18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#13950 marmint a video memoryat... -
#13949 Nincs valami progi, amivel a memoriat le lehet tesztelni? -
#13948 Ez tuti?
mert nem hallottam még olyan cégről, amelyik ne adne min. 1év garit a hardverekre. Ha ennél többet is vállalnak akkor külön ki is írják, nem? -
#13947 Az Europ Unios torveny szerint mar nem kotelezo a garancia megadasa.
Csak cegfuggo, hogy ad e garanciat vagy sem. -
#13946 muszáj nekik, mert 1 év teljeskörű garanciát ír elő a törvény! -
#13945 ok, es szerinted 3 het utan kicserelik? -
#13944 A Juvi, korrekt cég, tuti nem hatották szét, valszeg kifogtál egy hibás példányt. -
#13943 Az lesz, de ehhez 250 km ert kell utaznom:( -
#13942 Szerintem vidd vissza, hogy nem működik jól. -
#13941 A rohadt annyjat a Juventusnak... Toluk tobbet semmit nem veszek... -
#13940 Az enyém tud, de igen csak kivételes példány (Tyan Tachion R9800 PRO-M). -
#13939 Ha meg van pörkölődve, akkor már nem müxik. -
#13938 Ha túl van húzva annak van látható jele a GPU-n?
Mert nekem HIS 9600Prom van és azon két rugó pöcök tartotta a bordát, szóval sérülés nélkül meg lehetne nézni nincs e megpörkölődve. -
#13937 9800Pro nem tud hőmésékletet mérni, asszem.
Tegyél rá egy plusz hűtést akár ideiglenesen, hogy azzal is hibázik e. -
#13936 Valami homero progihoz nem tudtok linket adni, ami meri a gpu homersekletet? -
#13935 Na a venti muxik ugy ahogy kell... -
#13934 2 hete kb teljes pucolas volt:) -
#13933 na ezt mindjart megnezem, de sztem nem... -
#13932 Mikor pucoltad ki a port utoljára? Főleg a ventikből, hűtőbordákbőűól érdekes... -
#13931 De tudni kell azt, hogy ujjan vettem, de ki volt bontva a doboz, ki is volt probalva, sot sztem meg le is dobtak egyszer( de ezt csak en gondolom...) egyebkent alig 3 hetes a kartya... -
#13930 Nem állt le a venti a videokarin? -
#13929 Nos a gepet en raktam ossze, es van bent rendszer huto venti, 2 eve ugyanez a hazam, gef 3 ti 200 on 2 evig nem ment a ventillator, es megsem csinalt ilyeneket, mas a hiba,
-
#13928 Pl a DooM 3 azt csinalta, hogy a menuben eloszor csak a Mars felszinen jelent meg nehany pixelnyi sarga piros, meg zold texture hiba, aztan vonalak logtak ki a Marsbol, es a jatekban pedig egy ido utan minden feluleten `hulye` szines texturok lettek... -
#13927 Biztos, hogy túlmelegszik a kártya, nézd meg az előző hozzászólásom. -
#13926 Jól szellőzik a ház? Ha nincs semmi, ami kinyomja a meleget, akkor bent reked a házban, és mind a videokari, mind a proci túlmelegedhet (arról nem is beszélve, hogy hamar meghal a táp is). Félre ne értsd, ez most nem neked szól, de nagyok sok embernek nincs egy db rendszerventije sem, aztán csodálkoznak, hogy miért melegszik túl a videokari vagy a proci. Ez amúgy tipikus hiba olyan konfigoknál, amit egyben vásárolnak meg, mert tapasztalatom szerint szinte soha nem tesznek bele az üzletben rendszerventit, még komoly konfigokhoz sem. -
#13925 igy hirtelen nem tudok, de leirom a folyamatot:
Olyasmikent kezdodik, mint egy regi film, kis feher pontok elkezdenek bevillanni, egyre tobb, aztan nehany szines texture darab kerul ki a modellekre, es megtovabb, a modelleket is szethuzza, pl a metal gear 2 ben egy hatalmas henger indul ki a snakebol a kepernyo sarkaig... -
#13924 Pöttyösödni?
Be tudsz tenni képet, hogy hogyan néz ki mikor hibázik?
Nem szokott lenni rajtuk + hűtés, ha nem húzod a kártyát, ilyennek nem kéne előfordulnia... -
#13923 Kerdes:
Azt csinalja a his 9800 prom, hogy rovid ido utan elkezd pottyosodni a kep, ha egy gamezt elinditok, es texture hibak is bejonnek... 4.7-4.8-49 drivereken is, nincs huzva a kartya, viszont a memory chipeken nincs hutes... Valaki valami tanacsot adhatna, vigyem vissza kicsereltetni? -
#13922 Megjelent az ATITOOL 0.0.0.0.0.0.0.0.0.21-es változata. -
Zsoldos #13921 Sok jo program van ra, de szerintem legjobb elvagni a gordiuszi csomot. "Refresh force" nevu program editalja a monitorod beallitasait, es csak azt a frekvenciat engedelyezi neki amit te az adott felbontasra beallitasz.
Ertelemszeruen a kepernyo tulajdonsagainal a monitor ful-ben be kell legyen ikszelve a nem megjelenitheto modok elrejtese. -
#13920 jó vétel -
#13919 A venti is csak 20 dBA, azt sem hallod. -
tajfun #13918 Sztem jo. -
#13917 Felraktam a 9600Pro-mra a Zalman bordát, netezésnél langyos volt, játéknál elég meleg még ott bírtam tartani a kezem. Felraktam a Zalman ventit, netezésnél hűvös (!), játéknál langyos a borda és silent módban gyakorlatilag nincs hangja.
Van most bent a boltban egy passzív Sapphire 9600Pro, lényegesen kissebb a borda mint a külön kapható Zalman cucc. -
#13916 Nálam az ATi control panel 'Display' fül alatti beállításait szépen megszokta jegyezni... -
#13915 Bizony jó vétel (a kártya maga használtan olyan 35e, a hűtés plusz 10e), és a 9600Pro-hoz képest gyorssabb azért jóval. -
#13914 Értem.
És akkor az eredeti kérdés: jó vétel 45 rugóért Zalmannal?
Vagy jó nekem a 9600Pro is, ne ugráljak! :D -
tajfun #13913 Masik dugoba dugod es akkor mashogy teker a venti. -
#13912 Értem, két fokozata van, ez jó hír. Van valami (control)panel, ahol ezeket a hőmérséklet-határértékeket beállíthatja az ember fia? Vagy külön progi kell hozzá? Vagy automatikusan felpörög, ha SZERINTE már túl meleg a kártya? -
BBking #13911 Sracok!Melyik programot érdemes feltenni,hogy megtartsa a vidkártya a frekvencia beállításokat, adott felbontásban?(1024x768@150HZ;1280x1024@112HZ-Kellen)