18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Falconer
    Azaz. Durva az egész. Talán a Vendi nem beszédhibás, de a többi
    Van pl. az a ferdeszájú gyerek az loál, meg van az aki ugy hadar mint a gép az is :DDDD
  • Punkerwork
    hát akkor ki kell nyírni őket :) vagy 1-2 hónapra kórházba juttatni :) és akkor muszály lesz lecserélni őket, de ha megkapod így a melót akkor százalékot kérek
  • Narancs
    serkenű=serkenő
  • CUCLI
    ez a kockásodás nem zavart? bazz..
  • Narancs
    Az a gáz, hogy abban a TVben még Ő egy jó arc...
    Nem vicc, kb 17év a műsorvezetők átlagéletkora, serkenű bajszú beszédhibás csávók vezetnek "műsort"...
  • Narancs
    Lehet hogy már vki gyűjt az aranyköpéseit, 8 telefonálóból kb 1 nek tud segíteni, a többieknek meg égető hülyeségeket teljesen magabiztosan tanácsol...én már írtam neki SMS -t párszor, hogy mi jobb és mennyivel, de sosem olvassa be persze ha kijavítják...
  • Punkerwork
    ha írunk x számú levelet hogy igénytelen a műsor talán kirúgják.....
  • Narancs
    fesinformálás=desinformálás

sorry, csúszás van ma...;)
  • Narancs
    Amúgy röhejes az egész TV, Vendi azért kapta meg a műsort, mert Ő értelmi szinten képviseli a 10-14éves korosztályt, akik suli után nézik a fix tévét, jobb műsort nem lelvén.
    Azért néha rettentően dühít mikor abszolút hülyeségeket beszél, és amikor vki megmodja a frankót telefonba, még akkor is löki tovább.
    Fesinformálást nem bünteti törvény?
  • ollie
    Bazz ezt az embert le kéne lőni!
  • Punkerwork
    mi ez a fixtv vendi? :) nem tudtok 1-et fölvenni és bedigizni? had röhögjek már én is eggyet :)
  • ollie
    A ram teljesen jó (ne is próbáld tovább), a magot még szvsz lehet húzni bőven. Ha nem menne tovább a mag, akkor vedd vissza a ramot egy picit, és úgy próbáld.
  • Narancs
    Erről jut eszembe, kb 1 hónapja láttam,
    Fix tévén a Vendi:
    -kérdés: 9800 PRO AIW jó kártya?
    -vendel válaszol: úgy tudom 9000-től fölfelé nincs AIW kártya.
    -kérdés: jó ha NTSC tuner van rajta?
    -válasz: persze, NTSC jó tunereket gyárt...
  • barret
    Nekem Gigabyte 9600 pro karim van,3.3-as ramokkal.Alapon 400@300, húzva 445@ 345 itt még stabil! Korrekt ez? Nekem kevésnek tűnik!
  • via_mala
    Hááát...
    Közben már arra is sikerült ráébrednem egy másik fórumbeli segítséggel, hogy a TV-Out az szoftverből állítgatható NTSC-re vagy PAL-ra, és valószínűleg a Video-In is ugyanígy, de a TV-tunerrel gondok lehetnek.
    Ha valakinek _konkrét_ tapasztalata van bármilyen A-i-W kártyával, és megnézné, hogy a Video-In-t is be lehet-e állítani PAL-ra a control panel-en vagy más szoftveres módon, azt nagyon megköszönném.
  • TopGun
    Ok! koszi a velemenyeket! megrendeltem, ha meglesz megosztom veletek az eredmenyeket es lesznek tovabbi kerdeseim is! :)
  • ollie
    kell szerezned ugyanilyen kártyára egy PAL biost, vagy pedi valami bios editorral átírod, asszem az is elég...
  • Narancs
    szvsz tök mind1 milyen gyártó, legalábbis tuningot nem befolyásolja...(kiv. ha a gyártó spórol a hűtőn)
    MSI meg nagy néz, nem lesz vele gond, a húzás meg szerencse kérdése...
  • antijedi
    én már cxsak a teszt kedvéért is kiprobálnám az nvidia chipes ati kártyát, lehet ez lesz a legjobb kártya a piacon :D
  • antijedi
    np :)
  • Narancs
    ott a ponty, mondom hogy kezdek szétcsúszni, másik topicban leírtam 2X ugyanazt egymás után...
  • TopGun
    Akkor szerinted megeri megvenni? hatha huzhato? mindenesetre a mostani kareszomnal merfoldekkel jobb lenne meg huzas nelkul is nem? Gf2 MX400 van jelenleg :(
  • Falconer
    :DDDDDDDDDDD
  • antijedi
    nvidia szállitja? nem is tudtam hogy enyire puszipajtások már az atival... :D
    szvsz topicot tévesztettél :D
  • Narancs
    Vízhűtés megy a chipre, memóriára meg passzív bordák.
    Nem csak hűtéstől függ a tuning, 1ik kártyát alap hűtéssel 450re lehet nyomni, másikat 400ra sem.
    Szerencse kérdése, ugyanúgy mint a prociknál, van akinek alapfeszen viszi a 2500+ procija a 3200+os órajeleket, nekem meg még fesz emeléssel sem megy...
    Nem a gyártótól függ, hogy mennyire lehet húzni a kártyát, a chipeket az nVidia szállítja, az MSI csaka köri építi a kareszt...
  • TopGun
    Nos en csak azt irtam ide amit ott olvastam, de be rakom ide amit a srac irt ott ok? :Tényleg lenne egy gyakorlati kérdésem. Azoktól kérdem, akik vízzel hűtik a vidkarit, hogy a ramokkal mit csinálnak? Azért kérdem, mert nekem momentán olyan hűtés van a kártyámon, ami a ramokat is teljesen lefedi, és nyilván, ha nem kapnának jobb hűtést a ramok, akkor többet sem mennének ennél. Vagy esetleg egy szimpla passzív hűtéssel elintézitek a dolgot? Hogy a témához is szóljak nálam a 9800 pro, 400:350-en stabill, ami ugyebár nemsok. Ez egy MSI, és még annyit kell róla tudni, hogy R360-as magja van, és minden progi XT-nek ismeri fel.

Ez az elso fele es itt a masodik: Most ahogy így nézegetem sztem nekem egy vízhűtéssel se lenne sokkal jobban tuningolható a cucc, minthogy a gyári hűtése is baromi komoly és mégse lehet belőle többet kihozni 400:350-nél. Tudjátok sz@rból nem lehet várat építeni.
    Erre mit mondtok??
  • via_mala
    Van az aprónet-en egy BBA 9800 Pro 128MB All-in-Wonder kártya 45 rugóért, csak van egy kis bibi vele. Kanadából hozta a srác, és ezért csak NTSC kimenetet ad ki a drága, és persze a gari is Kanadába szól.
    A gari annyira nem érdekel, mert ha rajtam múlna, nem tuningolnám szénné, de az NTSC kimenet már necces: gondolom a régi TV-nk nem fogja helyesen megjeleníteni a képet. Van-e, és mibe kerül egy NTSC to PAL konverter? A neten 50 angol fontért találtam, de az nagyon durva (kb 18kHUF)!
    Van valakinek tapasztalata ilyen kártyával?
    Baromság. Abszolút nem jelenthető ki egyik kártyáról sem. Csak a szerencse kérdése, hogy te milyen chipet fogsz ki. Az sem mindegy, hogy mit nem lehet húzni, a memóriát, vagy a mag órajelét. Ezeket nem az MSI gyártja, csak rászereli a kártyára. Az meg milyen butaság, hogy egy 9800Prot "minden progi XT nek ismer fel"? Csak akkor ismeri fel annak, ha valóban XT a kártya, illetve, ha XT Bios lett beleírva a Pro kártyába.
  • hykao #14242
    Honnan lehetne ezt előre tudni, hogy a te példányodat mennyire lehet majd húzni?
  • TopGun
    Es TENYLEG nem lehet huzni? :(( mert azert az is fontos!
  • Punkerwork
    az hogy nem lehet húzni még nem jelenti azt hogy az MSI szar :)
  • TopGun
    Segitsetek mar lecci! most olvastam egy masik forumban, hogy valakinek szintem MSI 9800Pro-ja van es azt mondja szar, mert nem lehet huzni, pedig komoly hutes van rajta es azt irja, minden progi 9800XT-nek ismeri fel a kareszt! en meg ilyen MSI-t rendeltem! :(( most akkor tenyleg szar az MSI? vagy nem?
  • Punkerwork
    szerintem Sapphire
  • Shep
    Saphire vagy Gigabyte 9800pro a jobb?
  • Narancs
    szivesen
  • Bandee1987
    ok, és thx a segitséget
  • Narancs
    abszolúte jobb mint a 256megás verzió...
  • Bandee1987
    Akkor mit szólsz egy Sapphire Radeon 9600 128 Mb TV-out-hoz
  • Bandee1987
    Aham. Mondjuk bármi is lesz, mindenképp jobb videókártyám lesz, mert eddig egy Gef 4 mx 440-esem volt...Amúgy egy 1600+ Athlon xp-m van.
  • Narancs
    váááá nem csak lehet, gyorsabb is!!!
    felesleges 9600ra 256megát pakolni, csak paraszt vakítás az egész...