Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
1.: Mit ír rá ki az AIDA32 vagy az ATiTool? 9600XT?
2.: A 9600XT-ben beépített hõdióda van, kivülrõl nem látható. Azonban készültek olyan 9600XT-k, amelyeknek a nyáklapjáról hiányzik egy bizonyos IC, amely miatt a hõdióda adatai nem elérhetõek, illetve az ATi drivernél az Overdrive nem mûködik.
, ezt csak azért gondolom mert nincs rajta hõdióda vagy mi a szösz, meg az a kis kerek venti van rajta mint a prokon, húzni meg alig lehet a magot, 510-már fagy😄Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
A PCI-E mindenképpen el fog terjedni, lévén hogy egész egyszerûen nem fog kijönni új AGP-s kártya...
😊, Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Indítsd el a MPlayer-t. Miközben megy, startmenü-vezérlõpult-megjelenítés-beállítások-speciális-átfedés fülön tudsz módosítani minden videó beállítást. Ha egyszer beállítod akkor mindig azt az értéket fogja használni.
Kell a húzóerõ, hogy az emberek áttérjenek a PCI Expressre, mindamellett, hogy az új kárty magasabb frekikre is képes lesz, jobb memóriákkal.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szerinted az X600-as csak 30-40eFt-ba fog kerülni? (vagy félreértettelek? vagy 1/2 éves elõrejelzést adtál?)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szerinted aki átáll majd PCI-Express alaplapra, és anno kiadott 70+ ezer Ft.-t a 9800Pro/XT kártyájára, az majd 30-40e Ft-s kártyát fog venni, mi? 😊)))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Inkább kivonják a forgalomból, de 40eFt bruttóért nem fogják elvesztegetni.

(Legyünk optimisták! Avagy: a próféta beszéljen belõlem!)

Idáig Geforce-om volt és a képernyõ beállítasoknál ezt el lehetett intézni a desktop-ra, meg a videó képre, már nem emléxem pontosan.
Namármost Radeon esetén van egy Szín fül a képernyõ beállítasoknál és itt is van desktop beállítás, de a rádiógomb másik állása 3D alkalmazásokra szól és szó nincs videó képrõl. Így hiába tolom fel a csillagos égbe a Brightness és Gamma értékeket az MPlayer-ben változatlanul sötét képet kapok. Már mindenféle 3rd party utilokkal is próbálkoztam (Dark Adapter, Gamma Panel), de nem sikerült a mozifilmek képébe fényt vinnem.
Meggyõzõdésem, hogy ezt valahol videokártya vagy oprsz szinten is el lehetne valahogyan intézni, de hogyan? Tippeket kérek.
(megj.: más player-ekkel is sötét a kép)
Ha azonban játszani is szeretne egy kicsit a kártyával, akkor inkább Radeon 9600 128MB, ami olyan 25.000 Ft áfástól, 31.000+Áfa áron már lehet kapni 9600Pro, 34.000+Áfa áron pedig 9600XT kártyát is.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Ha ilyen gyorsan jön ki a 4.7 a 4.6 után, valószínüleg X800 modifikációkat tartalmazhat alapvetõen.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
vidkari tesz ala prohardware
(amugymeg rulez hogy ezt a radeon forumban beszéljük ki...
offolunk rendesen 
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Korábban volt már vízhütésem, amit végül átalakítottam nyitott rendszerûvé, kis szobaszökökútas mókával...
De már nem akarok vacakolni, figyelgetni semmire, csak bekapcsolni a gépet, ami minél halkabb.
Jól, a Barton magos prockók egész kellemesek, de sajnos a mostaniak már szorzólockosak, tehát csak az FSB-vel lehet játszani, a szorzóval nem, ha tuningolni akarsz.
Csak kíváncsi voltam, hogy kb. milyen teljesítményûek lesznek ezek a x300, x600-asok.
Jelenleg 2000+AMD (a legrégebbi), 1 GB DDR, 9800pro a gépem fontosabb jellemzõi, ja és a sokat szidott, ATI-val összeakadónak tartott KD7-es Abit, amiben már volt korábban 9500 is sokáig.
Amíg az egész betonstabil, nincs gondom semmivel, és a játékok jól futnak 1024x768x32, 4xFSAA, 8xAF beállítás mellet, minek cseréljem le bármelyik alkatrészt is?!
Mondjuk a 2000+-t lehet lecserélem egy 2500+333bartonra, az a körülbelül 5 rugó plusz nem veszélyes, és ha jól tudom, a 2500+ kevésbé melegszik (ugyanolyan hûtõ mellett), mint a legelsõ szériás 2000+. Jól tudom?
Bocs az OFF-ért...
De ha megengeded, elmondanám a véleményemet ez ügyben: várj.
Az év második felében/jövõ év elejében még bõven elég a Radeon 9800Pro egy jó procival (min.: P4C 2.4Ghz v. AMD esetén 2400+) és 1GB rammal. Addigra már letisztul a piac a PCI-Express alaplapok terén (kiforrottabbak lesznek) és kijön az új generáció a videókártyákból (R480? NV45?).
Én legalábbis erre számítok, és ezt is teszem... 😄