8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#6103 meg lehet unni... -
Gabo #6102 Hét közben dolgozás, meg hajnalban ébredés van, így csak hétvégén lehet játszani. (Valamiből meg kellett vennem az erőművet a játék alá. ) -
Sputn1K_ #6101 Srácok. Mi van ?? Mindenki állandóan arról panaszkodik, hogy csak insta megy. Most van vagy 4 server, ahol nem insta megy. Lehet ctfezni, tdmezni, dmezni.
Mégsincs sehol senki. Benézek ejfélkor, és 2en kolbászolnak DMben, (amit amúgy nem szeretek annyira), minden más üres.
Ne tessék ezt csinálni. Játszatok, TDMezzetek, CTFezzetek, c s a p a t j á t é k !
.Sputn1K. -
#6100 OK! Jöhet a menet -
Gabo #6099 Jah és még valami: UT2003 RULEZ! -
Gabo #6098 Shep:
Olvass vissza egy kicsit! Lényegében az összes magyar szerveren használhatod a backup (az enyémet egy gömbvillák szenesítette el...) CD-s UT2003-mat. A címeiket pedig kicsit lejjebb megtalálod. -
Gabo #6097 ecet:
Ha már unod az állandó instázást, hétvégén lehet szó egy kis laza játékról. Most, hogy végre nálam is megy a 2k3, ennek azt hiszem már semmi akadálya. Csak annyi lenne a kérésem, hogy legyél majd kíméletes, mert még egy kicsit láma vagyok. ;) (Azt hiszem, az új egér miatt még a sima UT-ban is bénább leszek az átlagnál.)
Szóval majd mi hozunk egy kis életet a többi szerverre. :) A klánból a többieket is szerintem rá lehet majd venni a dologra... -
#6096 Hát, elég hamar megoldottátok a talányt. Ügyesek vagytok, bár külföldön nem hiszem akárki is fog ezzel az egszerű pár sorral bajlódni. Tehát CB-s és egyébb kihívásos ligákat, melyek nemzetközi szerveren is mennek el lehet felejteni.Nem baj, azért majd megoldjuk mi a meccseket itt az öreg hazában
Más: Ha meglátok egy BOT-ot magyar szerveren, akkor arra a szerverre többet nem teszem be a lábam ( Hú de nagyot mondtam, lényeg LE A BUTA BOTOKKAL!!! ) -
#6095 Valaki tud még olyan szervert írni ahova nem kell eredeti game a játékhoz, vagyis fel van törve? -
ity #6091 a működőképseggére az természetesen működőképességre akart lenni, mielött vki belekötne :P -
ity #6090 ManooWar: belenéztem már a sound packokba de nem láttam benne csak egy announcer hangot és az nem női volt. Ennek ellenére nem tartom kizártnak, hogy működőképseggére lehet bírni a demoban (vagy korábbi leaked warez-okban) található announcer-rel, értsd: bele kell rakni a full-ba, a régiből kiszedve azt a soundpackot. Nem nagy ördöngősség megcsinálni. Mindenesetre én nem tudom kipróbálni, mert se demom, se leaked verzióm nincs, amiből kiszedhetném.
ecet_suxxxxxxxx: igen a VKK-ra mindig lehet számítani ;)
Támogatjuk azokat az embereket akiknek a kutyája szétrágta az eredeti CD key-t tartalmazó cetlijüket :)
Természetesen mi sem warezolunk, nekünk is kizárólag eredeti UT 2003 van a gépünkön :D
Amúgy VKK szerveren van más meglepetés is, aki bemegy játszani az úgyis rájön, hogy miaz :P
Kis segítség:
http://www.mportal.hu/?action=komment&base=nunreal&id=3849 -
tbundy #6084 csak korábban már volt ebből vita, hogy az új embereknek nem válaszolnak a "régiek", csak akiket már ismernek -
Sputn1K_ #6082 Sajnos egyelőre nem tudok neked segíteni. Ha nem válaszolunk, az nem azért van, mert köcs*gök vagyunk, hanem mert sajna mi sem tudunk mindent.
üdv,
.Sputn1K. -
tbundy #6080 pl ha 2-3 v 5 ember van ctf -ben, akkor jól jöhet egy primitív bot is a csapatban a létszám miatt sztem, ha meg érkezik valaki játszani a bot úgy is kiszáll -
Sputn1K_ #6079 Botokat ?? Nanemáááá ... előbb halok meg minthogy neten botokkal játszak. Amúgy is útálom őket, mert primitívek, nem is lesznek jobbak igazán az elkövetkezendő 10 évben. Az emberi agy felülmúlhatatlan.
Szal botokat nem szeretnék netes szerveren látni. Ha az kell ott az instant action, vagy a single player.
.Sputn1K. -
tbundy #6078 akkor már állítsatok botokat is, hogy délkörüli pangásban is lehessen játszani csapatjátékot. thx -
Sputn1K_ #6077 Wow! Valami ilyesmire gondoltam én is, ott a ma reggeli kommentben. Este feltétlen megcsináljuk, és akkor mehet a teamezés sgsf módra! (gyertek ti is, nézzük az új mapokat!)
Persze az Sg$F mint klán elutasítja, és mélységesen elítéli a kalózkodást. Mindaddig, amíg nem ESZEMENT árakon kínálják nekünk a szoftvert. Szóval ez esetben azt hiszem kivételt tehetünk.
GL & HF !
.Sputn1K.
(SySERR: király ! Bár nemtom mit mondana a szakadt win2k, amikor kiadnám nekije a route add-ot :) -
tbundy #6076 thx syserr -
tbundy #6075 azok csak példák, így kell beírni a ipket, és neveiket.
inkább azt kéne megtudn, hogy a landoron mit csináltak a szerverrel, hogy most beenged ismét, ill. nem dob ki -
Sputn1K_ #6072 Jól hangzik amit írsz. Gondolom ezt a serveren kéne beállítani, nem ?
Másik kérdés:
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
Ez mi is pontosan ?
Most sajna nemtom megnézni, mert melóból nem érem el a serverünket, de este feltétlen kipróbálom!! -
#6071 ja, de azt még tegyük hozzá, hogy ők csak fogják be a pofájukat, mert még a munkanélküliek is annyi segélyt kapnak KP-ben, mint ami az én 3 havi fizetésem, arról már nem is beszélve, hogy még a segédmunkás és megkeresi lazán a havi 200-250e HUF-ot.
szóval nem tudom mire verik a nyálukat... de eléggé szánalmas (csak azt nem tudom, hogy most őket szánjam/utáljam, vagy inkább a kormányunkat)
no comment... ezen kicsit felhúztam magam... -
#6070 "mert az összes többi (hazai, külföldi) szerver továbbra is kidob...."
emiatt egyenlőre nem fogom elsírni magam... hiszen még a hazai szerverek nagyrésze is üresen tátong még este is.
addig ki lehet húzni ezzel a megoldással, amig elérhető árú nem lesz az ut2, illetve amig fel nem fejlődik az ut2 scene vagy amig meg nem jelennek a crack-elt server-ek -
tbundy #6069 na, ennyit a kezdeti lelkesedésről:(((
ezexerint a landor is át lett állítva úgy, mint a syserror szervere, mert az összes többi (hazai, külföldi) szerver továbbra is kidob.... -
#6068 kafa, akkor megvan a megoldás :))
már csak azt bökje ide valaki, hogy mi a UT2k3 master server neve... :) -
tbundy #6067 megyek tesztelni külföldre is, egyébként azt csinátam amit wildor írt #6061-ben -
tbundy #6066 elmondanám, hogy kb 30 percet nyomultam most a landoron, igaz jó részt botokkal:))))))))))))))))))))))))))))))))))999 -
GeeKay #6065 az ut2003.ini-ben van valami master server-es valami(az alja fele) -
#6064 teganp este beleolvastam ut2k3 hivatalos oldalán a fórumokba és azon döbbentem meg hogy a fakecdkey letiltásának hatására azon siránkoznak hogy európában 50 v. 55 euro a gama ugyanakkor usa-ban 35 dollár ( amúgy jogos a felvetésük ) , de majd ha ráérek megsajnálom őket -
tbundy #6063 csak az a kérdés, milyen nevet kellene beírni ide, mint ut2 master server.
mindegy, próbálkozok :) -
#6062 WinXP és Win2000 alatt a ___hosts___ file itt található:
_____C:windows\system32\drivers\etc_____ -
#6061 Nah, ez ugyan csak egy ötlet, nem tudom működne-e.
Neverwinter nights-ban találkoztam ilyen "master server checkeli, hogy igazi-e a key-ed" típusú dologgal, szóval fingom sincs, hogy itt működne-e, de ki kellene próbálni a kövekezőt:
Van a windows-ban egy "hosts" nevű file, pontosan nem tudom, hogy WinXP és Win2000 alatt hol van, Win98-ban a ___C:\Windows\hosts.sam___ állomány az, ami nekünk kell.
Ebbe kéne beleírni ezt, hogy valahogy így nézzen ki a dolog:
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 UT2K2 MASTER SERVER NEVE KELL IDE
Ez voltaképp azt csinálja, hogy amikor az ut2 kommunikálni akar a master serverrel, hogy ellenőrizze a kódot, akkor a saját gépeddel fog kommunikálni, és nem a Master Serverrel.
Ezzel a módszerrel Neverwinter Nights-ban ki lehet cselezni a cd-key ellenőrzést, de fogalmam sincs, hogy UT2 alat működne-e a dolog.
Ha valaki ut2 és netközelbe jut most, akkor próbálja már ki, hogy működik-e, ok, mert kiváncsi lennék rá... -
Sputn1K_ #6060 Na még valami.
CTF-arrakis !!! Isteni ctf map, olyan amilyennek lenni kell!
Nézzétek meg feltétlen!
http://www.planetunreal.com/cliffyb/
Persze innen minden map javasolt. Profi munka. -
Sputn1K_ #6059 Ja, és persze az advertise server pontot false-ra kell tenni. Így nem fog látszani a serverbrowserben (ill ASE sem fogja megtalálni), de ha tudod a címet, akkor beteheted a kedvencekbe, és ott látszik faszán. Szvsz amúgy sincs szükségünk a láma külföldiekre. -
Sputn1K_ #6058 Namost akkor...
Szóval én is valahogy úgy gondolom, hogy nem maga a servered ellenőrzi le a cd-keyt, hanem talán a master server. Ezért lehet az, hogy SySERR servere beenged, nem ? Tehát ha feldobunk egy tűzfalat (vagy talán egyszerűen kivesszük a master server címét az iniből), akkor esetleg hasonló eredményre juthatunk mint a sysconfig, nem?
Egy próbát megérne. Ha lesz időm este megnézzük.
Vélemény? -
Gabo #6057 Balf:
A CD-s problémádra lenne néhány tippem. Ahány gyártó, annyi féle hibajavítás van a CD-meghajtókban. Ezt saját bőrömön tapasztaltam meg anno. Van egy remek, eredeti audio CD-m, amit az egyik Toshiba meghajtóm mindig akadozva játszott le. Az előtte lévő ASUS és a mostani LG CD-rom gond nélkül lejátssza.
Szerintem a te esetedben is erről lehet szó. Ennek ellenére érdemes lenne megnézni egy teszt progival, hogy nem talál-e hibát magán a lemezen. Mivel mindig ugyan annál a fájlnál akad meg, valószínűleg ez lesz a helyzet. Esetleg karcoltasd meg ismét a lemezt, kicsit lassabb írási sebességgel. (Nagyobb sebességnél a lézer a lemezbe égetett gödröket (piteket) jobban elmaszatolja. Bár a mostani meghajtók ezt kompenzálják, mint a példa is mutatja, lehetnek azért gondok.) -
Sir #6056 Köszi szépen :) -
Sir #6048 Tud valaki olyan progit UT2k3 alá ami a cachebol visszanyeri a letoltott dolgokat? olyasmi mint ami a sima uthez volt. -
tbundy #6045 #6033 hozzászólás -
netuddki #6044 skacok
hogy lehet megváltoztatni a cd kulcsot az ut 2003-ban??? -
Sputn1K_ #6043 Na igen, de ebben az a szép, hogy még SySERR sem tudja megmondani mit csinált a szerverével :]
Így nehéz.
De ha rájönnénk télleg, h mitől tudnak egyesek játszani rajta, akkor talán ...
Jó volna, mert b*szott jó pályákat raktunk fel a servereinkre.
BalF_ akkor hétfő ? Majd híjjál fel.
.Sputn1K.