Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ahhoz meg már úgy is kevés a 9600 és a 1700-es cerka is.
DX8-ban pedig mindenképp a Gef4 a nyerõ.
#9022-ben a válasz.
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
én úgy vettem észre, hogy olcsóbb a nemhivatalos csatornákon bejött cucc itthon, mint kint a "hivatalos".
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Egyszer prószáltam ilyet, de nem gyõzõtt meg, inkább rivatunerrel baszkodok
😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Senki se vitatta, hogy abban a kategórában elég jó vétel.
(De én nem fogok lemondani azokról az apróságokról, amit kifelejtettek a DX9 lehetõségei közül az FX-bõl.)
RGB összeköttetés TV-vel: szuperjó kép!!! - fórum téma (hwsw)
Ezen belül pedig ez a link még érdekes lehet:
http://www.radeon2.ru/konkurs_2/ypbpr.html
Itt ebbõl a technóblabla angolul:
Anandtech cikk az ATI DVI-HDTV átalakítóról
A lényeg, hogy az RGB képminõségét vagy jobbat nyújta, és HDTV készülékekhez használják. Bár mostanában egyre több drága, de nem HDTV készülék is tudja fogadni.
Ami a lényeg, hogy vagy RGB-n vagy pláne YPbPr formában fényévekkel jobb a képminõség mint f*s S-Videon.
(És akkor a Composit szutyokról szó se esett!)
Elvileg 3,3ns ramokkal. Enyémen véletlen 3,0ns ramok vannak, gyárilag 9700Pro-nak készült szegény.
(Bár volt gyártó aki 2,8ns ramokkal csinálta a 9700Pro-t ugye ...)
\" örökké nem eshet.... \"
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
igy este felé gondoltam 1et:van egy jó videokártyám(9600proVIVO) egy jó tv(sony 100hz) ki teszem már gépet és meg nézek egy dvd-t.
a képet a tv-re s-video kábellel kötttem össze
mikor elindittam a gépet elég furcsa látvány fogadott :
Iszonyat sz@r volt a tv-n kép:nem wolt eleg éles(olvasthatatlan wolt)
akarmit állitottam nem let jobb.
kell hozzá vmi prog amivel jobban lehet finomitani a beállitasokat??
valaki segitsen!
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
mi az a YPbPr?
cat 4.1
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Valaki segísen kicsit... 9100es ATIm van, meg 3.9es Catalyst, és a beálljtásoknál, hiába kapcsolom be a fast writest, újrainditás után mindig kikapcsolja magát. valami tipp hogy mér csinálja? (van fenn Rage3D 3.8as)
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Adott egy Radeon 9800-as (HIS) kártya, melyen 2,5-es infineon ramok vannak. Kérdésem az lenne a hozzáértõ egyénekhez, hogy hol találok hozzá olyan biost amit ha beleégetek akkor pro-ként ismerné fel. Kaptam már segítséget ezügyben, de az illetõ kolega csak olyan biost tudott küldeni ami samsung ramokhoz jó. Érdekelne, hogy sikerült-e már valakinek megoldania, hogy a 9800-as kareszt egy bios (ill. az egyebek végrehajtásával) újraírásával pro-ként üzemeltesse tovább??
Elõre is köszönöm!!
\" örökké nem eshet.... \"
Nekem 9500-ös kártya van, és eddig minden tök jól ment ... erre most feltettem a drivert, és azóta a TruForm le van tiltva, és nincs semmi jele, hogy a driverbõl bekapcsolható.
Pedig az még a 8500-ön is ment mindíg.
Most mi a fene van?
Fraps FPS mérõ progi
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A franc sem tudja, mi a baj a konfigommal, most szedek egy 3dmark03-at is, es megnezem, mit produkal, de valami nem stimmel. van benne 512DDR is, 400HZ-es, meg 2500+-os a proci, azt is huzni akarom, allitolag lehet jol. Bar meg sosem csinaltam, ugyhogy majd segitseggel.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...