Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egy brutto 65e ftért kapható 19"es samsung 957MB CRT moncsi 1280ban simán viszi a 90 Hzet, szóval minek kikapcsolni a vsyncet? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
2, próbálok más playert akkor mert codecpackot már sokfélét próbáltam. Még annyi jutott eszembe hogy nem az lehet a probléma hogy a divx filmek álltalába 25FPS-el vannak tömörítve (fraps-al néztem párat) és emiatt szembeötlõ némi akadozás (csak oldalirányu kameramozgásnál)?
2, rengeteg codecpack-ot próbáltam már, de lejátszóból csak a mediaplayert úgyhogy kipróbálok egy párat.
Köszi a segítséget😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
2.: Ez esetben lehet, hogy itt is a képszinkronizálás hiánya a probléma, próbáld meg másik lejátszóval lejátszani, esetleg másik codec-et felrakni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1, Végülis ez annyit jelent hogy ha például 60HZ-en ha a függõ szinkronizálás be van kapcsolva akkor 60FPS felé nem tud menni a képkockák száma másodpercenként?
2, Az a furcsa hogy ezt nem tapasztaltam dvd lejátszóknál (svcd-nél) csak számgépen divx-nél pedig az jobb minõségü kéne legyen. Akkor ez nem kiküszöbölhetõ?
Vsync on: A videókártya bevárja a monitort, tehát a VPU kiszámol egy képkockát, és ezt a monitor kirajzolja. Akiknek a képminõség a fontos, azok ezt szokták használni.
Vsync off: Ezt szokták az FPS-õrültek használni, azon egyszerû okból, hogy ez a megoldás gyorsabb a fentiek alapján (a videókártya nem várja be a monitort). A probléma csak az, hogy gyors mozgásoknál néha lehet látni egy viszintes "eltolás", hiszen a kép tetején még az X frame-et kezdte el kipakolni, aztán a kép alján már az X+1 frame jött.
2.: Ez általában digitalizálási probléma, a lényeget lásd fent (gyors mozgás - a kép teteje és alja között eltelik egy minimális idõ).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lenne egy elméleti kérdésem a hozzáértõkenk, igazából egyik topicba sem illik teljesen egészében bele de kapcsolódik a videokártyákhoz és mivel nekem is ATI van, ide írom:
1, Tegyük fel hogy van egy monitor ami X (teljesen mindegy milyen) felbontásban 60HZ-en müködik egy adott játékkal ami mondjuk 60FPS-el fut. Ez ideális helyzet mivel szaggatás abszolút nincs és a monitor is 60 képkockát tud megjeleníteni másodpercenként (ezen a frekvencián) így pont annyi képet ad vissza amit maximum bír.
De azt nem értem hogy mi a helyzet ha a game mondjuk 90FPS-el fut. Ebbõl nem adódhat szaggatás, mert ugyebár a monitor 60HZ-en már nem tud ennyi képkockát megjeleníteni és a képkockákból 30 kimarad. Vagy a képkockahiányt a szem nem érzékeli???
2, Miért van az például hogy divx-es filmeknél az oldalirányu kameramozgás szaggatottnak tünik? Akármilyen gépem/videokártyám volt eddig ez mindig megvolt. Esetleg abból adódhat hogy a tv 50HZ-es a monitor meg 60?
Hívni kell õket. Anno 3 éve adtam el nekik cuccost, szóval nem tom most milyen a bolt, de ha jól emléxem hosszas keresés után találtam rájuk, mert õk vették meg legjobb áron a 233 MMX procit...
De legjobban télleg akkor jársz, ha maga adod el (apróneten, vateán...stb)...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerintem nem lesz gond az X800-al.
De, ha mégis, akkor nem veszélyes a lapcsere sem.
Hány wattos tápod van?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Végülis mindegy.
Ha meg halflife kell akkor vegyél 98XT-t 😊
Láttam az egyik X800 pro dobozán egy hl2 logót, de láttam olyan dobozt is, amin nincs ilyen, pedig ugyanaz a gyártó, ugyanaz a dobozdesign.
Nemtommmért de én amikor vettem vmit, mindegyik doboz bontott volt. Símán lehet hogy véletlen LE-t raktak bele
Ne jáccad a hülyét
Nem cseréltem le, mert nem láttam értelmét!
Betonstabilan mûködik, és megfordult már pár ati kártya benne. (8500, 9500, 9800)
8x agp természetesen.
viszont pár haveromnál érdekes módon alaplapot kellett cserélni, mert valahogy nem bírták egymást a KD7 az ati-val. (állandó rendszerösszeomlás, fagyások, kékhalál)
az a tapasztalat, az én és a haveri köröm példáin okulva, hogy a régebbi teljes KD7-esekkel minden ok.
az újabb, E, meg mittudomén milyen csökkentett változatokkal már bizonytalan a helyzet.
De ettõl függetlenül azért vedd meg a kártyát, max. lecseréled az alaplapot is, ha gáz lesz!
Az alaplapcsere különbözete nem lehet több pár ezresnél.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!