VÉGLEGES szörtelenítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De csak ha van 45-öse.Akkor viszont egy csapásra megoldódik a problémája!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
45-ös colt...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ecetes balta a szőrteleníten kívánt testrész fölé...
Akkor kisolló! Nem taljesen mindegy? 😊 Gondolom meg tudod oldani, ha ez problémát okoz... 😊
shit happens
;DDDD
rIght - de előjátéknak azé van jobb is
egyébként véglekes szőrtelenítésnek ott a bőr lenyúzása is kb
vagy leforrázás
kátránnyal leöntés
stb.
rIght - de előjátéknak azé van jobb is
egyébként véglekes szőrtelenítésnek ott a bőr lenyúzása is kb
vagy leforrázás
kátránnyal leöntés
stb.
hát, és is fiúka vagyok, de nem tudnám elképzelni, hogy mondjuk a nejem a bikinivonal alatt mondjuk gyantázna :-)))
oda pl jó a borotva.
még előjátéknak is...
oda pl jó a borotva.
még előjátéknak is...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gyantázva a legjobb! 

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
hümm, mondasz valamit! Azé akkor is sokallom, csak 1sec az egész 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
azé sokallom 70 rugót 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
a lurdy ház mcdonaldsában néha van eről prospektus 😉))))
az ára 25 körül volt asszem, de nem végleges
az ára 25 körül volt asszem, de nem végleges
Szia!
Bár én fiú vagyok, így nem vagyok nagyon otthon a témában, de mivel a munkahelyen egésznap a tv megy, már láttam éppen eleget azekről a szőrtelenítő cuccokról.
Valóban van ilyen epilálló gép, de az ára alulról verdesi a csillagos eget 😞 Na jó, azért nem ilyen tragikus a helyzet, de elég drágák 10-20 között vannak az olcsóbbak.
Viszont nagyon reklámozzák ezt a Neds-et, ami valamilyen melegítés nélküli gyanta szerűség, ami nem kínoz, és utána nem nő vissza a szőr!
Egyébként hol is akarsz szőrteleníteni? 😊)))
Bár én fiú vagyok, így nem vagyok nagyon otthon a témában, de mivel a munkahelyen egésznap a tv megy, már láttam éppen eleget azekről a szőrtelenítő cuccokról.
Valóban van ilyen epilálló gép, de az ára alulról verdesi a csillagos eget 😞 Na jó, azért nem ilyen tragikus a helyzet, de elég drágák 10-20 között vannak az olcsóbbak.
Viszont nagyon reklámozzák ezt a Neds-et, ami valamilyen melegítés nélküli gyanta szerűség, ami nem kínoz, és utána nem nő vissza a szőr!
Egyébként hol is akarsz szőrteleníteni? 😊)))
shit happens
Hello!
Olvastam,hogy van ilyen elektromos epilláló ami 2-3 kezelés
után el tudja tüntetni a szőrszálakat végleg úgy,hogy nem jönnek vissza soha többé.
Én eddig borotváltam magam
de sokkal kényelmesebb lenne ha egyszer és mindenkorra el tudnám
tüntetni a szőrszálakat a testemről.Kinek mi a véleménye erről a cuccról?
Van valakinek tapasztalata? És hól lehet beszerezni?,mert én sehol sem látok ilyet.
Csak olvastam róla,az árát sem tudom.
Olvastam,hogy van ilyen elektromos epilláló ami 2-3 kezelés
után el tudja tüntetni a szőrszálakat végleg úgy,hogy nem jönnek vissza soha többé.
Én eddig borotváltam magam
de sokkal kényelmesebb lenne ha egyszer és mindenkorra el tudnám
tüntetni a szőrszálakat a testemről.Kinek mi a véleménye erről a cuccról?
Van valakinek tapasztalata? És hól lehet beszerezni?,mert én sehol sem látok ilyet.
Csak olvastam róla,az árát sem tudom.