Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy fúrcsa nézetem:
A gépem leírása ott van alul, de valahogy azt nem értem, hogy a játékok alatt miért nem nyújtja a kellõ sebességet. Most példálul a Thief: Deadly Shadows-ban 30 FPS-t produkál 1024*768ban és akármit változtatok, az is marad. Csak ha élsimítást kapcsolom be akkor esik le, de akkor borzasztó-nem játszható. Úgy érzem, mintha be lenne állítva valahogyan, hogy ezt produkálja és ne többet. Valaki tapasztalt már hasonlót? Elõre is kösz

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Az órajele jelenleg 250/200.
Sajnos teljesen amatõr vagyok a géphez, ezzel dolgozom , de hogy mitõl megy nemtudom. Ugyhogy amit írtál az nekem teljesen kínai.
Igazából a fagyásokat és a széteséseket teljesen randomszerûen csinálja. Akármikor bekövetkezhet ,bármit is csinálok. Egyszerûen szétesik és kész , pedig nincs komolyabban terhelve.
Szerinted a +venti segítene rajta?
A próbáltam lehuzni a vezérlõben a Radclockerrrel 225/200 ra , de ugyanaz a probléma szintén fennáll.
Ezért vagyok már teljesen tanácstalan.
Sajnos volt hogy a Battlefield meccs alatt 2x3x megállt, mondjuk ez nem is probléma , de mikor szétesett a kép azon csak a restart segített.
Azt pedig hogy hogyan kell beleflashelni , arról foggalmam sincs sajnos 😊
Tudnál esetleg ebben segíteni? vagy a bõvebb info tudatában esetleg valami más ötlet?
Elõre is köszönöm. És kösz hogy törölted a topicot.
-bios
Ez a kettõ segíthet a te kártyádon.
Az órajele mennyi, és mennyire vetted lejjebb? Bizonyos biosokkal downcklokingtól is hibázik, szóval ezen az segíthet, ha flashelsz bele másikat. Nemtom BBA, vagy milyen márkájú 8500LE.
A másik a hûtés, én inkább erre tippelek. Nekem a G450DH csinálta ezt tipikusan. Fasza passzív bordával érkezik matroxéktól, csak egy komolyabb terheléssel úgy 12 óra után szépen szétesett a képe, becsíkozódott stb. Nem fagyott le a kép, csak felismerhetetlen volt az írás mindenhol. Azon a +venti segített. (aztán a kuka)
A topicodat meg töröltem.
Beírnám ide is a problémámat.
Üdv.
Egy kis problémám lenne a 8500LE kártyámmal és ebben kérném a segítségeteket.
A probléma a következõ:
- A kártya, vagyis gondolom hogy a kártya random idõközönként összekeveri az asztal betûit. Minden fontot olvashatatlanná tesz. Ilyenkor a gép mûködik tovább , csak nem látom mit csinálok.
- Igazából játszani battlefield 1942-vel játszom, ami nem igazán nagy hardwareigényû játék , mégis random megáll, majd a VPU recover ujraindítja.
Amit eddig kipróbáltam:
- Új driverek , majdnem mindegyik Catalyst az Ati oldalról
- Omega driver
- órajel csökkentés.
Tudnátok-e a problémámra megoldást , hogy esetleg hardware-hiba lehet ez , vagy driver, esetleg valami beállítás.
Elõre is köszönöm.
Ha igen, mennyire jó az? tud digitalizálni stb?
9600XT-bõl melyik márka a jó?
Abit és Sapphir között vacilálok...
Mit ajánlanátok?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Amúgy mire vagy kiváncsi? Arra, hogy jó kártyákat csinál-e? Szerintem rosszat nem csinálhat, hiszen hivatalos ATi partner.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
De 9700PRO és sima 9800 jellemzõbb 40ért!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nemcso: na látod, hova zuhannak az árak ... 😉 Pedig csak 3 napja beszéltünk arról, hogy képtelenség 9800Pro 40eFt-ért. (Bár eredetileg én sima 9800-ról beszéltem a #12491-ban, igaz olyat nem is lehet már nagyon kapni.)
9800 XT 256 MB - 69992.- +Áfa - ez azért már tényleg durva jó, miközben
a Bluefish-nél az Asus Radeon 9800XT 256MB 110,992 Ft + ÁFA
Az AMP-nél a legolcsóbb: Connect3D Radeon 9800XT 256Mb 83846 + ÁFA
A MIKLAND-nál a legolcsóbb: 9800XT 256MB AGP VGA - ASUS BOX 96,800.- Ft + ÁFA
A SAV Computer-nél a legolcsóbb: Connect3D Radeon 9800XT 256MB TD 84 690 + ÁFA
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Gecube vga kártyák érkeztek
Már kaphatóak üzleteinkben a Gigabyte konszernhez tartozó Gecube vga gyártó termékei. Többek között kapható 3 fajta 9600 XT, köztük a tuningkedvenc Extreme kivitel, és 9800 XT is.
Újdonság, hogy üzleteinkben raktárról kapható az új Ati sorozat, a 9550-es, és az X800 PRO sorozat is.
Minden Gecube termékre 2 év garancia van.
A termékek jelentõs része a sulinet program keretein belül is megvásárolható.
Az árak még a megszokotthoz képest is megdöbbentõen alacsonyak:
X800 Pro 256 MB - 84992.- +Áfa
9800 XT 256 MB - 69992.- +Áfa
9600 XT 128 MB - 31992.- +Áfa "

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem tudjátok,hogy a Catalystomban miért nincs Override funkció?
A kártyám:Asus 9600XT
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez utóbbiról pont te írtál itt az SG anno, ha jól emlékszem.
Viszont akkor most arról van szó, hogy a 9600XT ugyanúgy, ahogy a 9800XT egy külön hõdióda által kapja a hõadatokat? Nincs beépített hõérzékelõje?
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -