Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Csapágy és csapágy között gigászi különbség lehet. A minõségi golyós csapágyakkal szerelt ventiknek évekig kell birni...
Az más kérdés, hogy az ilyen olcsó ventikben általában valami iszonyú egyszerû siklócsapágyak vannak...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Az volna a kerdesem hogy az ATI tool nevu program altal meghatarozott VPU/MEM freki ertekek mennyire realisak? Mert nemreg vasaroltam egy 9600PRO kartyat, es gondoltam megnezem mik is a hatarai a kicsikenek. A progi futasat a VPU huzasnal 520-as mig a MEM eseteben a 370-es erteknel untam meg. Ami szerintem eleg irrealis. Letezne hogy ennyit tud a kari, vagy csak szimplan fabatkat sem er az ATI tool?
konkrétan erre gondoltam
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
V9ykn8_TZL0
Connect3D 9600 kártyám van. A kérdés a következõ:
Milyen kábelt kell vennem hogy rá tudjam dugni a TV-t a kártyára? Amit adtak hozzá azt már elhagytam😊
V9ykn8_TZL0
Nem ma ültem gép elé és mindig meg tud lepni a kicsike 😊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Elfeketedett a képernyõ és egy idõ után viszajött! Ezért nem vettem meg anno az ATI-t!
Akkor mi is nálad a megoldás?
A lehetndõ ATI-m szeretne egyet...

Van úgy hogy a Far cry megy több órán keresztül és egyszercsak eljutok egy olyan mapra amit képtelen betölteni, mert VPU rec. De más mapot be tud tölteni, csak azt a bizonyosat nem. Szal kicsit fura.
Painkiller is érdekes, ahogy nagy tér vagy helyszínváltás van, általában fagy.
Asszem kölcsönkérek egy kártyát, ha azzal is ez lesz, akkor valszleg AGP szállt el...
Amit javasolni tudok:
-Nézd meg a kártya hûtését. A 8500 már nem mai gyerek, és lehet, hogy a hûtõventi haldoklik. (ez esetben azonban minden 3D alkalmazásnál jelentkezik a hiba)
-Ha nem a hûtés, akkor próbáld meg kikapcsolni a VPU recover-t, ezt a driver kezelõpaneljén meg tudod tenni.
-Ha a fentiek sem váltak be, próbáld meg kikapcsolni a Fastwrites-t az AGP beállításoknál, sõt, kisérletképpen vissza is veheted az AGP sebességet 4x-re (ha eddig 8x-oson volt).
Én mondjuk sanszosnak találom, hogy a hûtéssel van a bibi...
Szal van nekem egy ATI 8500-as karim, ami általában DX9-es gameknál (fõleg FPS gamek) szétfagy és jön a VPU recover. Namost gyanakodtam a Codegen tápomra, hogy nembírja a strapát, ma vettem egy Chieftechet. Hát a baj továbbra is maradt. Na nembaj van egy jó tápom 😊 De egyszerûen nem tudom megfejteni hogy mi a baja a kártyának. Drivercserék tömkelege megvolt. Egyszerûen tanácstalan vagyok.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De azért az is durva hogy azért igaz nem egy csucskategória de nem is olyan gagyi a gépem és csak LOW beállításokkal mennek az uj dolgok.