18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#14030 MSI oldalon nézd meg az a tuti :)
-
#14029 Az igaz, de legalabb minosegi a karesz, csak nem tudom mennyire lesz huzhato? nem tudod az MSI kartyak R360-chippel keszulnek? -
#14028 abból a 15 CD-ből nem hiszem hogy sokat ki lehetne használni, 60-65k körüli ár reális -
#14027 koszi! es egy MSI dobozos ugyanez? 15db CD-vel 64900 brutto? -
#14026 mi 64k-ért adjuk, Pesten olcsóbbnak kell lennie -
#14025 nem -
#14024 Sziasztok! szerintetek egy C3D Radeon 9800Pro, 128MB/256bit, 380/340MHz,TV+DVI-vel, meger brutto 68 863 Ft.-ot? igaz, hogy dobozos elvileg, de nem hiszem, hogy barmilyen erdemleges dolog lenne a dobozban.
-
Daniel Hunt #14023 Köszi a segítséget!
-
#14022 Már értem, kössz! -
steweee #14021 nem , a boltos felajánl vmit helyette, és te vagy elfogadod vagy nem. de ha ugyanolyan jó csereterméket ajánl fel, akkor miért ne fogadnád el? illetve ha bizonyítható, hogy a cseretermék tudása legalább ugyanakkora mint a hibásé, akkor igazából el kell fogadnod a cserét, hiába is reklamálnál a fogyasztóvédelemnél. mondjuk egy 2000 proci helyett nincs nekik csak magasabb frekijű, el kell fogadd, az már nem érdekes hogy monjuk nem lehet annyira tuningolni. olyan hogy 3 napos kÖTELEZŐ cseregarancia nincs, soha nem is volt, csak a köztudatba rosszul épült be. a 3 nap arra vonatkozik, hogy ha a vásárolt termék olyan hibás, hogy ALAPVETŐ működési funkcióit nem képes ellátni, akkor azonnali cseregarancia van rá. pl veszel egy vincsesztert, hazaviszed és nem működik. de ha csak esztétikai hiba van vele, akkor vitatkozni kell az árleszállításról vagy a cseréről, de a csere nem kötelező a boltra nézve.ami a meghibásodás jellegét illeti, igazából mióta uniós tagok lettünk, a VÁSÁRLÓNAK KELL KÉRNIE a fogyasztóvédelmi felülvizsgálatot, ami elég jelentős összeg is lehet terméktől függően !!!!!! ez azért van , hogy minden kis csip-csup hülyeséggel ne bombázzák őket, persze titokban az üzleteknek is kedvez, mert le lehet vele rázni az elégedetlenkedő vásárlót, mondván ők nem cserélik, kérjen saját költségre vizsgálatot, ők meg várják az eredményt!persze ez boltra válogatja. amelyiknek jól megy, nem akarja rontani a hírnevét, sok helyen még úgy is visszacserélnek vmit, hogy meggondolod magad és nem tetszik, vagy beszámítják a vételárat.jár az edzőterebe egy srác a fogyasztóvédelemnél dolgozik, tőle tudom ezeket.de vagy honlapjuk is -
#14020 -
#14019 na elmentek ti a pi..... -
#14018 Nem, csak vidéki -
#14017 Te is szőke vagy? -
#14016 hát ha hozzám odajön valaki lejárt gar-ral akkor elküldöm a picsába -
#14015 Akkor biztos festi a haját. :DD -
#14014 Barna jogi hallgató, ha jól emléxem. -
#14013 Szőke volt? -
#14012 Ja télleg, nekik kell bizonyítaniuk, hogy a te hibád volt, ha tudják. Szal neked semmit sem kell tenni... -
#14011 Asszem fix tévében mondta egy csaj, hogy 1 év gari letelte után még vissza lehet vinni a cuccost fél évig, csak be kell bizonyítani hogy nem miattam / helytelen felhasználás miatt ment tönkre.
Szóval ez effektíve hülyeség? -
#14010 nem -
#14009 Üsd meg a srácot aki ezt mondta. -
#14008 Amúgy remélem nemnyiffan ki, mert moddolható, és ha meghal és uazt kapok helyette, akkor korántsem biztos hogy az is moddolható lesz...:(
Azért kérdezem ezeket, hogy föl legyek készülve mindenre, ha mégis megadná magát.
Szóval csak 1 utcsó kérdés még: ha letelik az 1 év gari, akkor van még fél év gari utána ugye, de be kell bizonyítnom hogy önhibámon kívül ment tönkre a cucc, nem?
-
#14007 3 napon belül?
Vásárlás után 3 nappal? -
#14006 Abszolúte egetrengető k*baszott nagy faszság!
-
#14005 Nem
-
Daniel Hunt #14004 Hali!
Az alaplapom Nvidia chipset-es, és egy ASUS ATI Radeon 9600 XT kártyát varázsolnék rá.
Egy srác azt mondta, hogy ez a két dolog nem fog 100%-osan működni.
Ez igaz??? -
#14003 HÁt megmondhatod h visszajössz ha van már uaz. A ráfizetek egy nagyobbra azt meg nem szokták szivlelni. Max ha 3napon belül vagy -
#14002 Tehát, ha nincs csere termék, azaz ugyanolyan karesz ami kinyiffant, akkor a boltos fölajánl vmit, és azt kell kapnom és kussolnom?
Viszont, ha még kapni a kártyát, akkor elsüthetem a ráfizetek egy nagyobbra poént, nem?
Ami van nekem most 9800SE, azt annó a srác akitől vettem 45ért szerválta az ------ üzletből.
Most 47K ha jól láttam, tehát ha kipurcanna, akkor minimum 45K -ért be tudnám számíttatni egy nagyobb kártyába?
(Csak elméleti síkon hoztam fel ezt a példát) -
#14001 Nemrossz! ÉS mellik boltban? -
#14000 Szegény haverom szívott ilyen miatt: mikor megállt a 9500Pro kártyáján a venti, és megsült a VPU, kapott helyette egy 9600Pro-t... -
steweee #13999 általános szabály, hogy egy ugyanolyan termékre kell becserélni a hibás terméket, ha olyan nincs, akkor hasonlóra. mindig terméktől függ, de mondjuk a számítástechnikában az avulás nagy mértéke miatt előfordulhat, hogy egy teljesen más típusú/gyártmányú kártyák ajánlanak fel cserébe, mindhogy 2 év alatt sok minden változik, kifutnak a termékek. modjuk ezért egy gef FX 5200 ultrát ajánlhatnak fel, ami valószínűleg van nekik újonnan vagy tudnak szerezni.ami tudásban a gef3 ti 200-as, ára kb. 20.000 ft, tehát ennyit ér maximum ma a kártyád.az aprón sokkal olcsóbb, de hát ez garos volt. az eredeti árat ha árcsökkenés van sosem csak a jelenértéket, ha emelkedés akkor meg a vételárat számítják be, ha! nincs! cseretermék. mondjuk jól is lehet kijönni ilyen üzletből, mert pl nekem az első dvd olvasóm még évekkel ezelőtt fél év után elromlott, persze az akkori legolcsóbbat vettem, mert drágálltam. fél év alatt annyit zuhantak az árak, hogy kis ráfizetéssel vettem helyette egy LG-t, ami fél évvel azelőtt még jelentősen drágább volt. -
#13998 Nah felhivtam a Juventust, kicserelik a kartyat, csakhat ugye raktaron nincs:) miert is lenne:) Kb 1 het meg...
Ha elobb jon ki a Half Life 2, osszeverem a monitort -
#13997 letöltöd, megnézed, letörlöd, nem áruljuk el senkinek :) -
#13996 Na de én nem tudom kipróbálni, ugyanis nincs meg nekem a doom3 és nem is tervezem megvenni. Hacsak nem jelenik meg belőle demo, nem fogom kipróbálni. -
#13995 Olvass vissza, csak reagáltam MET -re, aki szerint a vételi árát számítják be.
Ezért kérdeztem, hogy akkor ezt miért nem csinálják...(hogy kinyírják a régit és mindíg kis ráfordítással tök új kártyát kapnak...)
Szerintem se logikus, de ha minden logikus lenne...
Amúgy van erre vmi szabály, hogy a vételi áron / aktuális áron számítják be?
És mi van, ha már nem kapható? (azaz nincs aktuális ár...)
-
#13994 upsz, bocsi, az előző a #13967-ra ment volna, csak elszúrtam... -
#13993 Már megbocsáss, de ez elég nagy hülyeség! Van egy 2 éves gef3Ti200-am, 2 év garival. Ugye nem gondolod, hogy ha kinyírom, akkor 33K-ért beszámítják egy új kártya árába? :))))
Mindig az aktuális árat kapod vissza/számítják be... -
#13992 Ezt nem tudom!
Én mindenesetre nem veszek észre semmilyen képminőségromlást.
De pont azért irogatom be ide, hogy más - nálam nagyobb tudor - is kipróbálja.
De ha nem próbálja ki, csak mindig ez a szöveg megy, hogy: "na de mitől? valaminek a kárára!", akkor nem jutunk előrébb.
Tehát örülnék, ha más is kipróbálná, és esetleg beírná, hogy mik a tapasztalatai. gyorsabb-e, van-e képminőségromlás, vagy mi van... -
#13991 Ha garis akkor vidd vissza, he nem akkor tegyél rá plusz ventit, akár zalman bordát+OP1ventit