Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most komolyan. akkor a kép többi része miért nem roncs???
Core vagy inkább Ram hûtés kéne neki még?
*hihi ** *
De a többi az ratyli, mondjuk legalább nem 64bites
hykao: ok
ollie: Yamada 6600-as tud ékezetes karaktereket kezelni...sok ilyen árú lejátszó /Roadstar/ nem képes rá
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
1. az általam korábban használt overlayos modszer, ekkor lehet használni a számítógépet bármikore, és a videó kinnvan a tévén
hátrány: a feliratot nem rakja ki, tehát csak szinkronos filmeknél jó
2. a met által használt desktopmegnagyobbítás, ekkor a feliratot is kirakja
hátrány: csak akkor használható normálisan, ha a tévé és az egér ugyanabban a szobában van, ugyanis egyszerüen nem látni hogy a tévén mi jelenik meg, tehát vezérlésre nem tul hatékony
arra jo hogy áthuzod, elinditod, majd visszajössz és dolgozol a gépen tovább, de a videót közben állítgatni nem nagyon lehet (meg akartam növelni a felirat méretét és vért izzadtam vele :>😉
a gond az hogy a filmek többségét felirattal nézem, szal ez a megoldás optimalizálható ugy, hogy az ember vesz egy drótnélküli egeret
2. Mellesleg kisfloppym sincs.
3. Nem kívánok cd írót venni továbbra sem, és a filmek kiírásával szarakodni.
4. Még egyszer: amikor én megvettem, se híre se hamva nem volt divx-es DVD lejátszóknak, pláne nem feliratozás kezelõsöknek!!!
5. Szerinted mit kéne csinálnom? Eladni mondjuk 20-ért, venni egy asztalit 30-ért, meg a gépbe egy cd írót 7-ért, még egy hosszabbítót venni (vagy a régit nagyobbra cserélni, mert már nincs üres aljzat), és ezután hosszasan pöcsölni minden egyes filmmel (néha dvd formátumút is letöltök, ehhez netán vegyek egy dvd írót is?)???
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
Hmm 7 ezer forint bruttó egy cd író....lassan kisfloppy árban lesz...és mégsem.....akkor a dokumentumaidat mire mented?
Amúgy egy magyar feliratos divx player 27, a philips 35...
Cat:akkor nem tok segíteni
nemcsakfeel: meleg van, vedd vissza az órajelet
Egyébként nem volt vészes, 29-ért vettem akkor, távirányítóval, vezetékekkel.
Már láttam 20-ért is használtan...és nem ma.
Cat: az nem pálya hogy a tv-n ugyanaz a kép van mint a monitoron?ovarlay meg minden hülyeség nélkül repesztene
inkább vettem egy hardveres lejátszókártyát, amivel le tudok majdnem mindent játszani (DVD, DivX, Xvid), és feliratokat is kezel, valmaint távirányítót is adtak hozzá, így kényelmesen fotelbõl, vagy ágyból is tudok variálni, nem kell a géphez ugrálni...valamint az sem mellékes, amint már az elõbb említettem, hogy szinte 100%-ban másra is használható a gép, filmnézés közben, így nincs az, hogy valaki filmet néz, addig a géppel nemigen lehet mást csinálni.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ez azt jelenti, hogy oldalt kitolom az egérmutatót utána tv-n jelenik meg.
A lejátszó képét át tolom a tv-re nyomok egy full screent meg egy play-t.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
meg tudom azt csinálni, hogy én játszom, a csajom meg filmet néz a tv-n.
nálam pl. csak úgy mûködött rendesen, hogyha a tv lett az elsõdleges, a monitor a másodlagos (és nem ezzel az áthúzós dupla monitor variációval csináltam), és ezen kívül mindent a BSplayeren állítottam, képarány, stb.
hogy mit csinálok én: simán rányomok hogy display, ott a monitor és a tévé ikonja aktiv, alapbol a monitor bal felsõ sarkánál piros a jelecske, erre rányomok, erre a tévé és a monitor jele is kékre vált. A monitornál 100 Hz, a tévénél 60 Hz. Ezután jön az overlay, ahol a clone modenál 4:3mas standard TV van beállítva és full screen videó -> a videó tökéletesen megy a tévén.
A bsplayerben próbáltam a felirat helyzetét állítani (hogy ne a film alatt, hanem a filmen magán jelenjen meg), de nem volt hatása.
hydravision nem próbáltam, de csak részproblémám van, a videó kimegy a tévére, csak a bsplayer felirata nem
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ugy rakom ki hogy:
settings, advanced, overlay, clone mode options, theater mode
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
no meg a gigabyte volt a viszonyítási alap, és annál azért csak olcsóbb, és tuningesélyesebb, figyelembe véve az utóbbi idõben felröppent híresztelést, miszerint XT magos kártyákat csomagolnak pro-nak.
de má' mindegy, AMS gigabyte-ot vesz, mer' õ azt szereti...mint a puli a suzukit... 😊)
A Sapphire az elsõ idõkben volt olcsó (Radeon 8500/9500/9700) aztán úgy egy éve már egyre kevésbé kedvezõek az árai, jöttek az olcsóbb partnetek (pl.: Connect3D, Ge(X)cube, stb.) illetve azok, akik hasonló árért jobbat kínáltak (pl.: HIS, Tyan). Szvsz a mai piacon a Sapphire már inkább középmezõny mind az árat, mind a minõséget tekintve...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A 8500-as BBA kártyák készültek még a sapphire gyárában. A következõ széria BBA viszont már Club3D. Szerintem semmi lényegi különbség nincs a gyártók között.
még a 8500-asoknál figyeltem fel rá!
legjobb tuningesély/kedvezõ ár okán.
amúgy meg hivatalos ATI partner.