Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
ha nincs rajta hütõ nagyon gyorsan felforrosodik, szinte nme lehet megfogni.Szal mindenképpen kell egy hütõ hozzá.S célszerû a bordára IS rakni egyett.
Ha kell nekem van egy eladó😊Most szereltem le😊
Na csáó, mennem kell!
Örülnék is egy ilyennek. Ez a szett azért már elég jól hûtheti a kareszt

A passzív, az, hogy nem hûi aktívan, szal nincs rajta venti, csak borda...
Nem tom pontosan, de valahogy így van...
Itt a Zalman:
itt
Nézd meg az akáírásomat...
Hmm....lehet hogy akkor a HT-ra kell egy nagyobb hütõventi?
Most vettem észre hogy mikor adja az infot a géprõl(proci,winyó,memo)na az itt fekete-fehér....meg mikor tölti be a windowst(elmosodik)....de a wxp aszatala semmi baj!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mit tudok ilyenkor csinálni???????
Idézem: "Javítsál ki ha tévednék, de ha jól tudom 9800PRO és XT között CSAK órajel beli a külömbség!"
Itt típusokról volt szó, nem konkrét kártyáról. Nem akarok vitázni, te is érted mirõl beszélek, én is értem.
Én azért írtam ezt a kijavítalak dolgot, mert az alant szóló kérte. Én nem kértem. Feleslegesen meg pláne.
Az a helyzet hogy sajnálom rá a pénzt és eléggé vacilálok hogy vegyek valami gyengébbet vagy se!?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
?
Kapok egy dobozos játékot érte ha megjelenik vagy lemásolhatom valakitõl és a saját serialommal mûködni fog?
Az összes többi nem mér.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A HIS ha jól tudom mindössze annyit csinál hogy átmatricázza a Connect3D -s cuccokat, ha megnézed majdnem minden kártyájuk tök ugyanúgy néz ki!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Így ha egy pro xt órajelen megy az xt teljesítményét fogja nyújtani...
Nekem is ilyen van, most keresek hozzá XT biost és kész is az új kártya! 😊))))))
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mért nem engedi a Sapphire 9800pro (ami állítólag 8xAGP) , hogy 8xAGP-vel kegyegjen? GIBYTE 7nnxp alaplappal (ami szintén 8xAGP is kezel)! Mit csináljak?
de ahogy nézem a raktárat 2 fajta van
SAMSUNG és HYNIX ramos. Tapasztalat szerint melyik a jobb?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mert ez a legjobb és nem a gyártó miatt. A 9600 XT jobb mint a 9600 pro, és a 128M-es jobb mint a 256-os. Ennyi.
Sapphire 9600Pro 128 MB 29800
PowerColor 9600Pro 256 MB 27000
PowerColor 9600XT 128 MB 34000
Abit 9600XT 256 MB 34000
Hajrá Dózsa György!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
EZ MIÉRT VAN?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Van olyan 400W noname, ami annyi ampert sem ad le 5 meg 12V-on mint egy enermax vagy chieftec 300-as.