18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#12146 Nem hiszem hogy lenne ilyen. -
#12145 régebbi driverekben volt egy ilyen opcio hogy átfedés, nagyon jo volt mert a monitorom elég sötét, a filmekn mindig huztam egy kis fényerőt, de a legujabb driverben csak ilyen desktop fényerő van, az meg nagy szar, mert nem az kell :)
van erre vmi más progi, fényerő szabályozásra? a kodekek szabályozoja nem mindnek olyan jo... -
#12144 Egy kérdés:
Melyik lejátszók használják már ki az újabb ATI kártyák képminőségjavító képességeit???
...és melyik újabb kártyák tudják már ezeket?
Hoppá, ez kettő let... -
#12143 Nem, pont hogy a FSAA-ingről hiányzik és ez az amit nem értek, persze lhet a radlinker kavar vmit. -
Borg #12142 Naja, a TAA képről egykét fényeffektus bizony hiányzik. De úgy nézem, csak a fáról, pl a levelek árnyalása. -
#12141 Itt van a 2 kép
2xFSAA
2xTAA -
#12140 Nem semmi ilyen nincs, csak teszteltem, és egyszerűen megnéztem 2x FSAA-ingal az fps-t, kiléptem és újra behozva meg 2TAA-val és ez volt a különbség, és értetlenül állok a jelenség előtt. -
#12139 Nem lehet, hogy a FarCry beépített "szűrői" (tudod: Paradise, Cold, Cartoon, stb.) másképpen vannak beállítva? Legalábbis én Paradise-on játszottam végig, 4xFSAA-val, és nem tapasztaltam ilyet (Cataclyst 4.3, FarCry v1.1). -
#12138 Miért van az, hogy FSAA -ing esetén a farcryban világosabbak pl a pálmafák levelei meg a fű, TAA esetén meg sötétek, olyan mintha rendesen lenne árnyékolva, FSAA nál meg nem? -
Borg #12137 Csak egyféle Catalyst driver van, az minden RADEON-hoz jó.
És meglepő módon az ATI driver oldaláról le tudod húzni a legújabbat mindig;) -
Pill #12136 HI
Egy ATN Radeon 9600 nem pró nem SE kártyához milyen driver és melyik verziószámú a lejgobb? -
#12135 Akkor alternatív ötlet: próbáld meg másik felbontásban... -
#12134 Próbáltam, de nem nagyon jött be :( -
#12133 Megjelenítés tulajdonságai -> Beállítások -> Speciális gomb -> 3D -> itt kiválasztod a Direct 3D-t (mondjuk elvileg azon van :)) -> majd kompatibilitás gomb -> "Alternatív pixelközéppont" ezt meg engedélyezd.
Ennyi... :) -
#12132 Ha bekapcsolom én meg BFben a AA akkor szétcsúsznak a betük :(
4.5el is!
-
#12131 Splinter Cell 1-2 esetében működik az élsimítás (bár a 2-ben Fisher istenségként tündököl bkapcsolás után...LOL), csakhát a már megszokott átfénylések mellett ugye.
Hitman 3 esetében sehogy sem sikerült nekem ráerőltetni az élsimítást (illetve a .cfg fájlban, ha engedélyeztem -> eredmény fekete képernyő) -
#12130 200mhz ddr400 elég silány, bár ez sejthető volt abbol is hogy nem bga tokozásu -
#12129 http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/GraphicsMemory/DDRSDRAM/256Mbit/K4D551638D/K4D551638D.htm -
#12128 Sajnos a lista aljára odabiggyeszthetik a Hitman Contracts-et is...
Azért megpróbálom ráerőszakolni azt az élsimítást a Splinter Cell-re, meg a Hitman 3-ra is...
Kedvező tapasztalatok esetén visszajelzek. -
#12127 Cataclyst 4.5
Resolved CATALYST Driver Issues
This section provides information on CATALYST driver issues that have been resolved in the latest release of CATALYST. These include the following:
Display corruption is no longer seen when applying rotation mode to a secondary monitor
Resolved Game Issues
This section provides information on game issues that have been resolved in the latest release of CATALYST. These include the following:
**Playing the game Desert Rats vs. Afirka Korps with the game resolution set to 1600x1200 and the desktop display set to 1024x768 32bpp along with Anti-Aliasing set to 4x no longer results in flashing and or corrupt shadows
**The game Prince of Persia: Sands of Time no longer fails to play under Windows XP with an ATI RADEON 9100 or 8500 series product installed
**Setting the graphics quality to anything higher than Fastest in the game Virtual Skipper 3 no longer results in the operating system failing to respond when the game menu loads
**Playing the game Nascar 2003 with the display resolution set to 1280x1024 32bpp no longer results in display corruption being seen
**Texture corruption is no longer seen when playing the game Second Life under Windows XP with an ATI RADEON 9800 or 9700 series card installed
**Textures are no longer missing when moving the mouse around to change the camera angle in the game Joan of Arc
**Intermittent display corruption noticed on the players image with in the game Madden NFL 2004 is now resolved
Playing the game Homeworld 2 under Windows XP with an ATI RADEON 9500 series, 9600 XT, or 9700 series no longer results in the game failing to respond when the shadow option within the game is selected
Missing polygons on the satellite within the main menu is now resolved in the game Hegemonia
A performance decrease is no longer noticed when setting the game option to Perfect in the game IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
Caution: Forcing on Anti-Aliasing is now permitted. This will permit users to use Anti-Aliasing on games such as Madden 2004 (which users are requesting). Forcing on Anti-Aliasing (through the CATALYST control panel) in the the following games will cause corruption. Anti-Aliasing is not compatible with the following games:
- Prince Of Persia: Sands of Time
- Splinter Cell / Pandoras Box
- Race Driver (TOCA)
- Crazy Taxi 3 -
#12126 Ha ennyire parázol, tegyük el a boltot jövő hétre, és a hétvégén megkeresem a számlát. -
#12125 de komolyan gáz a számla hiánya:(anélkül bajban leszek ha bedöglik!Mikorra hozod a számlát??? -
#12124 -
#12123 az gáz akkor csak 5k adok -
#12122 Ok! Tegnap nem volt időm megkeresni a számlát a táphoz, de előbb-utóbb azt is odaadom :) -
#12121 köcce akkor ma 18.15 Örs lehet kések kicsit! -
#12120 www.orca.hu és ahogy néztem netto 3800 (br 4750) -
#12119 ezt hol és mennyiért lehet kapni??? -
BBS #12118 Artic Cooling .VGA Silencerkb 4800 FT az ORCA-nál de nagyon jó és csendes -
#12117 Miért, a Zalman túl drága? -
#12116 Sziasztok!
Milyen emberi áru gpu hűtést ajánlanátok 9800Pro-ra??? -
#12115 -
#12114 kalapáccsal porrá kell verni, és nyoma sem marad :DDD -
#12113 Hali.
A vidikarik tele vannak smd tranyókkal, bármikor haza lehet őket vágni még egy 1,5V-os elemmel is mert a collectoráramuk nem több néhány mA-nél. Itt bizonyítsa be bárki az idegenkezüséget. -
#12112 Na szülők már zavarnak aludni, mert vége a szünetemnek, és holnap suli, úgyhogy cső! -
#12111 Csa
Melyik? A hogyan nyírjuk ki a vidikarit nyom nélkül? (van jobb tippem is az előzőnél mert ott az alaplap is veszélyeztetett tényező) -
#12110 Csá Stone!
A kérdésed engem is érdekelne! -
#12109 Ha rövidrezársz pár lábat (a gpu-nál nem tápoldalit)azt hogy állapítják meg? Egyébként fasza lett az oldalad -
#12108 Én is ezt tenném. De vigyázat - idegenkezüséget már szinte 100%-osan meg tudják állapítani!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#12107 Vagy süsd meg a csába!Ugyis van rajt gari azt kérjél egy nagyobbat helyette!