Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Nem is az összeakadásra gondoltam. Mert szereltem össze én is ilyeneket!
Hanem hogy mennyire szereti illertve nem! Lassulás gyorsulás stb.... avagy mennyire ásnak alá!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

[NST]Cifu
Semmi köze az alaplapi chipsetnek a videókártyához, ugyanúgylehet nVidia chipsetes alaplappal ATi videókártyát használni, ahogy ATi chipsetes alaplappal nVidia videókártyát.

Amúgy Radeon 9800XT egy Abit NF7-S alaplapban nálam...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr Manson
Hy!
Használ valaki 9600XT-vel illetve ATI-val NForce2 -es alaplapot?
Gondolkodtam egy cserén de nem tudom mennyire egészséges ez a dolog! ( MSI KT400 csere MSI K7N valamire )

Met
Asszem itt írta valaki, hogy be kell tenni a hûtõbe a kártyát és leesik a borda. De hogy meddig és a mélyhûtõbe vagy a simába, passz.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Törölt felhasználó
Csavard meg a rohadékot, le kell jönnie.
Shep
Fel szeretnék szerelni egy Zalman hûtõt a 9700prom-ra, a rögzítõ szegecseket ki is szedtem a régi bordából, de a borda továbbra sem jön le, gondolom hõálló ragsztóval rögzítették, nade akkor így hogyan tudom leszedni a régi bordát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stone
Már felraktam, és úgy tünik jó. + van egy overdrive funkció.

Mr Manson
nem tudom
nekem egész jól megy, bár BFV kicsit szemetel

stone
Szerintetek érdemes felrakni a 4.4-es Catalystot?

Törölt felhasználó
Hoppá, bocsánat! 56 ezer forintért vettem a 9800 Promat. A személyeskedést pedig hagyjuk abba, most azonnal.
[NST]Cifu
Én eddig 9600-nál hallottam ilyenrõl föleg.

CoolStuff
Az enyémnek meg 3 pöttye van bibí!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Davidus
Az enyémhez link is vab bibí 😛

V9ykn8_TZL0

CoolStuff
...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
Kicsi az esély hogy biosban van letiltva.

V9ykn8_TZL0

barret
Biost cserél a kártyában???

Bérbe vehet? reklámfelület...

Davidus
De nem mindegy milyen driver van alatta. Én 4.4 omegával+legujabb rivatunerrel tudtam húzni a 9600-am.

V9ykn8_TZL0

barret
Eddig azt hittem,csak a 9000-es szériában vannak ilyenek!Má' minden tipusnak utána kell nézni?

Davidus
A legujabb rivatunerel lehet húzni a lockolt karikat is.

V9ykn8_TZL0

barret
Idézet: csak 24 óra múlva használhatom a hozzáférést 😞
<Thunderstrike> Szóval az én kártyámról lenne szó, ez egy Sapphire Radeon 9600 128MB-s kártya. A gond az, hogy felhúzom a frekvenciát, leokézom, majd amikor újra elõhívom maradnak a régi beállítások. Próbálkoztam már a RivaTunerrel, a Rage3D Tweakkel és a Powerstrippel is, valamint a Catalyst 4.4-es és az Omega 4.4-es driverek használatával. Mi lehet a gond? HELP!

[NST]Cifu
Sajnos létezik lockos kártya...

Talan azert low reszletesseg, mert olyan amilyen. Valszeg nem arra optimalizalnak.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

IMYke2.0.0.0
Szerintem annyi, hogy a kártya vagy lockolva van, vagy egyszerûen - létezik ilyen? - a védelem nem engedte túlhúzni. Asszem az Overdrive-ban van ilyesfajta védelem.
De sokkal okosabb emberek is jönnek, majd õk felhomályosítanak minket...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

barret
Mi a gond,ha egy ati 9600 tuningnál mindig visszaugrik alapbeállitásra?

IMYke2.0.0.0
De vannak.
Vedd csak vissza a textúra részletességet Low-ra és láss csodát, még az überszuper kártyádon is villog a partot mosó víz!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A far cry alatti hibas texturakrol, effektekrol is keringtek mendemondak, amik persze nincsenek.

Semmi baj nincs vele, csak divat fikazni az ujat.

Nem arra értettem,hogy tönkre fog menni, hanem hogy a játékoknak böven elég lesz.

CoolStuff
Felteszem én is 4.4-es catalist-et, csak nem xarabb a 4.3-nál!

CoolStuff
Ezzel elszomorítottál:
"Másfél évig még szerintem lazán kitart a kártya."
Nem húzom inkább egyáltalán!
Ha húznám, akkor télleg csak másfél évig tartan kb?
Ezt arra mondtad?

Valahol van 1 magyar oldal is,ott minden ami ati le van írva.Majd megkeresem.

http://www.ati-news.de
Itt találsz Biost,vagy keresgess.
Úgyan úgy ahogy a nagyátlag.Kell 1 flash progi meg 1 bios,aztán hajrá.

CoolStuff
Én ezt kb 3 évre szánom!
De komolyan azt mire mondtad, mert fúrja az oldalam...
Hogyan kell bele biost égetni?

A játékoknak biztosan elég lesz addig.Ha óvatosan húzdod, akkor meg lehet hogy téged is túl él.

CoolStuff
Másfél évig még szerintem lazán kitart a kártya.
Ezt mire mondtad?
Addig mennek rendesen a játékok, vagy szétmegy a kari, vagy mi lesz?
Ha húzom akkor?

A 9800Pro-d.

Sokak beleszürtak XT Biost.(még nonPro-ba is)Eléggé hatásos,ahogyan elnézegettem az eredményeket.Azért légy óvatos.

CoolStuff
Milyen kártya?
Mér milesz utána?

Lehet hogy amiatt van.Akkor jól emlékeztem.Ha megy minden,akkor...élvezd.Másfél évig még szerintem lazán kitart a kártya.

CoolStuff
Win99, de vedd win me-nek!
Má várom a Longhorn-t!😄

Splinter Cell alatt annál rossz volt az árnyék.

Nem tudom,szerintem min1.Win Xp-d van?

IMYke2.0.0.0
Az én kártyámmal is mûxik, de elõvigyázatosságból - mert a sok 9800 / Pro tulaj panaszkodik - nem használom. Jól megvagyunk, én, a R9500 Pro és a Catalyst 4.3 ...

CoolStuff
Rendben, de a #11901 zavar!!!

Amikor képminõséget állítok,régebbi ver. cat-nál nállam is villant a monitor (1mp fekete képernyõ,majd vissza állt),de a 4.2-tõl aazem nem csinálja.Ezzel ne foglalkozz.

Ha rossz a moncsi frissítésed,de állandó Hz-en szeretnéd járatni a monitort(játék,meló stb..),akkor ne csak a monitor fülnél,hanem a megjelenítõ eszközöknél is állítsd be a megfelelõ Hz-et.Akkor nem kell semmiféle Refresh cucc.

CoolStuff
Thx!

Ha tuningolni akarsz,szedd le a Rage3d tweakert.Ha Tv-re kötnéd,aakor viszont nem ajánlom,mert állítolag teljesen bezavar.