8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
ity #5361 Nyilván instáról beszéltem, ha nem lenne világos ;) -
#5360 Segítsetek!!!
Letöltöttem az Apolloról az Unreal ISO-t. Összeraktam, kijött az .fcd formátum, és felraktam hozzá a Virtual CD 4 nevű progit. Sikerült beolvasnom vele a filet, de nem tudom kiírni CD-re.
És még lemásolni sem tudom se a CloneCD-vel, se a Nero-val. Azt mondja, érvénytelen sávok... Pedig fel tudtam telepíteni a játékot.
HEEEEEELP!!!!!! -
#5359 Hát instában nem kő translocator. Viszont sima CTFben nagyon is. -
ity #5358 Igazság szerint a translocator-nak az égvilágon SEMMI keresnivalója nem lenne CTF módban. Nem hiszem, hogy egyetlen külföldi ligát is találnál ahol insta CTF-ben engedélyezve van a transloc. Ez kizárólag annak köszönhető, hogy ezt a (Landor) szervert olyanok indították, üzeeltetik (mindenesetre köszönet érte, hogy egyáltalán van) akiknek nem sok közük van az UT-hoz. Úgyhogy ha neked nem tetszik, hogy sokat kell futnod mert rögtön meghalsz (vajon miért nevezik instának? ;) akkor gondold el ugyanezt transloc nélkül (ahogy mindenki játsza, landort kivéve) :D -
Greater #5355 Tegnap kóstolgattam ezt az insta ctf-et. Hát mit mondjak engem az is rohadtul idegesit ha egy nagy pályán lelőnek akkor megint teleportálhatok előre mint állat, ha meg ugyanúgy mégegyszer lelőnek csinálhatom megint4 ugyanazt.... -
#5354 ez hülyeség, audigy-n sem megy...
ti. nekem az van, és 3d hw és 3d hw + eax között nincs Ltérés -
#5353 botok mér ilyen szerncsétlenek 4 vagyunk egy capture the flagban és 3 embert ráállitok hogy végye azt a rohadt zászlót és mégis elviszik így nem rajtam mulik a játék!! -
#5352 Már sokan mondták ezt, aztán megmutattam nekik és csak néztek.
Kihúzod az egeret baloldalra középmagasságba, és gyorsan jobbra rántod vízszintesen.
Sajnos kis sensitivity esetén game közben is előjön. -
tbundy #5351 szóval itt :) -
tbundy #5350 itt is vannak mapok, és legalább le is lehet őket tölteni -
#5343 Srácok van egy kérdésem, a demoban nem látom a fegyvermodelt, miért van ez? Hol lehet bekapcsolni, vagy egyáltalán nincs is a demoban? -
#5342 szerintem nincs ilyen az ut2k3 mozgáskombinációi miatt (és a lag, ugye) -
Greater #5341 Az attól függ kit kell eltalálni. -
tbundy #5340 XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
ezt a sort a legvégén megkeresni, aztán utána mehetnek a szervercímek
hja, elég kevés gamer van kora DU :)
All seeing eye progival tudsz még keresni szervereket.
van olyan gamer, aki 10-ből 10-szer eltalál :) -
tbundy #5337 miután megcsináltad amit Greater írt,
XInterface.Browser_ServerListPageFavorites]
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.93.27",Port=8888,QueryPort=8889,ServerName="[DF]Landor UT2003 (instactf) Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.37.21",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="GROOVE.HU HIDEOUT")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.56.44.121",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="VKK UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="195.70.36.116",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="Another UT2003 Server")
Favorites=(ServerID=0,IP="152.66.212.158",Port=9010,QueryPort=9011,ServerName="Smoking gun - $milin' Face *** HardCore CTF")
Favorites=(ServerID=0,IP="193.6.5.55",Port=7777,QueryPort=7778,ServerName="ut2003.sysconfig.hu")
(System, UT2003.ini-be kopizni) -
Greater #5336 Szerintem ne játsz vele neten, inkabb másold a systembe. -
Greater #5334 Simán van fél milliárdért is, inkább abból vegyél 3-at, mindenképp jobban jársz. :D -
#5332 van esetleg honlapja?
es az uj Logitech? az Mx700 (asszem) ... az milyen? -
Greater #5331 Nálam volt a régi de nem voltam elragadtatva tőle. Stratégiához azóta se láttam jobbat de nekem fps-hez rohadt szokatlan volt. De egy mambára mindenképp bnevezek ha lesz zsozsim mert az még kinézetre is hasonlit a gamingre /könnyü, kis egér/ és elég hibátlan az alapján amit mondanak róla. -
Greater #5330 Aki igazán jó hangminőséget akar vesz 20 000 000-ért kézzel összerakottat azt csá. Ha jól emlexem azok itt indulnak.
Egyébként úgy 350-től már kocsiba is lehet kellemeset venni de az az alap -bocs az off-ért. -
#5329 en meg a regit sem ^.^ -
Greater #5328 Szerintem logiteck gaming mouse-nál csak a boomslang egerek jobbak. Tényleg az újat, a mambát látta már valaki müködni?
FIGYELEM! A közönséggel teleültetett deck 16-ot ki ne hagyjátok mert rohadt jó.-5324
-
#5327 ja ... eger temahoz meg annyit ... nekem egy MS Trackball Explorer van ... es azt kell mondjam ... nagyon nagyon pontos a joszag ^.^
Bar arrol nem tudok nyilatkozni, hogy mi van akkor ha rangatom ... mert nem szoktam ...
De ha jol megporditem akkor sem riceg ^.^
Asszem u.a. a technologiat hasznalja mint a 1.1A ... es a golyoja is megfelelo meretu (kb. 4 cm atmeroju)
Szoval ... trakkball powah! -
#5326 mar bocs ... de aki igazan jo hangminoseget akar az nem CDt hallgat ... ugye ... -
#5325 -
Greater #5324 lol! ut2003files.com-on van egy uj deck 16-közönséggel tombolnak mint állat.
Kezdenek kijönni poenos mapok, érdemes nézegetni. -
#5322 OK
>A legtöbb optikai egér teljesen meghülyül attól, ha gyorsan mozdítod. Én még az új MS egereken kívűl nem láttam olyat, ami bírja a rángatást. Állítólag a Dual Logitech is bírja, azt nem próbáltam. A sima Logitechek viszont nem
ez így van, én a dualt még nem birtam ráveni hogy tévesszen , a két optika azért nem hazudik bár mondom mások által hangoztatva az MS 1.1A az jobb.
>, a többiről meg kár is beszélni.
1et értek -
#5321 Sértődj meg, ez az...
Ha figyelmesem elolvasod, akkor rájössz, hogy egyáltalán nem ellenkezett a te hozzászólásoddal az, amit írtam, és hogy semmi okod arra, hogy megbántódj.
Mondom, ha figyelmesen elolvasod. -
#5320 ezt nem értem...hogy jön ahhoz amit én írtam ?
vkinek tanásra volt szüksége...én leirtam az én és mások tapasztalatát is...
de ezentúl nem fogom...segitsen nektek a dalai láma...
a sohaviszontlátásra
Dikk: ha nem késő akkor megyek , a csatin találkozunk -
#5319 lécci ha vkinek van fenn most ut-ja jöjjön rteclan.hu:8010 vagy vkk.hu:8010-re, megnézzük mit bír a szerver.
thx -
#5318 Jó, hát hifiben és high-endben a hangszín szabályozást is felejtsd el. Komolyabb erősítőkön nincs is olyan. -
#5317 egyik ismerősömnek pont ilyen összeállítása van, meg rám is maradt még egy régebbről (fasza UHER, kézzel szerelt erősítő!), de nekem az 5.1-es PC-s hangzás jobban tetszik.
de ez vaószínüleg a különböző hangszín-szabályzó szofverek miatt van. vagyis úgy állítom be magamnak, ahogy nekem jó.
ez annyira szubjektív... -
#5316 Ha normális hangot akarsz, felejtd el a PC-t és a MediaMarktot is.
Felejtsd el a mélynyomókat meg az ilyen házimozi csodákat.
A normális hangrendszer 1 CD lejátszó, 1 erősítő és egy hangfalpár, megfelelően elhelyezve, ezüst-szénszálas kábelezéssel. Sajnos a jók úgy 6 kilónál indulnak, de az még alap :( -
#5315 héj, láttál engem játszani, szóval csak használható az a dexxa ;-)
nem mondom, hogy a legjobb, mert közel sem. de az "ez van, ezt kell szeretni" alapon tudok vele nyomulni.
és CS-ben is jobb vagyok vele, mint némelyik logitech dual optical-os.
egyéne válogatja.
A hangokra én is baromira érzékeny vagyok.
az ogg-tömörítés szerintem fényévekkel jobb hangminőséget biztosít, mint az mp3. Nem tudom, hogy mivel, de hogy jobb az 100%.
Most egy olyan gagyi 5.1 hangrendszerem van, amelyik állítólag 10hz-től 40khz-ig mindent meg tud szólaltatni. Az előző 42hz-20khz-ig volt, és szerintem soookkal jobban szólt (nem torzított, szépen "cicc"-egett).
De sajnos nem élhetem ki magam, mert nem vagyok úgy eleresztve anyagilag. Még ;-) -
#5314 Az első eset egyszerű. Most azért írom le neked, mert láttam, hogy whiskyben is igényes vagy, tehát van értelme a szónak :)
Az emberi fül 16-18KHz-ig hall, mondják sokan. Az mp3 meg efölött vág. Miért hallod mégis?
Mert az egy dolog, hogy egy szimpla 22KHz-es hangot nem hallasz meg. Az viszont egy másik dolog, hogy a 22KHz-es hang hatását meghallod az olyan hangokon, amelyeket hallasz. A 30KHz-esét is! Az mp3 pont az ún. ferharmónikusokat írtja ki.
Normális high-end szerkó a 30K-s hangokat is kihozza, és bizony, számít. Sőt, ha nem gagyi popzenét hallgatsz, akkor az is számít, hogy mivel kötöd össze a CD lejátszót az erősítővel. Számít a fém anyaga, árnyékolása, stb. Én is hallgatok mp3-mat, mert van, amihez jó (techno), és van, ami csak abban van meg, és szeretem. De az nem zene. A jazz CD az már zene.
A legtöbb optikai egér teljesen meghülyül attól, ha gyorsan mozdítod. Én még az új MS egereken kívűl nem láttam olyat, ami bírja a rángatást. Állítólag a Dual Logitech is bírja, azt nem próbáltam. A sima Logitechek viszont nem, a többiről meg kár is beszélni. -
#5313 Nagyon jók a példák! Nekem nincs abszolút hallásom közel sem, de valahogy _érzem_, ha egy zene mp3-ból van felírva, mondjuk 40szeres speeddel. :) Nem olyan jó hallgatni. Nem hallom, csak érzem.
Ugyanez, nem tudom miért, de valahogy érzem, hogy ez a Dexxa egér ami van nekem nem az igazi. Konkrétan nem tudom megmondani, de nem valamiért nem jó. Bezzeg a Logitech Wingman... nem láttatok valahol eladót?? -
#5312 Mapvote volt a bétában, nem tudom miért vették ki... -
#5311 Azt hiszem, fogok csinálni egy gyűjteményt ezekből.
- Az XY (nem MS intelly és nem LT dual) optikai egerek használhatóak
- 35 fps már folyik
- A Xing használható tömörítő
- A 192 vagy a 256-os mp3 már CD minőség
stb.
Ezek olyan viccesek szerintem. -
#5310 Akkor nem olyan, mint az enyém, az enyém világosszürke-fehérszürke, nincs rajta "optical" felirat, lehet a tiéd jobb/újabb. -
#5309 Gabo, legalább 15 szöveget bindeltem, de nem sok ember figyel rá.