodnak milyen gyártmmábyú a kártyája?
mindegy, én feladtam. egy hetet szarakodtam vele. de legalabb megismertem az oopengl.org forumat, meg par ogl wrappert... 😊
Nem, minden ok volt. Amúgy Amiga nickel fut a haverom itt, az õ gépérõl van szó. Bár neki 128M-es kártya.
via kt333, nem hiszem, hogy az lenne a gáz...
ugye te irtad, hogy 9100-es simán ment a game? a konfigja sem pirosult el sehol?
ugye te irtad, hogy 9100-es simán ment a game? a konfigja sem pirosult el sehol?
Az milyen chipset? Amúgy mindegy, lehet hogy nincs feltéve az AGP driver, vagy hibás, és újabb verzió kéne.
kt333
patch megvolt, mindenféle (cat 3.6-10, omega) driverek, windows ujrarak. de a konfigpanel mindig ugyanazt mondja...
Tedd fel a peccset, erre a ptroblémára kezdetektõl van.
3.9-es catalysttel is próbáltad? tegnap hallottam, hogy annál kissebb verziószámúval vannak ilyen gondok.
radeon 9100 ujra. elegem van atibol, katalisztbol, openglbol!
ezt mondja a mocskos kotor, pedig mindent megprobaltam>
http://web.axelero.hu/gricz/fail.jpg
ezt mondja a mocskos kotor, pedig mindent megprobaltam>
http://web.axelero.hu/gricz/fail.jpg
pls. hlp
egyes játékoknál elcsúszik a képfrissítés 200 Hz ra amit a monitorom sajna nem tud... (csak egyes játékoknál csinálja, én directdraw -s vmire gyanakszom,) ilyet csinál pl. Cossacks nél és Worms Armageddon nál, viszont mások: Port Royale, HalfLife gond nélkül megy.
Win 98 alatt. Próbáltam rTool-t, raidontweakert, radeontweakert, hztoolt, ....
egyes játékoknál elcsúszik a képfrissítés 200 Hz ra amit a monitorom sajna nem tud... (csak egyes játékoknál csinálja, én directdraw -s vmire gyanakszom,) ilyet csinál pl. Cossacks nél és Worms Armageddon nál, viszont mások: Port Royale, HalfLife gond nélkül megy.
Win 98 alatt. Próbáltam rTool-t, raidontweakert, radeontweakert, hztoolt, ....
Hajrá Dózsa György!
nemtom, de az elején a játék konfigjában kipipál mindent, kivéve a vga-nal pirosul el (nincs ogl 1.4-ed - he says) és az opengl-nél ugyanez
connect3d 9600-rol mi a véleményetek?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jaja. probaltam cat 7,8,9,10-zel és uccso omegával
az opengl viewer szerint a kártyám mindig csak 93 százalékig 1.4-kompatibilis..
az opengl viewer szerint a kártyám mindig csak 93 százalékig 1.4-kompatibilis..
Figy, OGL támogatást a driverben adják a karinak, ergo újabb drivert kéne feltenni, amiben már van 1.4-es ogl.
9100> dx9 fent, mindenfele catalysttal neztem...
Inkább hagyd csak a bios sütögetéseket. Amúgy is csak az órajelben különbözik a 9200 és a 9200 pro. Inkább szoftveresen húzd a kareszt amíg tudod.
sziasztok
következõ a gondom> radeon 9100-el játszanék a kotorral, de azt mondja a játék, mivel nem teljesen opengl 1.4 kompatibilis a kártya, nem jó a configom. ennek megfelelõen össze is omlik rendesen...
van valami ötletetek ennek a megoldására?
következõ a gondom> radeon 9100-el játszanék a kotorral, de azt mondja a játék, mivel nem teljesen opengl 1.4 kompatibilis a kártya, nem jó a configom. ennek megfelelõen össze is omlik rendesen...
van valami ötletetek ennek a megoldására?
Most már vége a jóvilágnak amikor még az ATI is csak fasza kártyákat csinált és még az LE-bõl is lehetett csinálni simát vagy még jobbat is a simánál (én 8500LE-m pl. 300/300on megy) és a 9500-akat át lehetett alakítani 9700-é meg ilyenek.
Rájöttek hogy nekik ez is megérné de még több pénzt akarnak csinálni belõle szóval most már mindenen spórol minden gyártó amin tud és adja el különbözõ felirattal ellátott termékeit, amik meg sem közelítik az eredeti specifikációkat.
Ez a nagy büdös helyzet. Az ATI is elszemtelenedett de rohadtul.
Rájöttek hogy nekik ez is megérné de még több pénzt akarnak csinálni belõle szóval most már mindenen spórol minden gyártó amin tud és adja el különbözõ felirattal ellátott termékeit, amik meg sem közelítik az eredeti specifikációkat.
Ez a nagy büdös helyzet. Az ATI is elszemtelenedett de rohadtul.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Azon nem lehet segíteni.
Azt hogy ne SE legyen hanem sima 9200
Mit is akarsz te azzal?😊
Nem tudtok valami hack progit egy Gexcube Radeon 9200SE
kártya kibutításáshoz????????????????????????

kártya kibutításáshoz????????????????????????

Nehogy flash-elj 9100-es biost 9200-be!!!!!!! Teljesen más architektúra, gpu és nyák!!!! Rögtön tönkreteszed!!!